Şimdi Ara

psu nun tam güç verdiğini nasıl anlarız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim
    geçen hafta bilgisayarın düğmesine bastım ve burnuma yanık kokusu geldi sorunun neyden olduğunu anlayamadım güç kaynağı ve anakarttan süphelendim güç kaynağını servise gönderdim arıza durumunu belirttim fakat belirtilmedi olarak işaretlenmişler sağlam diyip geri yollamışlar arkadaşımdan çalışan bir psu buldum ve yine çalışmadı sorunun anakarttan olduğunu öğrendim anakartım şuan tamirde , aklıma güç kaynağı ya tam performans vermiyorsa diye bir soru takıldı içinde bir parça yanmış ama çalışır vaziyette olabilir mi bunu nasıl test ettirebilir miyim ? cevaplarınızı bekliyorum , iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• urun.n11.com
    Power Supply Test Etme Cihazı 4589p Kontrol Tester 4 - 6 - 8 Pin - n11.com
    https://urun.n11.com/guc-kaynagi/power-supply-test-etme-cihazi-4589p-kontrol-tester-4-6-8-pin-P112102045

• cevabınız için teşekkür ederim , benim psunin 24lük pin kısmında 23 tane var öyle yapılmış bu cihazda da 24 tane var testi etkiler sanırım :(

• Geçmişte başıma gelen bir olay. İşini şansa bırakma ve power supply'i de değiştir
  • iyi de alalı iki ay oldu

• öyle yapıcam sanırım teşekkürler

• bu gün tanıdığım bir bilgisayarcı abiye güç kaynağımı götürdüm durumu anlattım anakarttan kaynaklanıyordur o dedi güç kaynağındaki voltaj değerlerine baktı bir sorun yok gözüküyor dedi gene de anakartın tamiri bitince getir bir daha bakalım dedi sorun olmadığını öğrenince rahatladım biraz :)) konuşma bitince de anakartımın modelini sordu h55m s2v diyince başta onu deseydin direk arızanın ondan kaynaklandığını söylerdim dedi
    konuyla ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunun cevabı software olarak OCCT nin PSU test kısmı ama dandik PSU larda eline alıyorsun PSU yu, rail den max çekebileceği gücü veriyor program. Yinede aklında olsun
  • bilgisayar elime geçsin deniyecegim , bu testin güç kaynağına zararı dokunur mu ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.