Şimdi Ara

PSP2 Dokunmatik Ekran (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: iö

psp sahiplerine gerçekten çok üzülüyorum
    biz ds'le dokunmatik ekranın tadını çıkarırken sizde kendinizi sahte tasarımlarla kandırmak zorundasınız.

Dokunmatik ekranda pokemon oynicagima normal ekranda god of war oynarim daha iyi.

Seni seçtim pikaçuuuuuuuuuuuuuuuu..... Ekrana dokununca mı poke topunu fırlatıyodu? tam bilmiyorum...

İlla şundan bi tane aldırıcaksınız bana ;

PSP2 Dokunmatik Ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 21 Şubat 2009; 19:16:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

psp sahiplerine gerçekten çok üzülüyorum
    biz ds'le dokunmatik ekranın tadını çıkarırken sizde kendinizi sahte tasarımlarla kandırmak zorundasınız.

Dokunmatik ekranda pokemon oynicagima normal ekranda god of war oynarim daha iyi.

Seni seçtim pikaçuuuuuuuuuuuuuuuu..... Ekrana dokununca mı poke topunu fırlatıyodu? tam bilmiyorum...

İlla şundan bi tane aldırıcaksınız bana ;

PSP2 Dokunmatik Ekran

bilmiyorsun bari konuşma

pokemon oyunlarının hiç birinde dokunmatik ekran aktif olarak kullanılmıyor
    sana tavsiyem youtube bir gir o yukarıda search yazan yere NG:Dragon sword yaz bakalım sonra gel konuş

• Sana noluyor kardeşim isteyen istediğini oynar
  • @iö

Sanada tavsiyem psp sahiplerine dokunmatik ekranı yok diye üzüleceğine ds de oynadığın küçücük ekrana, nokia telefon oyunlarından bile kötü olan grafiğine, saçma sapan -16 yaş oyunlarına, psp ile kıyaslayınca cep radyosundan farklı olmayan donanım özelliklerine ve aşağıda verdiğim oyunların hiçbirini hayatta olduğun sürece ds'n de oynayamayacağına üzül.

PSP2 Dokunmatik Ekran

PSP2 Dokunmatik Ekran

PSP2 Dokunmatik Ekran

PSP2 Dokunmatik Ekran

PSP2 Dokunmatik Ekran

(Yukarıdaki Resimler Psp'nin Oyun İçi Screenshot'larıdır )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 24 Şubat 2009; 19:40:32 >

• ben gercek olan bi haber gormedim bole bisi olcagına inanmıyorum suanlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

@iö

Sanada tavsiyem psp sahiplerine dokunmatik ekranı yok diye üzüleceğine ds de oynadığın küçücük ekrana, nokia telefon oyunlarından bile kötü olan grafiğine, saçma sapan -16 yaş oyunlarına, psp ile kıyaslayınca cep radyosundan farklı olmayan donanım özelliklerine ve aşağıda verdiğim oyunların hiçbirini hayatta olduğun sürece ds'n de oynayamayacağına üzül.

PSP2 Dokunmatik Ekran

PSP2 Dokunmatik Ekran

PSP2 Dokunmatik Ekran

PSP2 Dokunmatik Ekran

PSP2 Dokunmatik Ekran

(Yukarıdaki Resimler Psp'nin Oyun İçi Screenshot'larıdır )

en alttaki oyun hangisi yahu çok güzel bir şeye benziyor ?

• tekken dark resurrection
  • Ahahahahahaha çeviriye bittim yahu!!
  • En alttaki oyun Silent Hill: Origins
  • DS isterse üflemeli ekran olsun PSP'deki oyunlar yeter
  • bu tür konuların açılmasını şiddetle karşıyım ne dokunmatiği daha doğru dürüst psp2 diye bir haber yokken neden bu tür konuları açarsınız anlamış değilim insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz
  • Evet DS'in oyunları, PSP'nin oyunlarıyla kesinlikle karşılaştırılamaz..
  • Hiç unutmuyorum 2007 de Haziran ayından itibaren çıkmaya başlayan PSP-2 geliyor dedikodularını.
    Önce birkaç ay ortalıkta dolaşan efsaneler gittiikçe çoğaldı ve ortalık karıştı.
    Sonra ne mi oldu?Ağustos-eylül geldi ve PSP-2000 çıktı herkes "ee bu tamamen farklı bi konsol değilmiş" dedi
    Aynı söylentiler 2008'de PSP-3000 için ortaya çıktı,
    Tarih bu yıl da tekerrür edecek.

Ağzını açan bişe söylüyo haber oluyo al işte dün SCEA yılın bombasını patlattı
    http://forum.donanimhaber.com/m_30019857/tm.htm

Ama buna rağmen bugün Acclaim oyun firmasının bilmem ne şefi çıkmış : "UMD'siz PSP-2 bu yaz çıkacak ve oyunlar Memory Stick olarak satılacak diye" bişe söylemiş ve bu da haber olmuş.
    Sen bir kere nereden biliyorsun bunu Sony tamamen farklı bi konsol çıkaracak olsa bile piyasaya sürülmeden 1 yıl önce reklamını yapmaya başlar ürünün.
    İşte böylelerini dövmek lazım işleri güçleri bi yerlerinden uydurdukları şeylerle insanların kafasını karıştırmak.

• Başka bir efsaneye göre ise PsP2 dokunmatik bile olmayacak
    Cihaz kulağınızın üstüne yerlestireceğiniz kablosuz bir aksesuar sayesinde beyin dalgalarınızı okuyarak çalışacak
    Sizler cihazı 40 cm önünüze koyup elinizi bile sürmeden oyun oynayabileceksiniz.
    Yani cihaz dokunmatik değil beyinmatik olacak

Ya sorması ayıp bu dokunmatik ekran DS'in dokunmatik ekranı kaç inç
    bir de film izlemek,internete girmek,oyun oynamak,...vs,vs gibi her bir işlem için birer kart takılıyomuş ya cihazın değişik yerlerine
    işte bu kartları da alınca psp den daha pahalıya gelmiyo mu bu dokunmatik mario onu merak ediyorum işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 26 Şubat 2009; 0:09:26 >

• Nintendo bir tutkudur bence grafik falan çokta önemli değil. Bende ds falan yok psp var çok memnunum. Ama nintendo oyunlarıda çok oynadım. Bütün pokemon oyunlarını bitirdim. Zelda olsun Mario olsun oynadım hepsini ve inanılmaz zevkli oyunlar. Sadece beni rahatsız eden -16 oyunlar falan denilmiş çok saçma bence :) alın bi pokemon oyununu bitirin gameboyda görün. Hem adventure hem rpg ve acayip zevkli. Ama tabi ingilizceniz çok iyi olmalı başta
  • ben sizlere psp ile çok oynadığımı söylemişmiydim?(aynı zamanda ps2 ilede)
    bana psp oyunları hiçbir zevk vermiyor neden mi?
    hepsi ps2-pc çakması oyunlar ve çok daha kötüsü,grafik isteseydim bilgisayar oynardım
    biz bunlara el konsolu diyoruz ve her zaman öncelikli olan şey "EĞLENCE"
    sizlere soruyorum Ninja gaiden DS oynadınızmı?hayır
    Mario kart oynadınızmı?(bu oyundan iyi bir araba yarışı olarak bir tek grid-pc'yi gördüm)
    Big Bang Mini oynadınızmı?
    yine mi hayır o zaman sen niye konuşuyorsun ki karşımda?neden eline bile almadığın bi konsol hakkında yorum yapıyorsun?
    yine hayır değilmi?
    tek bildiğiniz çamur atmak 16- oyunlarmış biz locorocoyuda biliyoruz
    tek bildiğiniz ss koymak
    ss'ler ile oyunları yargılamak gibi cahilce birşey olabilirmi?
  • ama olsa manyak olurdu
  • bu orjinal sitesinde yarısma gibi bisey yapmıslar.bi nevi tasarlamaca. cunku bi cok ornek resim var. hepsi cok farklı. bu da onlardan biri.

PSP2 Dokunmatik Ekran

PSP2 Dokunmatik Ekran

PSP2 Dokunmatik Ekran

PSP2 Dokunmatik Ekran

• Senin işin gücün mü yok zevk almadıysan almadın ne diye millete sataşıp duruyosun
    quote:

ben sizlere psp ile çok oynadığımı söylemişmiydim?(aynı zamanda ps2 ilede)
    bana psp oyunları hiçbir zevk vermiyor neden mi?
    hepsi ps2-pc çakması oyunlar ve çok daha kötüsü,grafik isteseydim bilgisayar oynardım
    biz bunlara el konsolu diyoruz ve her zaman öncelikli olan şey "EĞLENCE"
    sizlere soruyorum Ninja gaiden DS oynadınızmı?hayır
    Mario kart oynadınızmı?(bu oyundan iyi bir araba yarışı olarak bir tek grid-pc'yi gördüm)
    Big Bang Mini oynadınızmı?
    yine mi hayır o zaman sen niye konuşuyorsun ki karşımda?neden eline bile almadığın bi konsol hakkında yorum yapıyorsun?
    yine hayır değilmi?
    tek bildiğiniz çamur atmak 16- oyunlarmış biz locorocoyuda biliyoruz
    tek bildiğiniz ss koymak
    ss'ler ile oyunları yargılamak gibi cahilce birşey olabilirmi?

• tasarı güzel esasında balon haber de olsa güzel yani:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.