Şimdi Ara

psu gereğinden fazlaysa zararı olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 550 watt psu almayı düşünüyorum fakat bnm pc min ihtiyacı 450 watt civarında.Bu fazlalığın bir yararı veya zararı olur mu ?

• Nedir sisteminin özellikleri ? İhtiyacını nasıl hesapladın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Nedir sisteminin özellikleri ? İhtiyacını nasıl hesapladın ?

Google a Psu Hesaplama yazdım ordaki siteden hesapladım hocam.
    Sistemim özellikleri Pentium Dual Core 2.8 Ghz İşlemci
    2gb ram (4 e yükseltmeyi düşünüyorum) - ATI HD3650 1gb 128 bit ekran kartı

Almayı düşündüğüm Psu:http://www.hepsiburada.com/liste/aerocool-550w-12cm-fanli-aktif-pfc-power-supply-ae-vp550/productDetails.aspx?productId=bd100712&categoryId=1012

Budur hocam.Bu bnm sistemime uyarmı ? Alıcam ama uymaz falan elimde kalır diye korkuyorum.Olursa bugün sipariş vericem.Daha vermem gereken bilgi varsa sistemle ilgili veririm.Şimdiden teşekkür ederim yardımların için.İyi günler

• O hesaplamalara itibar etmemek gerek.

Sistemin değil 450W yarısını bile tüketmez.

O güç kaynağını alabilirsin fiyatına göre iyidir. Uzun süre kullanırsın, sistem güncellesen dahi yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 11 Haziran 2012; 13:26:49 >
  • Evet bakıyorum 1 2 gündür seçtiklerimin arasında en iyisi bu.Fiyatıda baya uygun.Zaten bu pc yi maximum 1 sene daha kullanırım.Sonra değiştiririm.Neyse hocam teşekkür ederim yardımların için.Ben sipariş edeyim şunu.
  • şimdilik o psu yua al ana 500 wattlık bulursan onu da alabilirsin. yeni kasa topladığın zaman 80+ sertifakası olmayanlara bakma ama
  • sisteminizin ihtiyacı 300 watt ise mesela, 1500 watt lık psu bile taksanız size sistemin ihtiyacı kadar güç sağlar.. önemli olan nokta bu güç değildir.. bu gücü sisteme beslemek için şebekeden çektiği güç yani verimliliğidir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU yeterli olur mu ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.