Şimdi Ara

Psp2 Tanıtıldı ANA KONU özellikler video resim herşey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Psp2 Tanıtıldı ANA KONU özellikler video resim herşey

Video

http://www.youtube.com/watch?v=sXoVDJWP12I

* CPU: ARM® Cortex™-A9 core (4 core)
    * GPU: SGX543MP4+
    * External Dimensions: Approx. 182.0 x 18.6 x 83.5mm (width x height x depth) (tentative, excludes largest projection)
    * Rear touch pad: Multi touch pad (capacitive type)
    * Cameras: Front camera, Rear camera
    * Sound: Built-in stereo speakers, Built-in microphone
    * Sensors: Six-axis motion sensing system (three-axis gyroscope, three-axis accelerometer), Three-axis electronic compass
    * Keys / Switches: PS button, Power button, Directional buttons (Up/Down/Right/Left), Action buttons (Triangle, Circle, Cross, Square), Shoulder buttons (Right/Left), Right stick, Left stick, START button, SELECT button, Volume buttons
    * Wireless communications: Mobile network connectivity (3G), IEEE 802.11b/g/n (n = 1x1)(Wi-Fi) (Infrastructure mode/Ad-hoc mode), Bluetooth® 2.1+EDR (A2DP/AVRCP/HSP)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 27 Ocak 2011; 12:45:58 >

• Kaynak ?
  • 3Ds sistem ne ki ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

3Ds sistem ne ki ????

Gözlük kullanmadan oyunları 3D olarak görebileceğin sistem.
  • Psp GO'nun makyajlı hali. 5 kuruş etmez.
  • Zaten gerçek değil
    Bir İngiliz dergisinin hayali çizimi
  • bu veya buna benzer bi şekilde çıkarsa hayatta almam.. uyuz oluyorum böyle yuvarlak hatlı tasarımlara.. eski slim psp'lerin kasasının bi benzerine 1 tane daha analog eklesinler yeterlidir, artık donanım olarak gücü de sony'ye kalmış.. donanımının çok güçlü olmasının bi anlamı da yok, önemli olan şarjının iyi gitmesi.. şarj-donanım gücü dengesi iyi ayarlansın, güzel ve bolca oyun da yapılırsa kimsenin umrunda olmaz grafik, sonuçta portable kavramı dışına taşmamak gerekiyor.. 720p oyun oynatacağım diye 3 saat şarj verirlerse ne anladım o konsolun taşınabilirliğinden.. sırf yolda yarıda kalmayayım diye yedek batarya aldım kendi cihazıma.. hatta 1-2 hafta önce nintendo ds lite da aldım o günden beridir psp'yi elime bile almadım desem yeridir, sadece film izliyorum psp'de...

psp2'nin bol oyunlu olması, şarjının iyi olması, daha köşeli olması dileğiyle.. grafik felan laf, hikaye ki zaten psp hala el konsolları içinde en iyi grafiği veren cihaz (3ds psp'den biraz daha üstün grafik verecek)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Katılıyorum.
    2. analog bence çok önemli.Birazda grafiklerle desteklenirsede sanki PS oynuyo gibi olucak
    Bataryayı daha güçlü birşey yaparlarsa en azından 4-5 saat olsa yeterli bence.

Bu arada eğer PSP2 donanımsal olarak güçlü olacaksa,onun için çıkan oyunları PSP çalıştıramıyacak
    Buda kötü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!
    Bu arada eğer PSP2 donanımsal olarak güçlü olacaksa,onun için çıkan oyunları PSP çalıştıramıyacak
    Buda kötü olur.

bizde mecbur yenisi alıcaz :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buddy34

quote:

Buda kötü olur.

bizde mecbur yenisi alıcaz :s

Neyse,daha zaman var bizde bunu eskitiriz
  • kim bilir ne zamana çıkar+resimdeki tasarımı hayal ürünü olsa bile berbat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

kim bilir ne zamana çıkar+resimdeki tasarımı hayal ürünü olsa bile berbat...

yok hayal değil :)

ama umarım dediğin gibi çıkar çünki bende psp slim 2000 var en güzel kasa bu
  • 3ds sistem mi ?o ne öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

kim bilir ne zamana çıkar+resimdeki tasarımı hayal ürünü olsa bile berbat...

yok hayal değil :)

ama umarım dediğin gibi çıkar çünki bende psp slim 2000 var en güzel kasa bu

Hayal ürünü
    Bir ingiliz teknoloji dergisi yapmış.Yani photshop
  • Fuar bilgilerine göre batarya ömrü 3 saatin üzerindeymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 27 Ocak 2011; 12:50:31 >
  • psp2 cıktı denıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

psp2 cıktı denıyordu

evet çıktı fuarda tanıtıldı satışı şuan yok

Resimleri verdim özellikleride verdim zaten ilk mesajda
  • quote:

Zaten gerçek değil

salla
  • quote:

Orijinalden alıntı: metesu

quote:

Zaten gerçek değil

salla

garip kişiler çok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.