Şimdi Ara

((((((((((PSU TESTİ EKLENDİ!! SIFIR NVIDIA GTX480 14ADET SATTIK SON KARTLAR KALDI! ))))))))) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
7.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

HD6870 fiyatına GTX480, kulağa hoş geliyor. Ama sağlam PSU lazım.

ELİMDE 650WATT CORSAIR PSU VAR VE SORUNSUZ ÇALIŞTIRIYOR. AYRICA ELİMDE GÜÇ ÖLÇMEYE YARAYAN BİR CIHAZ VAR. KASANIN FİŞİNİ BU CİHAZ ÜZERİNE TAKIP TÜM KASANIN ÇEKTİĞİ TOPLAM GÜCÜ GÖREBİLİYORUM. NETTE GEZİNİRKEN ŞU ANDA TÜM KASA 118WATT ÇEKİYOR. YÜKTE DE BU SEVİYE 300-350WATT CİVARI OLMASINI BEKLİYORUM. TABİ BU KENDİ SİSTEMİM İÇİN. DİĞER BİLEŞENLERİN ÇEKTİĞİ ENERJİ DE ÖNEMLİ.

İ5 2500K İŞLEMCİ
    ASUS MAXIMUS 4 GENE-Z ANAKART
    2X2 1600MHZ DOMINATOR REM
    2X500GB WD CAVIAR BLACK
    60GB OCZ SSD

650WATT CORSAIR PSU. ELİMDEKİ SİSTEM BUDUR ARKADAŞLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VenatoR_

Başka modellerden getirme imkanınız varmı? Mesela gtx580 filan.

MALESEF HOCAM. ANCAK SIFIR ÜRÜN OLARAK TEMİN EDEBİLİRİM. FATURALI GARANTİLİ OLARAK. YURT DIŞI KELEPİR 580 YOK. UYGUN FİYATLI BİR TEK BU VAR ELİMDE.

YAKINDA BİRDE TOSHİBA MARKA 10.1 ınc ANDROID ISLETİM SİSTEMLİ NETBOOK SATIŞA SUNACAĞIM. FATURALI VE GARANTİLİ OLARAK. SIFIR ÜRÜN OLACAK. FİYATLARI BELLİ OLUNCA PAYLAŞIRIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkitolki77

Baltalamak gibi olmasın ama Nvidia Geforce fabrika çıkışlı GTX480 lerin çalışma sıcaklıkları 95C olarak biliniyor alıcaklara duyurulur sonra arkadaşa bu çok ısınıyor diye gelmeyin.

NVIDIA KARTLARA ÖZEL BİR DURUM DEĞİL BU. GTX480 YONGASI FIRMA YETKİLİLERİNİN DE SÖYLEDİĞİ GİBİ BİRAZ ISINAN BİR YONGA. REFERANS SOĞUTMA TASARIMLI TÜM KARTLAR İÇİN GEÇERLİ Bİ DURUM.

SİZİN DEDİĞİNİZ SANKİ NVIDIA NIN KENDİ ÜRETİM KARTLRINDA BU DURUM VARMIŞ GİBİ ALGILANACAK BİRAZ. DÜZELTME YAPMAK İSTEDİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SagoLeRa006

yanlız zaten fabrika çıkışlı gtx480'ler için 110 dereceye kadar sorunsuz çalışır firmanın yetkililerinden gelen bir açıklamada böyle diyordu

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: trevanian000

Bu kartları alanlar bir de bu ya da benzeri bir soğutucu alırlar...

http://www.amazon.de/Zalman-VF3000F-GTX480-Grafikkarten-K%C3%BChler/dp/B0043UR2OK/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1321450935&sr=8-8

Bir daha ki partiye bende mi bulaşsam acaba???

buyrun hocam sizide bekleriz aramıza. Kartlar güzel ve fiyat performans ürünü olmasa ben kendime de almazdım. Şu anda aynı kart kendi sistemime de takılıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

hayırlı satışlar serdar abi

sağolasın mutlucum. gel seni de 480 li yapalım:) bırak şu 6870 kartı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trevanian000

Bu kartları alanlar bir de bu ya da benzeri bir soğutucu alırlar...

http://www.amazon.de/Zalman-VF3000F-GTX480-Grafikkarten-K%C3%BChler/dp/B0043UR2OK/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1321450935&sr=8-8

Bir daha ki partiye bende mi bulaşsam acaba???

harbi güzel soğutucu, bu arada kartı aldım teşekkürler sorunsuz

• gtx480 için uygun fiyatlı çift fanlı bir soğutucu ile satılırsa bu ürünler patlama yaşatır forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

gtx480 için uygun fiyatlı çift fanlı bir soğutucu ile satılırsa bu ürünler patlama yaşatır forumda

O zamanda fiyatın uygunluğu ortadan kalkar. En ucuz soğutma nerden baksan 100,00 liradır. 550,00 ye gelir fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

gtx480 için uygun fiyatlı çift fanlı bir soğutucu ile satılırsa bu ürünler patlama yaşatır forumda

O zamanda fiyatın uygunluğu ortadan kalkar. En ucuz soğutma nerden baksan 100,00 liradır. 550,00 ye gelir fiyat.

550 ye hız aşırtmaya müsait bi gtx480 bence uygun fiyattır kartın 95derecelere kadar izin veriyor olması ve iyi bi soğutucuyla stok hali 55 derece max. olması kartın oc ile ne kadar şova müsait olduğunu gösteriyor

• 60-70 liraya bulunsa diyorum zaten 510 liraya gtx560 ti satıyorlar 2. el kullanılmış gtx 570 satıyorlar stok soğutuculu

bunları almak yerine çift fanlı gtx480 i tercih ederim ben mesela
  • Bence geniş ve yeterli fan'a sahip olan hava akımı iyi olan bir kasada kart 90 dereceleri görmez
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdardiego

quote:

hayırlı satışlar serdar abi

sağolasın mutlucum. gel seni de 480 li yapalım:) bırak şu 6870 kartı artık.

bilmemki :D

öneririm elimde hd6870 satıp bunu aldım kartı elime almam bile farkı hissettirdi
  • kasa içi havalandırma iyi olduktan sonra oyunlarda 75 / 80 derecelerde gezen bir kart arkadaşımda var afterburner ile sürekli takipte bulunuyoruz kartı malum 90 derecelerden bahsedildiği için her yerde kendini riske atmak istemiyor...

satıcı ve fiyatta gerçekten çok iyi ... parayı denkleştirmeye çalışıyoruz gelecek olan partiye yetişmeye çalışıyorum.....
  • kartları getirmişsin hadi maşallah dediğim fiyatı yazmış tam fiyat performans kartına güzel fiyat biçtim brolar değerimi bilin herkes faydalansın riske değer gtx 480= 5870-6870 6950 gtx 560 570den bile iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelgt

kasa içi havalandırma iyi olduktan sonra oyunlarda 75 / 80 derecelerde gezen bir kart arkadaşımda var afterburner ile sürekli takipte bulunuyoruz kartı malum 90 derecelerden bahsedildiği için her yerde kendini riske atmak istemiyor...

satıcı ve fiyatta gerçekten çok iyi ... parayı denkleştirmeye çalışıyoruz gelecek olan partiye yetişmeye çalışıyorum.....

yorumların için çok teşekkür ederim. bu arada bende kendime aldım bir adet. haf932 kasa içine kuracam kasa modu bitince. ekran kartına fan mı alsam yoksa kasanın havalandırması yeterli olurmu diye düşünüyordum. senin bahsettiğin kasanın marka ve modelini söylermisin bana? birde içindeki havalandırmada kullandığınız fanları yazarsan sevinirim. benimde haf932 içinde sıcaklığı 75-80 civarı olursa soğutucu almama gerek olmayacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: XantoM

quote:

kasa içi havalandırma iyi olduktan sonra oyunlarda 75 / 80 derecelerde gezen bir kart arkadaşımda var afterburner ile sürekli takipte bulunuyoruz kartı malum 90 derecelerden bahsedildiği için her yerde kendini riske atmak istemiyor...

yorumların için çok teşekkür ederim. bu arada bende kendime aldım bir adet. haf932 kasa içine kuracam kasa modu bitince. ekran kartına fan mı alsam yoksa kasanın havalandırması yeterli olurmu diye düşünüyordum. senin bahsettiğin kasanın marka ve modelini söylermisin bana? birde içindeki havalandırmada kullandığınız fanları yazarsan sevinirim. benimde haf932 içinde sıcaklığı 75-80 civarı olursa soğutucu almama gerek olmayacağını düşünüyorum.

arkadaşın kasası thermaltek modeli ise kandalf'a benziyor ama tam ismini hatırlamıyorum yanına gittiğimde yazarım... kasa önünde bir adet 12'lik yan kapakta 2 adet 12'lik

egzost'ta 1 adet 12'lik vede tavanda fan bulunmakta... fanların hepside akasa marka ... modellerinide belirtirim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: XantoM

quote:

Bende RC-430 var cumartesi günü güç kaynağını almış oluyorum cumartesi takıp çalıştırınca sıcaklık değerlerini veririm ama serdardiego bana kendi kasası normal atx olmasına rağmen 80 derece demişti yani HAF 932 gibi bir kasada 75 üstünü görmez iyi tabiki en az 4 tane fan tak

• quote:

Orijinalden alıntı: volkitolki77

Baltalamak gibi olmasın ama Nvidia Geforce fabrika çıkışlı GTX480 lerin çalışma sıcaklıkları 95C olarak biliniyor alıcaklara duyurulur sonra arkadaşa bu çok ısınıyor diye gelmeyin.

sadece oem gtx480 lerde ısınma sorunu yoktu, ilk çıkan tüm gtx480 lerde vardı.yeni bios versiyonu çıktı ve benim gtx480 artık 88 dereceyi geçmiyor.
  • 2 saattir falan aralıksız bf3 ultra ayarlarda 1080p oynuyorum. 92derece max
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.