yada ikinci el 5750 alabilirsin forumun ikinci el bölümünden, yada 4850 alabilirsin...
çok teşekkür ederim
birde bu sistem kaç yıl idare eder? birkaç yıl içinde psu'yu tekrar değiştirmem gerekirmi?
Bu çok komleks bir soru, şöyle söyleyeyim bu psu'ya 6850 bağlasan senin sistemi çalıştırır, ama yıl sonunda 28nm yeni nesil ekran kartları çıkacak, teorik olarak nm küçüldükçe güç ihtiyacı azalıyor ama gpu alanını büyütüp daha fazla transistor içeren kart yapıncada güç ihtiyacı artıyor, soruna cevap vereyim; 400 watt psuya hiçbir zaman üst düzey ekran kartı takamazsın ama orta seviye ekran kartları kullandığın sürece psu sana yeterli gelir... kaliteli psu'dur, sana incelemesini verdim yukarıda...
tekrar teşekkür ederim PSU'yu sipariş ettim ekran kartınıda ileriki günlerde sipariş edeceğim
Ben tekrar birşey sorucam ilk dediğiniz ekran kartını almak istiyorum ancak bunun gibi bazı sitelerde en düşük 450 watt güç kaynağı gerektiği yazıyor 400 olsa sorunsuz çalışırmı?
Ben tekrar birşey sorucam ilk dediğiniz ekran kartını almak istiyorum ancak bunun gibi bazı sitelerde en düşük 450 watt güç kaynağı gerektiği yazıyor 400 olsa sorunsuz çalışırmı?