Şimdi Ara

PSP2 ANA KONU 'Söylenti PSP2, 27 Ocak'ta Duyurulacak' !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın psp2 Ye bir yakuza oyunu duyurulacak söyliyeyim :D ( eski günlerimi hatırladım birden tanıyan bilir beni bu bölümde :D) yalnız fiyatını dusunemiyorum ps3 e kafa tutacak gucte alet heyecanlandım şimdiden.
  • fiyatı 299dolar olur.
    3g liside 349 felan :)
  • Psp 2 duyuruldu şu anda uncharted oynuyorlar.
  • Sonunda umutla beklenen gerçekleşti ve Sony yeni nesil taşınabilirini (Next Generation Portable) Tokyo'daki basın konferansında tanıttı.

Cihazın kod adı "NGP"

Cihazın konseptini tanıtan bir tanıtım videosunda "Play Life" (Hayatı Oynayın) ve "The Power is Now in Your Hands" (Güç Artık Ellerinizde) cümleleri dikkat çekti.

Tanıtılan cihazda daha önceden belirtildiği gibi 5 inçlik OLED ekran ve iki adet analog kolu bulunuyor.

SixAxis hareket kontrolüne sahip cihazın önünde ve arkasında birer kamera bulunuyor.

PSP2 ANA KONU 'Söylenti PSP2, 27 Ocak'ta Duyurulacak' !!!

Cihazda 3G, kablosuz bağlantı ve GPS olacak. Hem önünde hem de arkasında touchpad olan cihazda bir de elektronik pusula bulunacak.

PSP 2 ile ilgili en merak edilen şey Sony'nin idda ettiği PS3 gücünde olacağıydı. Konferansta tanıtılan oyunların içerisinde Uncharted, LBP, WipEout, Resistance, Broken, Reality Fighters var.

PSP2 ANA KONU 'Söylenti PSP2, 27 Ocak'ta Duyurulacak' !!!

Sony ayrıca cihazın yeni kullanıcı ara yüzünü de tanıttı. LiveArea adlı ara yüzün tam anlamıyla kullanıcı dostu, dokunmatik özellikli ve arkadaşlarınızla sürekli bağlantıda kalabilmenizi sağlayacak özellikte olduğu söyleniyor. Ek olarak Near adlı bir uygulama ile etrafınızda oynanan diğer oyunların neler olduklarını görebiliyorsunuz (3DS benzeri bir özellik). Örneğin eğer bir trendeyseniz diğer oyuncular sizin ne oynadığınıza bakabilecek.

İlerleyen zamanlarda yeni görüntüler haber ve videolar yayımlayacağız. Nitekim basın toplantısı devam ediyor.

http://www.merlininkazani.com/PSP_2_duyuruldu-oyun_haber-39265p1.html

Tasarım büyük hayal kırıklğı yarattı bende PSP1 den daha farklı bir tasarım bekliyordum bu aynısı gibi olmuş.

• özellikleri cidden beklediğim gibi müthiş oldu bakalım dokunmatik arka panelide gösterselerde ona da bi göz atsak
  • Bence tasarımıda güzel.Fakat şimdi psp fiyatları acayip düşer özellikle 2. elde hele benim gibi fat i olanlar yok pahasına gidecekler
  • Ne zaman üretime başlar tahminen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

Ne zaman üretime başlar tahminen?

Çıkış tarihi açıklanmadı.Muhtemelen bu senenin sonuna doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

Ne zaman üretime başlar tahminen?

Çıkış tarihi açıklanmadı.Muhtemelen bu senenin sonuna doğru.

Oho o zaman gidip alayım ben psp
  • ben daha yeni aldım PSP (Fat)
  • psp alanlar pspdeki oyunları bitirsin sonra NGP ye geçerler.
  • evet yazılanlar doğru smart phone ların bu cihazı yakalaması en az 2 yıl alacaktır. SONY yine bombayı patlattı. cok saglam bir PSP2 oldu, yine satış rekorları kıracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

Özellikleri ortaya çıktı.
    * 5" OLED çoklu dokunmatik ekran (12.7 cm)
    * Çoklu dokunmatik trackpad
    * 960 x 544 Çözünürlük
    * 4 çekirdekli ARM Cortex A-9 işlemci
    * PowerVR SGX 543 MP4+ GPU (iPhone 5'de çift çekirdekli Power VR GPU olacakmış)
    * 512MB LPDDR2 RAM (1GB oyun geliştiricilerinde)
    * 16GB flash + SD slot
    * Wifi, 3G, bluetooth
    * GPS, ön ve arka tarafta olmak üzere toplamda 2 adet kamera

http://www.techno-labs.com/1/22455/1/oku.html
    4 çekirdekli cpu ve 4 çekirdekli gpu...Smartphone lar çocuk oyuncağı kalacak bunun yanında.

özelliklerin hepsi var :D bi tek titreşim eksik gibi hiç bahsedilmemiş.. olmayacak titreşim.. yarın bir gün psp go 2 çıkarır sony ekranı küçültür titreşim ekler o zaman alırız artıkın :D şaka bi yana gerçekten alınası bi konsol olmuş 3ds i 3e 5 e katlıyor donanım olarak.. hadi hayırlı olsun psp sevenlere.. eski tarz tasarım detayları olması da eski psp cilerin hoşuna gidecektir.. gözüme çarpan iki eksiği var ama dediğim gibi :

1) analoglar güzel kotarılmış ancak hoparlörler elnizin altında kalacak ve çıkan sesi engelleyecek :( bu olmamış sony

2) ayrıca şuna küçücük bi titreşim motoru neden eklemezsin ? move a bile koydun psp2 ye koymuyosun olacak iş mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 27 Ocak 2011; 12:11:23 >

• satışının 2011 kasım-aralık ayında olacağı söyleniyor. ayrıca keşke kızaklı bir model olsaydı da cebimizde rahatça taşyabilseydik. en iyisi çıkar çıkmaz almayıp slim modelini beklemek. nitekim sony, play station 1'den beri her konsolun slim'ini üretti. aynı durum psp 2'de de olacaktır.
  • FenaŞarj dayanmaz buna.
  • 4 cekirdekli amma islemci surati kac 1ghz olsa mukemmelin otesinde amma 400-500 mhz olsa peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitkin

satışının 2011 kasım-aralık ayında olacağı söyleniyor. ayrıca keşke kızaklı bir model olsaydı da cebimizde rahatça taşyabilseydik. en iyisi çıkar çıkmaz almayıp slim modelini beklemek. nitekim sony, play station 1'den beri her konsolun slim'ini üretti. aynı durum psp 2'de de olacaktır.

katılıyorum yoksa bu haliyle bence çok büyük :D şarj işini de halletmiş olmalı sony yoksa fena olur döveriz sony yi :P

psp2 slim&lite çıkması da baya zaman alır yeni go aldığım iyi olmuş vesselam
  • 3 boyutta bekliyorum. Kesin satılmaya yakın bunun haberi verilir. Şimdiden rakipleri yeteri kadar sinirlendirdiler.
    Girişler hakkında bilgi yok mu? hdmi ve usb 3 bağlantı bekliyorum.
    Okuyacağı video formatlarıda çok önemli.
    Şarj olayı ayrı bir merak konusu zaten.
    İnternet içinde en az ps3 kadar başarılı olur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenk -- 27 Ocak 2011; 23:26:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.