HD6870 fiyatına GTX480, kulağa hoş geliyor. Ama sağlam PSU lazım.
ELİMDE 650WATT CORSAIR PSU VAR VE SORUNSUZ ÇALIŞTIRIYOR. AYRICA ELİMDE GÜÇ ÖLÇMEYE YARAYAN BİR CIHAZ VAR. KASANIN FİŞİNİ BU CİHAZ ÜZERİNE TAKIP TÜM KASANIN ÇEKTİĞİ TOPLAM GÜCÜ GÖREBİLİYORUM. NETTE GEZİNİRKEN ŞU ANDA TÜM KASA 118WATT ÇEKİYOR. YÜKTE DE BU SEVİYE 300-350WATT CİVARI OLMASINI BEKLİYORUM. TABİ BU KENDİ SİSTEMİM İÇİN. DİĞER BİLEŞENLERİN ÇEKTİĞİ ENERJİ DE ÖNEMLİ.
İ5 2500K İŞLEMCİ ASUS MAXIMUS 4 GENE-Z ANAKART 2X2 1600MHZ DOMINATOR REM 2X500GB WD CAVIAR BLACK 60GB OCZ SSD
Baltalamak gibi olmasın ama Nvidia Geforce fabrika çıkışlı GTX480 lerin çalışma sıcaklıkları 95C olarak biliniyor alıcaklara duyurulur sonra arkadaşa bu çok ısınıyor diye gelmeyin.
NVIDIA KARTLARA ÖZEL BİR DURUM DEĞİL BU. GTX480 YONGASI FIRMA YETKİLİLERİNİN DE SÖYLEDİĞİ GİBİ BİRAZ ISINAN BİR YONGA. REFERANS SOĞUTMA TASARIMLI TÜM KARTLAR İÇİN GEÇERLİ Bİ DURUM.
SİZİN DEDİĞİNİZ SANKİ NVIDIA NIN KENDİ ÜRETİM KARTLRINDA BU DURUM VARMIŞ GİBİ ALGILANACAK BİRAZ. DÜZELTME YAPMAK İSTEDİM.
buyrun hocam sizide bekleriz aramıza. Kartlar güzel ve fiyat performans ürünü olmasa ben kendime de almazdım. Şu anda aynı kart kendi sistemime de takılıdır.
harbi güzel soğutucu, bu arada kartı aldım teşekkürler sorunsuz
gtx480 için uygun fiyatlı çift fanlı bir soğutucu ile satılırsa bu ürünler patlama yaşatır forumda
quote:
Orijinalden alıntı: Mckhan
gtx480 için uygun fiyatlı çift fanlı bir soğutucu ile satılırsa bu ürünler patlama yaşatır forumda
O zamanda fiyatın uygunluğu ortadan kalkar. En ucuz soğutma nerden baksan 100,00 liradır. 550,00 ye gelir fiyat.
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
quote:
Orijinalden alıntı: Mckhan
O zamanda fiyatın uygunluğu ortadan kalkar. En ucuz soğutma nerden baksan 100,00 liradır. 550,00 ye gelir fiyat.
550 ye hız aşırtmaya müsait bi gtx480 bence uygun fiyattır kartın 95derecelere kadar izin veriyor olması ve iyi bi soğutucuyla stok hali 55 derece max. olması kartın oc ile ne kadar şova müsait olduğunu gösteriyor
60-70 liraya bulunsa diyorum zaten 510 liraya gtx560 ti satıyorlar 2. el kullanılmış gtx 570 satıyorlar stok soğutuculu
bunları almak yerine çift fanlı gtx480 i tercih ederim ben mesela
Bence geniş ve yeterli fan'a sahip olan hava akımı iyi olan bir kasada kart 90 dereceleri görmez
quote:
Orijinalden alıntı: Mutlu Dal
quote:
Orijinalden alıntı: serdardiego
quote:
Orijinalden alıntı: Mutlu Dal
hayırlı satışlar serdar abi
sağolasın mutlucum. gel seni de 480 li yapalım:) bırak şu 6870 kartı artık.
bilmemki :D
öneririm elimde hd6870 satıp bunu aldım kartı elime almam bile farkı hissettirdi
kasa içi havalandırma iyi olduktan sonra oyunlarda 75 / 80 derecelerde gezen bir kart arkadaşımda var afterburner ile sürekli takipte bulunuyoruz kartı malum 90 derecelerden bahsedildiği için her yerde kendini riske atmak istemiyor...
satıcı ve fiyatta gerçekten çok iyi ... parayı denkleştirmeye çalışıyoruz gelecek olan partiye yetişmeye çalışıyorum.....
kartları getirmişsin hadi maşallah dediğim fiyatı yazmış tam fiyat performans kartına güzel fiyat biçtim brolar değerimi bilin herkes faydalansın riske değer gtx 480= 5870-6870 6950 gtx 560 570den bile iyidir...
quote:
Orijinalden alıntı: opelgt
kasa içi havalandırma iyi olduktan sonra oyunlarda 75 / 80 derecelerde gezen bir kart arkadaşımda var afterburner ile sürekli takipte bulunuyoruz kartı malum 90 derecelerden bahsedildiği için her yerde kendini riske atmak istemiyor...
satıcı ve fiyatta gerçekten çok iyi ... parayı denkleştirmeye çalışıyoruz gelecek olan partiye yetişmeye çalışıyorum.....
yorumların için çok teşekkür ederim. bu arada bende kendime aldım bir adet. haf932 kasa içine kuracam kasa modu bitince. ekran kartına fan mı alsam yoksa kasanın havalandırması yeterli olurmu diye düşünüyordum. senin bahsettiğin kasanın marka ve modelini söylermisin bana? birde içindeki havalandırmada kullandığınız fanları yazarsan sevinirim. benimde haf932 içinde sıcaklığı 75-80 civarı olursa soğutucu almama gerek olmayacağını düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: XantoM
quote:
yorumların için çok teşekkür ederim. bu arada bende kendime aldım bir adet. haf932 kasa içine kuracam kasa modu bitince. ekran kartına fan mı alsam yoksa kasanın havalandırması yeterli olurmu diye düşünüyordum. senin bahsettiğin kasanın marka ve modelini söylermisin bana? birde içindeki havalandırmada kullandığınız fanları yazarsan sevinirim. benimde haf932 içinde sıcaklığı 75-80 civarı olursa soğutucu almama gerek olmayacağını düşünüyorum.
arkadaşın kasası thermaltek modeli ise kandalf'a benziyor ama tam ismini hatırlamıyorum yanına gittiğimde yazarım... kasa önünde bir adet 12'lik yan kapakta 2 adet 12'lik
egzost'ta 1 adet 12'lik vede tavanda fan bulunmakta... fanların hepside akasa marka ... modellerinide belirtirim ...
quote:
Orijinalden alıntı: XantoM
quote:
Bende RC-430 var cumartesi günü güç kaynağını almış oluyorum cumartesi takıp çalıştırınca sıcaklık değerlerini veririm ama serdardiego bana kendi kasası normal atx olmasına rağmen 80 derece demişti yani HAF 932 gibi bir kasada 75 üstünü görmez iyi tabiki en az 4 tane fan tak
quote:
Orijinalden alıntı: volkitolki77
Baltalamak gibi olmasın ama Nvidia Geforce fabrika çıkışlı GTX480 lerin çalışma sıcaklıkları 95C olarak biliniyor alıcaklara duyurulur sonra arkadaşa bu çok ısınıyor diye gelmeyin.
sadece oem gtx480 lerde ısınma sorunu yoktu, ilk çıkan tüm gtx480 lerde vardı.yeni bios versiyonu çıktı ve benim gtx480 artık 88 dereceyi geçmiyor.