Şimdi Ara

PSU Sarı Kablodan 11.5V Almak Normal Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bilgisayarımın fanları çalışıyor ancak ne yaptıysam hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Geriye denemediğim anakart, işlemci ve PSU kaldı. PSU da avometre ile sarı kablonun değerlerini ölçtüğümde 12V yerine 11.5-11.6V geliyor acaba PC bundan dolayı çalışmıyor olabilir mi? Bu volt değerleri normal mi?

• Volt biraz düşük ancak gene de açması lazım PC benim PSU bozulduginda 10.8 V Lara mi ne düşmüştü ama hala calsiiyordu güvenmeyin değiştirmiştim.

Ekran kartı 1. Şüpheli
    Ram 2. Şüpheli
    3. Anakart 3. Şüpheli

PC açılıyorsa sonradan kapansa derim PSU ama bu haliyle önce bu cihazlara bakmak lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir katkıda bulunayım. Psu içerisindeki kondansatörleri kontrol ettiniz mi? Şişme durumunda düşük gerilim üretecektir.

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt

Harici bir ekran kartı yok zaten. Ram de normalde 2 tane tek tek takıp denedim ama yine bişey değişmedi. Sanırım anakart gitti

• VgrooveR kullanıcısına yanıt

Evet anakart üzerineki ve PSU daki kondansatörleri gözle kontrol ettim anormal gözüken bir şey yok

• Eğer psu'yu açıp kondansatörleri kontrol ettiyseniz yüksek ihtimal sorun başka parçadadır. Psu'nun kablolarını ölçtüğünüzde diğer gerilimlerde herhangi bir problem var mı? (3.3V-5V)

• VgrooveR kullanıcısına yanıt

Hayır yok olması gerektiği gibi hepsi de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    usb den 12 volt güç almak
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenhakan27

Hayır yok olması gerektiği gibi hepsi de

Hocam o zaman sorun başka bir parçadan sanki. Eğer elinizde yedekleri varsa deneme yanılmadan başka seçenek aklıma gelmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.