Şimdi Ara

PSU Soğutulmalı Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar şöyle bir durum var, fan kontrolcülü ve psu bölmeli bir kasam var.
    öndeki 2 fanın birini pc boştayken çalıştırmıyorum, çalıştırmadığım fan kasanın en altında bulunan fan. yani boştayken sadece arka ve öndeki üst fan çalışıyor.
    şimdi aklıma şu geldi, alttaki kapalı olan fanın neredeyse tüm havası psu bölmesindeki deliklerden psu'ya ulaşıyor. bu fanın kapalı olup da psu'ya üflememesi zararlı mıdır?

psu'nun kendi fanı kasanın altındaki ızgaraya bakıyor, eğer psu kendi kendine yetiyorsa, öndeki fanları biraz daha üste alacağım. çünkü bir işe yaramıyorsa üst tarafa, işlemciye hava göndermesi daha mantıklı olur

neden bir fanı çalıştırmıyorum: o fan hariç diğer fanların ledini kestim. o fanı ise istediğimde ışıklandırma yapabilmek için ledli kullanıyorum ancak her zaman yanmasın diye boştayken açmıyorum, oyun/render olursa açıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorswh -- 9 Şubat 2020; 1:26:53 >

• yukarı++
  • Psunun kendi fanı yeter başka birşey yapmana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorswh

yukarı++
    sorun değil hocam misal psu fanları asagıya kasanın altında kendı basına hava akımı saglar benn ters cevirdim kasanın içine 2 adet 140 lık fan hava pompalıyor boşta rtx 2060 gaming z var 29 derecelerde sen düşün psu oyun oynarken bile fanı donmuyor o sogukluk yetiyor normalde bendekı psu yuke gore fanını cevırır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.