Şimdi Ara

PSU değiştirdim sorun yok ama bazen açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzamdaki PSU dan dün sıfır aldım ve taktım her şey normaldi hatta ekran kartıma overclock da yaptım her neyse bu gün bilgisayarı açarken ilk sayfada bios menüse girdiğimiz ekran hemen geçmesi gerekirken DDR 2 1066 mhz unganged diye bir yazı çıkıyor ve öyle kalıyor bilgisayar normalde de çıkıyordu ama hemen gidiyordu ram lerde bir sorun mu oluştu acaba ? PSU yu değiştirdikten sonra oldu anlam veremedim res atınca düzeliyor şuan pc den yazıyorum ne sıcaklık olarak ne stabil olarak bir sorun yok şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebelbros -- 8 Eylül 2011; 19:23:10 >

• arada bendede oluyo siyah ekran yarısında kalıyo bende res atıyorum aynı sorunun bi benzeri bendede var ama biraz daha bekledim bi keresinde biraz daha bekleyince de geliyor
  • Ram çıkartıp alt kısmını pimlerin oldugu yeri düzgünce silip yerine geri takın sokette tozlanmışsa araya kagıt sokup temizlemeye çalışın ama ilk rami silip takın.
  • teşekkürler ramlere PSU nun kabloları değiyormuş biraz oynadım artık direk açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebelbros

Arkadaşlar imzamdaki PSU dan dün sıfır aldım ve taktım her şey normaldi hatta ekran kartıma overclock da yaptım her neyse bu gün bilgisayarı açarken ilk sayfada bios menüse girdiğimiz ekran hemen geçmesi gerekirken DDR 2 1066 mhz unganged diye bir yazı çıkıyor ve öyle kalıyor bilgisayar normalde de çıkıyordu ama hemen gidiyordu ram lerde bir sorun mu oluştu acaba ? PSU yu değiştirdikten sonra oldu anlam veremedim res atınca düzeliyor şuan pc den yazıyorum ne sıcaklık olarak ne stabil olarak bir sorun yok şimdiden teşekkürler :)

xilence 600 almışsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.