Bildirim
PSU -5VOLT ARIZA...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
7905 entegresini kontrol et bir. 3 bacaklı soğutucuya bağlı. -
en kısa sürede önerinizi yapacagım.. tşk -
quote:
Orjinalden alıntı: pegasus464
ARKADASLAR KULLANDIGIM PSU ARIZA YAPTI VE TEST CİHAZI İLE BAKTIM -5 VOLT VEREN UÇ ARIZA GÖSTERİYOR BU ARIZAYI YAPAN BÖLÜM HANGİSİDİR NEYİ DEĞİŞTİRSEM DÜZELTEBİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
PSU: FSP 300W.
aynı psu arkadaştan geldi fanı durmuş. o kadar ısınmış ki grounda bağlı yüksek watlı dirençin lehimi düşmüş ve birkaç seramik kondasatör yanmış. genel olarak kontrol ettim. garip ama ne entegreler ne diyotlarda soruın yok. değiştirdim ama herhan gi bir hattan 500ma üzeri yük bağladığımda korumaya alıyor. -
pegasus arkadaş -5 volt üzerindeki diyotları kontrol et
fan durması ise kötü durumlar oluşturur icerideki kondansatörlerin kuruması şok bobinler ve trafonun sarımlarının zarar görmesi gibi sonuçlar doğurur bu yüzden bir iki kondansatör degiştir baktın olmadı fazla uğraşma sağlıgına yazık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X