Şimdi Ara

Psu Şartmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar psu konusunda kafama takılan bişe var forumu kurcalamama rağmen istedigim cevabı bulamadım şimdi ben yeni bi ekran kartı aldım zotac gts 250 1gb 256 bit bendeki psu 250w 450w ve üzeri bi psu almam şartmı mevcut psum çalıştırırmı yada ekran kartına zarara verirmi harici güc kaynagım var 650v onun bi faydası olurmu ve kasadan dvd rom ve ses kartını iptal edersem güç tasarrufu yapmamım bi etkisi olurmu

• Psu alman gerekir.Sistemini riske etmene değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkasolin

Psu alman gerekir.Sistemini riske etmene değmez.

+1...

Arkadaşın da Dedigi Gibi Yeni Bir Psu Al.. 100 - 150 Lira Arası Çok Kaliteli Psular Var Piyasada... Sistemini Riske Atmaya Degmez...
  • Elinizdeki psu ile sistem çalışır (açılır), sakın buna kanmayın. Mutlaka değiştirip 500w civarında bir psu alın.
  • anlıyorum ama şöle bişe var bence yüksek güc miktarını tam kapasite çalışırken istemesi lazım oyunlarda ayarları yüksek tutmazsam kart fazla efor sarfetmez ve güç harcamaz diye düşünüyorum güç kaynağı alıcam elbet ama 2-3 gün sürecek bu süre içinde kartı kullanim diyorum oynadıgım oyunlardada ayarları minimum tutarsam yeterli olurmu sizce
  • Kasa'da en çok gücü ekran kartı ve işlemci'dir dvd rom'u falan iptal ederek olmaz onlar pek bir güç çekmez zaten

Sağlam 400 450W PSU almalısın bütçe belirtirsen öneride bulunuruz
  • son 1 ay içinde yeni pc aldım desem yeridir herşeyi değiştirdim o yüzden şuan bütçem pek müsait deyil kalitesine bakmadan 400w ve üzeri bişe alıcam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: VergiRekortmeniTerzi

son 1 ay içinde yeni pc aldım desem yeridir herşeyi değiştirdim o yüzden şuan bütçem pek müsait deyil kalitesine bakmadan 400w ve üzeri bişe alıcam artık

Bunu yaparsan yanlış yapmış olursun!

Alacağın 400W PSU büyük ihtimalle dandik olacak 200 250 W civarı güç verebilecek

En azından
    http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-atx-400pnr-fsp-atx-400pnr-400w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=41375

http://www.vatanbilgisayar.com/high-power-hpc-400-h12s-element-serisi-400w-aktif-pfc-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=42887

Yada
    http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-ppa5002406-fsp-saga-ii-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=45350

• Kalitesine bakmazsan aldıgın tüm parçalarıda çöpe atmış olursu.Kalitesiz bir psu üzerindeki değeri vermez.Elektrik vs kesilmelerinde zaten işe yaramaz.Sen en iyisi kaliteli bir marka bütçene uygun 500 watt psu al.High power fsp gayet iyi markalardır.İstanbulda yaşıyorsan ikinciel dükkanlarındanda alabilirsin.Genelde temiz ürünler oluyor kadıköyde.
  • NVidia GTS 250, bildiğimiz 9800gt+ 'ların kimi bakımdan makyajlanmış, kimi özellikler bakımından ise makaslanmış yeni bir şeklidir. Aralarındaki en önemli fark enerji tüketimi konusunda olsa da, bahsettiğimiz GTS 250 sistem boşta iken 128W, sistem yükü arttıkça da 248W kadar enerji çeker hale gelmektedir. Dolayısı ile 250 lık bir PSU kesinlikle sistemin kaldırmaz. Sistemin kaldırmaması demek, başta anakartın olmak üzere, anakart üzerine takılı her bileşenin hasar görebilmesi anlamına gelir. Sonuç olarak sana biraz daha sabır ve yeni bir PSU gerekiyor, kolay gelsin..
  • anladım teşekkürler arkadaşlar yolladıgınız linklere baktım fiyat olarak cok uçuk deyiller biraz zaman alıcak ama almışken kaliteli alim ozaman dediginiz gibi.
    bu arada bi ark burda konu açmış güç kablosu için aynı sorun bendede var moleks ceviri kablosu arıyorum daha bulamadım ne sorunlu çıktı bu kart böle:)
  • arkadaşların dedigi gibi pc açılır açılmasına ama oyunlarda güç yetmezliginden düşük fps sistemi riske sokarsın şurda 50-100 lira tasarruf edeyim derken pcyi tümden çöpe atarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.