Şimdi Ara

PSP2 Dokunmatik Ekran (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaptığın yorum(lar) konunun başlığıyla son derece alakasız.
    Millet bu başlıkta,ortalıkta dolaşan bi söylentiyi tartışıyor ve sen gelmiş DS'ten bahsediyosun.

quote:

Orjinalden alıntı: iö

psp sahiplerine gerçekten çok üzülüyorum
    biz ds'le dokunmatik ekranın tadını çıkarırken sizde kendinizi sahte tasarımlarla kandırmak zorundasınız.

ayrıca hatırlatırım başlıktaki ilk sataşmayı sen yaptın ve devam ettirdin..Bunu forumun PSP bölümünde yaparak neyle karşılaşmayı bekliyordun ki?

Herkesin kendine göre zevk anlayışı ,kendi beğendiği oyunları var.Saygı duymak gerek ama Türk insanı olarak biz bunu maalesef beceremiyoruz.
    Şu oyun güzel ,bu oyun berbat diye insanları dikte etmeye çalışmak çok tehlikeli.

Her ne kadar dünya genelinde satışlar DS'ten yana olsa da bu durum ülkemizde maalesef(!) geçerli değil ve dolayısıyla bu da foruma yansıyor..bunu kabullen.
    Dünya genelinde insanlar taşınabilir konsolda önceliği eğlenceye veriyor olabilir.
    Bizim insanımız ise taşınabilir konsolun çok yönlü olmasını istiyor.Yani konsolun oyun dışındaki diğer özelliklerini de göz önünde bulunduruyor.
    Ve siz DS sahiplerinin işine gelmese de kendilerine hitap eden cihazı yani PSP'yi tercih ediyor.
    Ülkemizde Nintendo konsollarını da sizin gib tutkulu(!) insanlar tercih ediyor.

Nintendo her hafta DS "dünya genelinde" bu hafta da rekor kırdı diye bas bas bağırıyor.
    Acaba Nintendo'nun Türkiye kanalı ülkemiz için de aynı haberi yapabilir miydi?
    Keşke birileri tarafsız olarak "ülkemizdeki" aylık/haftalık konsol satış rakamlarını ortaya koyabilseydi.

• quote:

ben sizlere psp ile çok oynadığımı söylemişmiydim?(aynı zamanda ps2 ilede)
    bana psp oyunları hiçbir zevk vermiyor neden mi?
    hepsi ps2-pc çakması oyunlar ve çok daha kötüsü,grafik isteseydim bilgisayar oynardım
    biz bunlara el konsolu diyoruz ve her zaman öncelikli olan şey "EĞLENCE"
    sizlere soruyorum Ninja gaiden DS oynadınızmı?hayır
    Mario kart oynadınızmı?(bu oyundan iyi bir araba yarışı olarak bir tek grid-pc'yi gördüm)
    Big Bang Mini oynadınızmı?
    yine mi hayır o zaman sen niye konuşuyorsun ki karşımda?neden eline bile almadığın bi konsol hakkında yorum yapıyorsun?
    yine hayır değilmi?
    tek bildiğiniz çamur atmak 16- oyunlarmış biz locorocoyuda biliyoruz
    tek bildiğiniz ss koymak
    ss'ler ile oyunları yargılamak gibi cahilce birşey olabilirmi?

1.si bu konuya girip psp sahiplerine üzülüyorum diyen ilk sensin farkındaysan.

2. herzaman öncelikli olan şey eğlence ise ortalığı katıştırmasaydında isteyen istediği konsolla eğlenseydi. bende 2005 den beri bu forumdayım ve 2005den beri psp kullanıyorum fakat bir kere ds konusuna girip" auhauhauhauha grafiklere bak, o ekranın yanında büyüteçde verioalarmı??" dediğimi hatırlamıyorum.

3. bende bi zamanlar ds sahibiydim fakat zamanında nokia n81 telefonumda da aynı grafikleri görünce kuzenime verdim dsyi oynasın die.

4. kusura bakmayın ama iphone çıktı çıkalı ds ninde havası söndü. iphonun dokunmatik ekranı + hareket sensörü ile oyun oynamak ds de oyun oynamakdan çok daha zevkli. (bkz. hero of sparta)

5. psp oyunları pc ps2 çakması oluyorda, ds ye mario kart çıkınca, guitar hero çıkınca yada çok övdüğün ninja gaiden çıkınca dsnin oyunları çakma olmuomu

6. kimse ss ler le oyun yargılamadı zaten ds ye ait bi ss de yok yukarda. yukardaki psp ss lerinin amacı silent hill, juiced 2, god of war, tekken gibi oyunları o grafiklerle ds de hayatta oynamayacak olmanız. yukarıki mesajımdada dediğim gibi dokunmatik ekranda mario yada pokemon oynayacağıma normal ekranda god of war oynarım.

• quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

hepsi ps2-pc çakması oyunlar ve çok daha kötüsü,grafik isteseydim bilgisayar oynardım
    Mario kart oynadınızmı?(bu oyundan iyi bir araba yarışı olarak bir tek grid-pc'yi gördüm)
    yine mi hayır o zaman sen niye konuşuyorsun ki karşımda?neden eline bile almadığın bi konsol hakkında yorum yapıyorsun?
    yine hayır değilmi?
    tek bildiğiniz ss koymak

2. herzaman öncelikli olan şey eğlence ise ortalığı katıştırmasaydında isteyen istediği konsolla eğlenseydi. bende 2005 den beri bu forumdayım ve 2005den beri psp kullanıyorum fakat bir kere ds konusuna girip" auhauhauhauha grafiklere bak, o ekranın yanında büyüteçde verioalarmı??" dediğimi hatırlamıyorum.

3. bende bi zamanlar ds sahibiydim fakat zamanında nokia n81 telefonumda da aynı grafikleri görünce kuzenime verdim dsyi oynasın die.

4. kusura bakmayın ama iphone çıktı çıkalı ds ninde havası söndü. iphonun dokunmatik ekranı + hareket sensörü ile oyun oynamak ds de oyun oynamakdan çok daha zevkli. (bkz. hero of sparta)

5. psp oyunları pc ps2 çakması oluyorda, ds ye mario kart çıkınca, guitar hero çıkınca yada çok övdüğün ninja gaiden çıkınca dsnin oyunları çakma olmuomu

6. kimse ss ler le oyun yargılamadı zaten ds ye ait bi ss de yok yukarda. yukardaki psp ss lerinin amacı silent hill, juiced 2, god of war, tekken gibi oyunları o grafiklerle ds de hayatta oynamayacak olmanız. yukarıki mesajımdada dediğim gibi dokunmatik ekranda mario yada pokemon oynayacağıma normal ekranda god of war oynarım.

ne kadar alıngansınız bir mesaj yazdık diye sataşma oluyor
    bu forumda en az elli tane(belki dahada fazla) dokunmatik ekran psp konusu açıldı
    bende bunu dile getirdim
    ayrıca
    türkiyede ds satılmasının sebebi insanımızın ds'i beğenmemesi kaynaklı değil sorun nintendo tanınması(yada sadece nes ile tanınması)
    ninja gaiden ve guitar hero'yu farklı kılan dokunmatik ekrandır
    pspdeki nfs'yi farklı kılan nedir acaba?

• Nerde bunu dile getirdin gelmiş birde yalan dolan konuşmaya başladın yazdıklarının açılan dokunmatik psp başlıklarıyla alakası yok. Tahmin ediyorum ya yaşın küçük yada ds oynuyosun diye dalga geçiyolar ezik ezik gelip buraya sataşıyosun. Hem sana nfs nin bi özelliği olduğunu kim söyledi?
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

yine hayır değilmi?
    tek bildiğiniz ss koymak

ne kadar alıngansınız bir mesaj yazdık diye sataşma oluyor
    bu forumda en az elli tane(belki dahada fazla) dokunmatik ekran psp konusu açıldı
    bende bunu dile getirdim
    ayrıca
    türkiyede ds satılmasının sebebi insanımızın ds'i beğenmemesi kaynaklı değil sorun nintendo tanınması(yada sadece nes ile tanınması)
    ninja gaiden ve guitar hero'yu farklı kılan dokunmatik ekrandır
    pspdeki nfs'yi farklı kılan nedir acaba?

• Bérk sen benden fazla yaşayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 28 Şubat 2009; 19:18:09 >
  • iö Önce başlığı oku öyle konuş söylentiyi tartışıyoruz burda birşey biliyorsan sen de paylaşırsın ama gelip konuyla alakasız olarak çamur atarsan cevabını da alırsın.
    Mesele tanınmaksa (konsol konusunda) Nintendo Sony den daha önce Türkiye'deydi.
    DS bile PSP'den daha önce çıkmadı mı?Öyleyse bugüne kadar daha çok tanınmış olması gerekmez miydi?
    Ben de bir zamanlar Ds almaya karar vermiştim ama cihazı yakından inceleyince karararımdan vazgeçtim.Sence neden?
    Çünkü donanım olarak PSP'den daha iyi bir cihaz arıyordum.Fakat tıpkı bayanların çantalarında taşıdığı aynalı makyaj kutularına benzeyen birşeyle karşılaştım
    Özellikleri bana çok sınırlı geldi ve ayrıca gerekli aksesuarlarıyla beraber daha pahalıya mal oluyodu.İyiki de vazgeçmişim.

Bu kişisel bi tercih ben donanıma önem veririm PSP oynarım sen tutkulusundur gider DS tercih edersin isteyen istediği konsoldan istediği zevki alır.
    Bizler bu saygıyı gösteriyorsak sen de aynısını yapmalısın.

Bu arada GTA ChinaTown Wars'ınız mart ta çıkıyor --en piksellisinden-- hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 1 Mart 2009; 16:47:14 >

• fake bu resim inanmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

fake bu resim inanmayın

Yakında resmi bi açıklama gelse bile inanmayıp Fake diyecem zaten
  • bi xbox portable çıksında silip süpürsün bütün e konsollarını 3 yıldır aynı konu aynı tartışma

bu arada ds cilere mario kartta iyi yarışlar diliorum
  • 1 haftadır kendime taşınabilir bi konsol almayı planlıyordum,psp ile başladım araştırmaya bugün de ds yi gördüm bi kaç saattir inceliyorum gerek youtube dan videolar gerekse oyun incelemeleri vs..Bu DS denilen konsolu nasıl savunuyorsunuz anlamış değilim,ufacık ekran,tek cafcaflı tarafı dokunmatik ekranı..

Bir de psp den iyi göstermeye çalışıp da bence komik duruma düşüyorsunuz,zevkler ve renkler tartışılmaz eyvallah fakat daha kaliteli dediğiniz için söylüyorum..

Bu hafta PSP alıcam kafaya koydum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

1 haftadır kendime taşınabilir bi konsol almayı planlıyordum,psp ile başladım araştırmaya bugün de ds yi gördüm bi kaç saattir inceliyorum gerek youtube dan videolar gerekse oyun incelemeleri vs..Bu DS denilen konsolu nasıl savunuyorsunuz anlamış değilim,ufacık ekran,tek cafcaflı tarafı dokunmatik ekranı..

Bir de psp den iyi göstermeye çalışıp da bence komik duruma düşüyorsunuz,zevkler ve renkler tartışılmaz eyvallah fakat daha kaliteli dediğiniz için söylüyorum..

Bu hafta PSP alıcam kafaya koydum..

al hocam al. pişman olmazsın.
    nintendo'yu illkokulda oynuyordum ben

• psp de en cok oynadıgım oyunlar gba ve nes oyunları
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

DS isterse üflemeli ekran olsun PSP'deki oyunlar yeter

üflemeli oyun olsa ya

Bu arada bunun gibi pek çok PSP dizaynı mevcut internette, Sony PSP için henüz yeni bir tasarım düşünmediği için yeni tasarım isteyen çizime meraklı kullanıcıların yaptığı pek çok bu tarz resim mevcut. PSP 2 diye birşey de yok malesef, yakın zamanda da olacak gibi değil, belki PSP 4000 çıkarırlar

• OLur mu Nintendo DS ler commodore 64 lere rakip olsun diye çıkmıştı. Acayip bi alet tek eksiği wireless yoksa msn miydi yo yo umd si karıştırdım hafıza kartından oyun oynanmasıydı, kafam karışıyor bazen müzük ve resim diyecektim şaşırdım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.