Şimdi Ara

PSU dan Gelen Ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply kullanıyorum. Son bir kaç gündür kasadan fanlardan takılma gibi ses gelmeye başladı. Sonra bunun PSU kutusundan geldiğini fark ettim. Sizce neden olabilir?

Kasayı hazır sistem olarak gencergaming den almıştım. Garantisi devam ediyor, onlarla iletişime mi geçeyim yoksa PSU kutusunu açıp fanı vs kontrol mü edeyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Garantisi devam ediyorsa direk iletişime geçip yönlendirmelerine göre servise gönderin. Kendiniz kurcalamayın

• VgrooveR kullanıcısına yanıt
    Garantisi devam ediyor hocam. Yalnız PSU yu gönderdikten sonra kabloları vs tekrar yerine takmayı beceremem diye korkuyorum.

• Rovaniemi kullanıcısına yanıt

Satıcı ile iletişime geçin, buraya gönderdiğiniz videoyu gönderin. Donanım ile ilgili çok bilgim yok diye de eklerseniz muhtemelen sizden sistemin tamamını isteyeceklerdir

• VgrooveR kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ediyorum.

Gelen sesin nedeni ne olabilir acaba? Fana takılan bir şey varmış gibi ses geliyor.

• Yeminle 15 Sene olmuştur aynı ses benim psu danda geliyordu ve psu ne tesadüf FPS idi servise yolladım 20 iş günü doldu vatana gittim gelmemiş giden yeri aradım psu gelmedi bize dediler (kayıp) 1 saat sonra aradılar psu bulduk onardık kargoladık dediler 3 gün sonra vatana geldi baktım benim psu değil gönderirken görülmeyecek bi çizik atmıştım gelen yeni gibiydi aldım gittim eve pc ye taktım fişe takınca sistem başlıyor düğmeye basmadan (işlemci fanı ve bütün fanlara akım veriyor dönüyor) bozuk psu yollamışlar ertesi gün gidip durumu anlattım ordada denediler aynı vatan alışveriş çeki tanımladı Thermaltake tougpower aldım üstüne para ekleyerek 7 sene kullanıp sattım alan daha kullanıyodur belkide

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mouse dan ses gelmesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.