Şimdi Ara

PSU mu yoksa PSU lu kasa mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim eski sistemin kasası duruyor.Onu kullanırsam yeni PSU almam gerek.Ancak PSU nun fanı altında eski kasaya takarsam.PSU havasını içeri üfleyecek mecbur.
    Aynı fiyata 500w güç kaynaklı kasalarda var ancak 80 plus değil ve ayrı alacağım PSU kadar verimli olmayacağı kesin sizce hangisi mantıklı olur?içeri üflemesi sorun olur mu?
    YENI KASA mı alsam? Yoksa YENI PSU mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonAsilKan -- 5 Nisan 2016; 16:55:22 >

• 80 plus a çok takılmayın. 500w 12v çıkışından ne kadar güç veriyor ona bakın. 80 plus olsa biraz daha iyi olur ama olmasada bi fark hissetmezsiniz. Fiyat / performans a önem verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir sistem toplayacağına bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 + 960
    Az önce ölçtüm ve benim eski kasa küçük geliyor mecbur kasa alacağım 960 a uygun 200-250 civarlarında güç kaynaklı bir kasa önerir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonAsilKan -- 5 Nisan 2016; 17:57:51 >
  • PSU fanı yukarı gelecek şekilde ters takma imkanın yokmu
  • Aerocool Strike-X One Adv. 600W 2 x USB 3.0, 2Fan,Mid-Tower Siyah Kasa adlı kasayı öneririm fiyatı ucuz ve kaliteli olduğunu düşünüyorum hemde i5 , 960 ikilisini rahatça kaldırır
  • skylernazy kullanıcısına yanıt
    evet bu kasa güzel görünüyor eğer resimdeki güç kaynağı geliyor ise iyi sorun kaldırması değil sorun ekran kartının sığması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonAsilKan -- 5 Nisan 2016; 18:44:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    geçen yıl açıldı
    Problem Anakart mı Ssd mi ?
    8 yıl önce açıldı
    PSU yeterli olur mu ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartının rahatça sığabiliceğini sanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.