Şimdi Ara

PSU Fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba psu fanım artık çok kafa ütülediği için değiştirmek istiyorum

Ben 80mm fanlar arasında sessizlik açısından 1 numara olan Noctua NF-R8 REDUX 1200 model fanı takmayı düşündüm özellikleri : 21.1 CFM hava akışı ve 9.1 DB sesi var
    fakat 21.1 CFM lik bir hava akışı PSU için yeterli olur mu ? ısınmadan kaynaklı bir sorunla karşılaşmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 19 Kasım 2015; 14:34:24 >

• sorun olmaz
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    fanda noctua çok kaliteli bir markadır ama ülkemde ucuz satılmıyor bende 14 cm almak istedim tanesi 100 tl civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Arkadaşlar merhaba psu fanım artık çok kafa ütülediği için değiştirmek istiyorum

Ben 80mm fanlar arasında sessizlik açısından 1 numara olan Noctua NF-R8 REDUX 1200 model fanı takmayı düşündüm özellikleri : 21.1 CFM hava akışı ve 9.1 DB sesi var
    fakat 21.1 CFM lik bir hava akışı PSU için yeterli olur mu ? ısınmadan kaynaklı bir sorunla karşılaşmak istemiyorum

Hocam naptınız? Bende psu fan için noctua fan bakıyorum,cfm yeterli geldi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FuatKenan kullanıcısına yanıt
    almadım yenisini pc den söktüm 1 tane onu taktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Thermaltake notebook soğutucu
    4 yıl önce açıldı
    KASAMA UYGUN 120MM FAN
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.