benim psu fanı çok sesli çalışıyo deli etti beni diğer odadan ses duyuluyo temizliyorum haftada birkaç kere hergün nerdeyse boya fırçasıyla tozunu alıyorum banamısın demiyo 2002 de almıştım.bunu nasıl sesizleştirebilirim forumdaki yöntemelr bi işe yaramadı yardım edin illaki psu mu değiştirmem lazım
quote:
Orjinalden alıntı: desert20_08
benim psu fanı çok sesli çalışıyo deli etti beni diğer odadan ses duyuluyo temizliyorum haftada birkaç kere hergün nerdeyse boya fırçasıyla tozunu alıyorum banamısın demiyo 2002 de almıştım.bunu nasıl sesizleştirebilirim forumdaki yöntemelr bi işe yaramadı yardım edin illaki psu mu değiştirmem lazım
Aynen Usta Benm Dae Bir Çözüme İhtiyacım war ..
Hayır.Fan kaç santimlik ise ona göre,aynı büyüklükte yeni bir fan alın eskisinin kablolarının lehimlerini söküp,yenisini yerine lehimleyin.Sorun düzelecektir. Yeni aldığınız fanın sessiz olduğundan emin olun.
hocam yeni psu alsam daha iyi performan olur.
Hocam bence hiç kasma yeni bir psu al. 6 yaşındaki bir psuya masraf yapmanın hiç anlamı yok. Zaten daha fazlada çalışacağını sanmıyorum. Sanırım sistemin az güç çekiyor yoksa çooooktan gümlemişti.