Şimdi Ara

PSU nun Önemi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece bu Mbm tarzı prıgramlara göre değerlendirmeyin tabi bunlarda bir veri ancak en dağlamı multimetre ile voltajları ölçmek o şekilde bakın..Eğer gerçekten değerler 11.5vs gibi ise sıkntı vardır..
  • bende de amd athlon 2500,2 hdd,dvd-rom,dvd-rw,cd-rw, 4 fan,asus 9550..... var psu aopen h600b nin orijinal 300 w lık psu su daha sorun yaşamadım
  • aç kasanın yanını güç kaynağının üzerinde herşey yazar.
    bana bu sisteme ne önerirsiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: Emurac

daywalker

sistem p4 2.0 160 gb hd, 512 ram, 256 ekran... güç kaynağının ne olduğunu nereden bakacağımı söylersen hemen yazabilirim. birde benim pc'nin ısı çok fazla geldi bana temp2 ve 3 50 dereceye yakın, fazla değil mi sence???
  •  PSU nun Önemi!

benimkide genelde 11.98 de çok az tam 12 oldugnu gördüm
  • Arkada$lar ßenim pc de bir$ey dikkatimi çekti bir bakarmısınız resme

Gördüğünüz üzere 2.5 lik değer $uanda 1.49 da , acaba o i$lemcinin max alabileceği voltaj mı?
  • evereste bakma o sallıyor benim 12v a 2.5 v diyodu
  • iyi gunler, Turkiye disinda yasiyorum, komik ama alman olan ev sahibim canak anten kullanmama izin vermiyor, bu durumda internetten nasil tirk tv izliyebilecegim hakkinda bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim. 512 ram, 1.6 Gh, centrino dizustu bilgisayarim var. ancak bir turlu tv izliyemiyorum. sorunu cozemedim.Media Player zaten bilgisayarimda yuklu. yardiminiza...
  • quote:

Orjinalden alıntı: goblin

PSU nun Önemi!

benimkide genelde 11.98 de çok az tam 12 oldugnu gördüm

walla değerler cillopmuş taaganmı alsam ne yapsam
  • sistemim P4 3.0@3.3 prescott-Abit IC7 G-FX5900 350/700@475/975-2*512 twinmoss-80gb sata-bir CD-RW-bir DVD-RW

power ım Tagan 480

+3,3v......3,38
    +5v.........5,21
    +12v.......12,40

PSU nun Önemi!
  • Değerleri bu şekilde kabullenmek doğru değil,multimetre ile ölçmek en mantıklısı,eğer multimetre ile uğraşmak istemiyorum derseniz,açın speed fan ı ,yanınada prime 95 i,load da raillerde ne kadar oynama oluyor,ona bakın;tabi hiç oynamaması makbuldür.
  • 12v :28a
    5v :48a
    3.3v:28a

Tagan 480w çok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

Değerleri bu şekilde kabullenmek doğru değil,multimetre ile ölçmek en mantıklısı,eğer multimetre ile uğraşmak istemiyorum derseniz,açın speed fan ı ,yanınada prime 95 i,load da raillerde ne kadar oynama oluyor,ona bakın;tabi hiç oynamaması makbuldür.

Galiba haklısın az önce ölçtüm avometre ile
    12 v = 12,09
    5V=4,95 Çıktı
    Bu durumda suçlu psu değil
  • sorununun anakartta olma ihtimali çok yüksek dostum .yeni biosu filan indir.varsa driverı nforce drivers gibi onlara bir bak .bu arada fsplerin 2 kalite olduğuna şahit oldum seniniki 12v rail hattı 16A olan 12cm fanı olmyan versiyonumu_?
  • fanı 12 cm değil ama 12 voltu 18 Amper hatta üzerinde fsp yazıyo. aynıymış zaten fsp ile aopen
  • çok ısınıyormu ?
  • yok aslında elimi arkadaki fana tutunca sıcak bile denemeyecek bi hava veriyo yani ısınmıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcay -- 11 Nisan 2005, 0:31:08 >
  • benimkilerde bunlar yuksek mi acaba? kasayaı alalı 2 gun oldu...

PSU nun Önemi!
  • benimkiler hep yüksek,neredeyse hiç oynamıyor fakat yüksek.

PSU nun Önemi!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

Özellikle enermax öneriyorum bütçeni aşarsa eğr silverstone fspnin blue serisi psulara yönlenmeni öneririm...

• kaliteli bir güç kaynağı bütün sorunlarını çözer.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.