< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PSU dan Gelen Ses
-
-
Garantisi devam ediyorsa direk iletişime geçip yönlendirmelerine göre servise gönderin. Kendiniz kurcalamayın
-
Garantisi devam ediyor hocam. Yalnız PSU yu gönderdikten sonra kabloları vs tekrar yerine takmayı beceremem diye korkuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Satıcı ile iletişime geçin, buraya gönderdiğiniz videoyu gönderin. Donanım ile ilgili çok bilgim yok diye de eklerseniz muhtemelen sizden sistemin tamamını isteyeceklerdir
-
Anladım teşekkür ediyorum.
Gelen sesin nedeni ne olabilir acaba? Fana takılan bir şey varmış gibi ses geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeminle 15 Sene olmuştur aynı ses benim psu danda geliyordu ve psu ne tesadüf FPS idi servise yolladım 20 iş günü doldu vatana gittim gelmemiş giden yeri aradım psu gelmedi bize dediler (kayıp) 1 saat sonra aradılar psu bulduk onardık kargoladık dediler 3 gün sonra vatana geldi baktım benim psu değil gönderirken görülmeyecek bi çizik atmıştım gelen yeni gibiydi aldım gittim eve pc ye taktım fişe takınca sistem başlıyor düğmeye basmadan (işlemci fanı ve bütün fanlara akım veriyor dönüyor) bozuk psu yollamışlar ertesi gün gidip durumu anlattım ordada denediler aynı vatan alışveriş çeki tanımladı Thermaltake tougpower aldım üstüne para ekleyerek 7 sene kullanıp sattım alan daha kullanıyodur belkide
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X