Şimdi Ara

PspGo dan Sonra Fiyatlar İner mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba ben Psp slim/3000 alıcam yakında GO çıkıcak sizce onun çıkmasını bekliyim mi sizce o zaman fiyatlar iner mi artar mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 8 Ağustos 2009; 16:11:16 >

• Alınır tabi ki. Psp go çıkınca kopya oyun oynayamayacaksın.Bu yüzden 3000lere yöneleceksin...
  • Ama 3000 lere slimlere fln oyun yapımı durmaz dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: moy203

Ama 3000 lere slimlere fln oyun yapımı durmaz dimi

PSPGo sadece Slim ve 3000 lerin şekil değiştirmiş hali. PSPGo'ya çıkacak tüm oyunlar şimdiki PSP'lere de çıkacak
  • teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

quote:

Ama 3000 lere slimlere fln oyun yapımı durmaz dimi

PSPGo sadece Slim ve 3000 lerin şekil değiştirmiş hali. PSPGo'ya çıkacak tüm oyunlar şimdiki PSP'lere de çıkacak

480 mhz işlemci 8-16gb dahili hafıza ve bluetooth var şekil değiştirilmesiyle alakası yok. Tabikide umd oyun çıkacak çünkü 3000ler ile beraber sürüldü piyasaya psp go 3000 çıktıktan 2-3 ay sonra go geldi ekranlara biraz mantığı çalıştırsanız hiç bir şirketin kendi ekmeğine bal yerine zehir koymayacağına emin olabilirsiniz.PS2 ye bile oyun çıkıyor kaç senelik alet.

• aslında fat lar bile gidiyor hala
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu sorusu değiştirilmiştir!!!

Cevaplarınızı bekliyorum
  • quote:

Konu sorusu değiştirilmiştir!!!

Cevaplarınızı bekliyorum

Psp ntsc dir pal psp gören anasını babası zannetmiş olabilir.
  • oh çok sağol Psp 3000 i ebayda 0 ını 250 tl ye buldum alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Yorum süper ama bu acı bi gerçek Psp NTSC dir.Bunu desteklediği video çözünürlüklerinden de anlayabilirsiniz .( 320x240 ve 720x480 )
    Hatta ülkemizdeki birçok psp sahibinin cihazları psp-x001 model isimlidir yani amerika modelidir.
    Fakat Ntsc olmasının kırılmaya herhangi bir etkisi yok. 3000 lerde cihazı her kapayıp açmadan sonra kırma işleminin tekrar yapılması gerekli diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: wzzik

quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Yorum süper ama bu acı bi gerçek Psp NTSC dir.Bunu desteklediği video çözünürlüklerinden de anlayabilirsiniz .( 320x240 ve 720x480 )
    Hatta ülkemizdeki birçok psp sahibinin cihazları psp-x001 model isimlidir yani amerika modelidir.
    Fakat Ntsc olmasının kırılmaya herhangi bir etkisi yok. 3000 lerde cihazı her kapayıp açmadan sonra kırma işleminin tekrar yapılması gerekli diye biliyorum.

teşekkürler doğru biliyorsun.

• bu her 3000 dede mi geçerli 3000-3004 öyleyse kötü olmuş psp slim daha iyi :S
  • kırılma olayı maalesef tüm 3000 lerde böyle, diğer yandan cihazı büyük ihtimalle custom firmware ile kullanacağın için Ntsc olması sorun olmaz.
    Çünkü oyunlar custom FW sayesinde region free hale geliyor.
  • Teşekürler PspGo yu beklemeye karar verdim o kırılırsa hem fiyatlar düşer PspGo nun ekranı küçük yaw
  • psp go da kopya (cfw) oynanmıyor,bunu da düşünerek al derim,
  • yok zaten GO almıcam hem ekranı küçük hem kaydırmalı pek sevmedim psp slim-3000 alıcam artık arıyoruz PspGo çıkınca ucuzlar mı ki gerçi çıktı ama amazonda,bestbuy da fln var 250 dolara İnşallah ucuzlar...slimler fln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 8 Ağustos 2009; 11:31:20 >
  • Konu Sorusu değiştirilmiştir!!
  • PSP Go çıktığından bence slim PSP ler 2000 - 3000 de fiyat artışı görülür. Çünkü elde kırılabilen son PSP olacaklar. Ama PSP Go kırıldığında fiyatlarında düşüş olacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaturk

PSP Go çıktığından bence slim PSP ler 2000 - 3000 de fiyat artışı görülür. Çünkü elde kırılabilen son PSP olacaklar. Ama PSP Go kırıldığında fiyatlarında düşüş olacaktır...

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.