Şimdi Ara

PSU nun Önemi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • board un garantisi varsa gönder garantiye
  • şimdi sorun 5v nin 4,75 olması mı? yoksa board mı?
  • board dur büyük ihtimakl voltaj sorunu çaıkartıyor işte
  • Ölçüm değerlerini load konumundamı yaptınız?

Bu arada bende
    3.3v: 3.45v
    5v: 5.4v
    12v: 13v

ocz sağolsun ayar imaknı veriyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 11 Nisan 2005, 12:11:37 >
  • bu baoard takoz zaten mis gibi işlemcimin potansiyelini öldürüyo Allah'tan 400 fsbye destek veriyo
  • ocz yi hangi site satıyor peki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Ölçüm değerlerini load konumundamı yaptınız?

Bu arada bende

Brandy seninkiler niye okadar yüksek eğer loadda ki durum buysa çok yüksek değilmi. Yoksa onadamı Vmod falan yaptın ayar sana ne gibi bi getiri sağlıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcay -- 11 Nisan 2005, 18:28:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Ölçüm değerlerini load konumundamı yaptınız?

Bu arada bende

oh ohhh ne güzel memleket...bendeki silverstone dan memnunum değerler taş gibi..
    bundan once TT560w kullandım oda taş gibiydi..ama agp 8x için tasarlanmıştı daha çok yenisi ile pci-e ve sli kasabilirim biraz daha..

• önemli olan tam yerinde vermesi fazla vermeside iyi değil
  • 3.3 volt bende ram voltajı yani şüphelenmeyin

PSU nun Önemi!

fan1 ve fan 2 ise daha cumartesi mecidiyeköyden aldım ışıksız orjinal coolermaster fan 2 dolar sadece
  • arkadaşım,bendede şuanda psu olarak fsb blue storemun bir üst modeli warr...Ama benimki 550 W wede memmunum şimdilik.Fakat gereğinden fazla ses çıkarıyor..unutma...
  • Software lerden görülen değerler,board un koruma mekanizmaları vs ile yakından ilgili,psu değişik boardlarda 11.80 ile 12.40 arasında değerler gösterebiliyor.Daha önce de ifade ettiğim gibi raillerden ölçümün yanı sıra loadda stabilite esas olmalı,
    PSU:PC power&cooling 510W,board abit max3;aşağıdaki ss ler ifademe yardımcı olur sanırım.

PSU nun Önemi!

PSU nun Önemi!

PSU nun Önemi!

• @CanDostum katılıyorum dediğin gibi önemli olan cpu full load konumunda ( bunun için en iyi yöntemin dual prime 95 torture small FFT ) olduğu kanısındayım psu sağlam değilse özellikle +12 rail çıkışında aşağı doğru bariz çekilme meydana geliyor ve stabiliteyi bozuyor. o bakımdan psu alırken +12A değerine çok dikkat etmek lazım +12A min 18-20A olmalı diye düşünüyorum. önerim Ocz veya Antec tru 550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 11 Nisan 2005, 19:55:31 >
  • Candostuma tamamiylre katlıyorum en önemlisi load esnasında psunu izlediği seyir..Bu değerler boarduna göre değişmekle birlikte psuda önemli bir kriter tabiki buda benim enermaxın seyri...
    Pc powercooling göstermiş kalitesini...
     PSU nun Önemi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 11 Nisan 2005, 19:55:49 >
  • @feno cum dual prime yap süper Pi kesmez +12 yi şaka bir yana değerler güzel
  • +5 : 5.21
    +3.3: 3.30
    +12: 12.37
    Ama PSU çok dandik geçen CPU'ya voltajı iyi bi verdim daha sonra durup duruken reset attı psu iyi bişiy almam lazım.
  • şimdilik anladığım kadarıyla değerlerein boştayken biraz yüksek olması gerekiyoki yüke binipde sistem akım çekmeyebaşladığı zaman gerçek değerlere düşsün
    örnek idle:
    12=12,2
    5=5,2
    3,3=3,4
    load:
    12=12
    5=5
    3,3=3,3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcay -- 11 Nisan 2005, 22:20:18 >
  • +12 : 12.5
    +5 : 4.95
    +3.3 : 2.80 - 3.1

bu değerler tehlike habercisimidir acaba... özellikle 3.3 çok düşüyor ne gibi bir sorun oluşturur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

önemli olan tam yerinde vermesi fazla vermeside iyi değil

Fazla vermesinin hiç bir sakıncası yok zaten işine geldiği kadarını alır kasa içi elemanlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.