Şimdi Ara

Psu Seçimi Sisteme Yeter Mi Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?Product_ID=sst-st40fv201
    arkadaşlar herkese merhaba linkteki ürünü almayı düşünüyorum sistemim şu şekilde:
    Msi K8 N Siamond
    Amd 3000 64 Venice
    2 GB 400 MHZ Twinmos Dual Ram
    Philips Dvd Writer
    120 GB Sata Seagate
    Asus 6600 GT gamer edition
    Bir sürü neon ışık mod ürünü vs

Kabaca sistemim bu ..kasam feel hurricane ama psu çok ama çok sesli (benim için en azından) ve de kasıyor makineyi..bu silverstone amper değeride yüksek özellikleride fena değil gibi nasıldır önerir misiniz?
    şimdiden herkese teşekkürler..

• bu psu işini kesinlikle görecektir...fakat 480 almak biraz daha iyi olacaktır...o sistem o/c olmadan olmaz.
  • tamam eyvallah çok çakmıyorum bu konulardan ama feel aldığımada bin pişmanım kasadan tasarruf edelim derken sistem gidecek gümbürtüye...
  • http://www.extreme.outervision.com/index.jsp
    bu siteden hesaplayıp ona görede alabilirsin ama bence biraz daha yükselt oc yapcaksan

ama biraz daha para verirsen enermax 480 al

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1507

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightmarE_6 -- 15 Ekim 2005, 14:23:10 >
  • şunu söyliyeyim ki bence siverstone çok iyi bir marka ve bence hatta enermaxdan bile iyi her ne kadar enermaxı sevsem de..lütfen kızmayın kişisel görüşm bu o yüzden silverstone'u bence rahatlıkla alabilirsiniz..
  • fsp bluestorm 50watt al gitsin.
    YA da daha düşük modelini.O kadar para verme bence.Fsp de iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hermann Göring

şunu söyliyeyim ki bence siverstone çok iyi bir marka ve bence hatta enermaxdan bile iyi her ne kadar enermaxı sevsem de..lütfen kızmayın kişisel görüşm bu o yüzden silverstone'u bence rahatlıkla alabilirsiniz..

hiç kızmıyoruz
    bence fsp alma almışken bi kere al tagan,enermax,silverstone
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    11 ay önce açıldı
    Bu Sisteme Monitör Ne olmalı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı paraya asus a-55ga var. 550watt lık bir psu. 450 wattlık modelinin pclabs de incelemesi var ve iki tane eksi bulmuşlar biri küçük ısıemiciler ikincisi sadece 2 tane sata bağlantısı olması. 550 wattlık modelde ısıemiciler daha büyük ve 4 tane sata bağlantısı var. yani bu yazıda sadece iki olumsuz yan görülmüşse ve bu iki husus da sonraki modelde düzeltilmişse, psu çok iyi demektir değil mi? ses konusunda ise için rahat olabilir. ben kullanıyorum ve hiç bir ses duymuyorum. cizgi elektroniği bir ara fiyat hakkında detay al bence.
  • http://www.cizgi.com.tr/pagestructure.aspx?intPageStructureNo=2&sintLanguageId=0&bytContentType=7&intRefPartNo=5&intCatId=81&intProId=432#

12V 18A veriyo bence enermax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightmarE_6 -- 15 Ekim 2005, 15:15:27 >

• Asususun silverstone ile bir olacağını hiç sanmam asus kendi yapmamıştır bu ürünü muhakkak başka bir firmaya yaptırmıştır. beni pek tatmin etmedi pc labs incelemesi çünkü asıl inceleme strss testleri altında elde edilir ve silverstone'un 400 watt'ı emin olun asus 550 liliği geçer ..silverstone endüstriyel tasarım asusu artık bilemiyorum..ama silverstone 100 bin saat çalışma kapasitesine sahip asusda belirtilmemiş..önemli olan kalite bu ayrıntılarda gizlidir
  • Enermax bu işi çok daha iyi yapıyor bence silverstone'un bir yerlere gelmesi için daha zamana ihtiyacı var
    quote:

Orjinalden alıntı: Hermann Göring

şunu söyliyeyim ki bence siverstone çok iyi bir marka ve bence hatta enermaxdan bile iyi her ne kadar enermaxı sevsem de..lütfen kızmayın kişisel görüşm bu o yüzden silverstone'u bence rahatlıkla alabilirsiniz..
  • Ben 480 watt tagan kullanıyordum , aşırı ısı ve tıkırtı sorunu çekmeye başlayınca imzamdaki enermaxı aldım . Şimdiye kadar bir donanımda yaptığım en akıllıca işlerden biri enermax almak oldu desem yeridir. Silverstone da son günlerde epey ismini duyduğum markalardan biri . Bir arkadaşım FSP kullanıyordu , sisteme kallavi parçalar ekleyince PSU yu değiştirmeye karar verdi . Epey bir araştırdı ve silverstone da karar kıldı , o da çok memnun . Herşeyin ötesinde , Firebal un , TR de sattığı ürünü tanıyan ve arkasında durmayı bilen yegane firmalardan biri olduğuna inanıyorum . Tagandan önceki 300 watt FSP güç kaynağım durduğu yerde yanınca , bu Power SUpply işinin sadece "GERÇEK bilmem kaç watt" geyiğinin ötesinde bir iş olduğunu anladım . Ne alırsanız alın , sorunsuz ve sağlam bir firmanın ithalatı olan marka ve modeli alın . Onda da tavsiyem memnun kaldığım ve dünya çapında bir firma olduğu için enermax veya pek bildiğim bir marka olmasa da arkasında duran firmanın sağlamlığından ötürü silverstone silverstone olur. Kardeşim de hiper diye bir marka kullanıyor , mavi bilgisayarın sattığı , o da epey memnun . Bu 3 ürünü bir araştırın mutlaka .

• YENİ MAVİDEN ALDIM SİLVERSTONE 400WATT GERCEKTEN COK İ ACAİP SESSİZ VE GUSEL HİÇ Bİ SİKAYETİM YOK.ENERMAX FLN KADAR GUVENLİ VE İİ
  • fsp 500w bluestorm var fistik gibi calisio psuda ses die bisi yok
  • asus 18amper veriyor diyen arkadaş bilmiyor mu bütün psular 12v railleri toplamı kadar total 12v değerine sahiptir yani 18x2 36amper ve 550waat 2.02 destekli bir psu bence süper asus al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

asus 18amper veriyor diyen arkadaş bilmiyor mu bütün psular 12v railleri toplamı kadar total 12v değerine sahiptir yani 18x2 36amper ve 550waat 2.02 destekli bir psu bence süper asus al.
    timeguard. bi
    sorude benden o zaman.
    elimizde 500 wattlıj fsp bluestoem power var. 12 volt railleri .
    + 12v 1=15 amper
    +12v2=16 amper.
    bu powerin 12v2 .raili sadece işlemciyi besliyor.yani12*16 amper=192 amper. bu kadar amper çeken hiç bir işlemci yok.
    bu durumda arta kalan amperlerin +12v1 hattına bi takviyesi gibi bır durum varmı acaba.çünkü bu hat ekran kartı.fanlar ve bilgisayarın diğer 12 volt ile beslenen kısımları için.
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi -- 18 Nisan 2006; 7:06:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: metin abi

quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

asus 18amper veriyor diyen arkadaş bilmiyor mu bütün psular 12v railleri toplamı kadar total 12v değerine sahiptir yani 18x2 36amper ve 550waat 2.02 destekli bir psu bence süper asus al.
    timeguard. bi
    sorude benden o zaman.
    elimizde 500 wattlıj fsp bluestoem power var. 12 volt railleri .
    + 12v 1=15 amper
    +12v2=16 amper.
    bu powerin 12v2 .raili sadece işlemciyi besliyor.yani12*16 amper=192 amper. bu kadar amper çeken hiç bir işlemci yok.
    bu durumda arta kalan amperlerin +12v1 hattına bi takviyesi gibi bır durum varmı acaba.çünkü bu hat ekran kartı.fanlar ve bilgisayarın diğer 12 volt ile beslenen kısımları için.
    teşekkürler

yeterli gelecektir sli yapmadıgın sürece.

• quote:

Orjinalden alıntı: budur

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=EG465AX-VE(G) bunu da bir incele sistemine yeterli

olm tarih 15 EKİM 2005

• Adam psu yu almış belkide yakmıştır bile yorumlara hala devam , bu konuyu niye kapamıyorlar acaba doğru düzgün bir bigide yok hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirvana -- 18 Nisan 2006; 14:56:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.