ooo onu beklersen sen daha.bence geç kalma almanı tavsiye ederim.ama psp slim fiyatları düşer.
quote:
Orijinalden alıntı: moy203
Konu değiştirilmiştir!
Merhaba ben Psp slim/3000 alıcam yakında GO çıkıcak sizce onun çıkmasını bekliyim mi sizce o zaman fiyatlar iner mi artar mı??
GO çıktığında fiyatların düşeceğine ihtimal vermiyorum.Belki Türkiye dışında ki pazarlarda hafif düşme olabilir.Ama bizim Türkiye de ki satıcılar PSP 3000'in çıktığı an geldi birden gözüme hani ilk çıktığında 3000 kırılamamıştı PSP 2000 lerin fiyatları TAVAN yapmıştı ve de satıcılar fahiş fiyatlardan satmışlardı psp leri.. Bence eğer PSP GO almayacaksan kararın diğer serilerden yana ise durma şimdi al bence
Bugün sıfır 2 yıl garantili bir psp slim ıce silver almış bulunmaktayım (300 tl )
quote:
Orijinalden alıntı: moy203
Bugün sıfır 2 yıl garantili bir psp slim ıce silver almış bulunmaktayım (300 tl )
Güle güle kullan
Teşekürler ama hafıza kartı almadım daha :S Antalyada ucuz nerde varki Yarın psp gelcek bende kart yok xD
Ankara demiş olsaydın ms pro alabileceğin yüzlerce alternatif sunabilirdim ama Antalya hakkında bir bilgim yok SORRY!
Antalya dada hiç bişi yok ya Neyse bi ara çarşıya inelim bakalım...
Kaç GB lık bir kart düşünüyorsun PSP için?
8 lık ama ucuza 16 lık bulursam 16 lık ama 16 lar pahalıdır heralde...
16 lık oldukça pahalı geçen 2 gün olmadı teknosa dan 4 gb lık bir kart almıştım. 16 GB lıkların fiyatı dikkatimi çekmişti "230 tl" burada da linki mevcut > BURADAN<< BEN ise 4 gb lık MICRO SD kart aldım ve de PSP de kullanıyorum ilginç değil mi? micro sd kart kullanmak. Nasıl dersen MS PRO adaptör girişi ile kullanıyorum.4 GB lık kartı 25 E aldım bu arada RASYONEL OLMAK LAZIM aynı kartın ms pro duo su 49 TL idi.
MS PRO adaptör girişi nerden bulunuyo nasıl alabilirim ?
ben Eskişehir Media markt ten Set halinde almıştım 2GB Micro SD+SD adaptör+Mini SD adaptör+MS Pro Duo adaptör 20 TL idi 1 yıl falan oldu sanırım. Ama sen Antalya da hafıza kartı satabilecek yerlerde MS PRO almadan önce bir bak ms adaptör bulursan almanı tavsiye ederim. BEN SDHC CLASS 6 kart ile psp mde kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım şimdilik.
Bir süre düşüş olabilir.
psp gonun yaygınlaşması uzun bi zaman alır. düşer ama çok sonra...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme