Şimdi Ara

((((((((((PSU TESTİ EKLENDİ!! SIFIR NVIDIA GTX480 14ADET SATTIK SON KARTLAR KALDI! ))))))))) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
7.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Arkadaşlar bilmeyenlere söyleyeyim baltalamak gibi olmasın kartı bende aldım çünkü bu nvidia üretim olanlar 2 3 ay sonra gümlüyormuş duyduğuma göre

yanlış duymuşsunuz, bir zotac ne kalitedeyse bu kart da o kalitede

bi arkadaş demişti vram'ları sorunluymuş bu nvidia üretimli kartların ondan dolayı gümlüyormuş dedi ama yalanmış sordum dh'dekilere yalan diyorlar bencede yalandır

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bilmeyenlere söyleyeyim baltalamak gibi olmasın kartı bende aldım çünkü bu nvidia üretim olanlar 2 3 ay sonra gümlüyormuş duyduğuma göre

bi arkadaş demişti vram'ları sorunluymuş bu nvidia üretimli kartların ondan dolayı gümlüyormuş dedi ama yalanmış sordum dh'dekilere yalan diyorlar bencede yalandır
    sanırsam senin bahsettiğin 8800 serisi, doğru o kartların vram sorunu vardı fakat sadece oem nvidia değil tüm üreticilerde o sorun vardı.ondan başka da vram sorunlu seri gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

850 TL İKİSİNE VEREYİM CANLI )

ADRES VERİRİM ÜRÜN TESLİMİNDEN SONRA ÖDEME KABUL EDERSEN DAHA ONCESİNDEDE SOYLEDİGİM GİBİ.

YADA TEK TEK YAPALIM ONCE ÜRÜN SONRA PARA SONRA ÜRÜN SONRA YİNE PARA.

HOCAM GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE FORUMDA 6 ADET SATILMIŞTIR VE TEK BİR ŞİKAYET DAHİ YOKTUR. ORTADA ALIŞVERİŞ İÇİN SIKINTI YARATACAK HİÇ BİR ŞEY YOKKEN KİMSEYE YAPMADIĞIM BİR ŞEYİ YAPARAK SİZE AYRICALIK TANIYIP ÖNCE KARGO SONRA ÖDEME ŞEKLİNDE ALIŞVERİŞ YAPAMAM. BU DİĞER ALAN ARKADAŞLARA HAKSIZLIK OLUR. SİZE BUNU KAÇ KERE ANLATTIM. TEKRAR SÖYLÜYORUM BU ŞEKİLDE BİR SATIŞIM YOK.

PARAYI YOLLARSINIZ ÜRÜNLERİ ALIRSINIZ. BU KADAR BASİT.
  • bilmiyorum ne derece doğru/gerekli olur ama serdardiego ya ben kefilim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel -- 20 Kasım 2011; 21:22:32 >
  • eğer serdar beye uyarsa ben aracı olurum, kendisinin samimiyetine inanıyorum kendimde kart aldım ondan. bana göndersin ben size teslim ediyim siz parayı bankaya yatırın benim yanımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LPRNTRK -- 22 Kasım 2011; 13:02:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peryahardware

eğer serdar beye uyarsa ben aracı olurum, kendisinin samimiyetine inanıyorum kendimde kart aldım ondan. bana göndersen ben size teslim ediyim siz parayı bankaya yatırın benim yanımda

bu inceliğinizden ötürü teşekkür ederim. lakin arkadaş gereğinden fazla huylu. ortada huylanacak birşey olmamasına karşın bu kadar sıkıntı ediyor. ben böyle arkadaşlarla alışveriş yapmayı sevmiyorum. işin açığı kendisiyle alışveriş yapmak konusunda çok da gönüllü değilim. sıkıntılı insanın işinde sıkıntı çıkar. 3 kuruş para için başımı ağrıtmaya gerek görmüyorum. çok isterse parayı yollar malı alır. ya da almaz oturur. açık ve net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdardiego

quote:

eğer serdar beye uyarsa ben aracı olurum, kendisinin samimiyetine inanıyorum kendimde kart aldım ondan. bana göndersen ben size teslim ediyim siz parayı bankaya yatırın benim yanımda

bu inceliğinizden ötürü teşekkür ederim. lakin arkadaş gereğinden fazla huylu. ortada huylanacak birşey olmamasına karşın bu kadar sıkıntı ediyor. ben böyle arkadaşlarla alışveriş yapmayı sevmiyorum. işin açığı kendisiyle alışveriş yapmak konusunda çok da gönüllü değilim. sıkıntılı insanın işinde sıkıntı çıkar. 3 kuruş para için başımı ağrıtmaya gerek görmüyorum. çok isterse parayı yollar malı alır. ya da almaz oturur. açık ve net.

Konuyu takip ediyorum, sanıyorum 'milyondabir' nickli arkadaştan bahsediyorsunuz.

Satıcı olarak tabiki istediğiniz şekilde satış yapmakta özgürsünüz, fakat bahsettiğiniz abimiz foruma ikinizin toplamından defalarca önce kayıt olmuş, ikinizden de defalarda fazla referansa sahip, benim de alışveriş yaptığım değerli birisi. Düşündüğünüz gibi sıkıntılı birisi değildir.

Sadece yazmak istedim. Satıcının işi beni alakadar etmez, istediği şekilde ürününü sunabilir. Yazılan yorumlara cevap yazmadan geçemedim.

İyi satışlar.

• Takip
  • quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_53654597/tm.htm

Konuyla ilgisi olabilir mi acaba?

• ben kartı almak istedim 2 kart icin söyledigim miktar ilk basta 900 tl idi istersen tek tek gönder biri gelince al paranı anında dedim kabul etmedi.

900 tl ben daha dün uye olmus kisiye ben nasıl güveniyimki o bana güvenmedikten sonra.

ayrıca referansız insanların burda konuya yazarak rutbe kazanmıs insanların.ürün satmaya calısır gibi yorum yapan insanlar beni ilgilendirmiyor.

zaten konuya yorum yapan bir cok referansız insan var

ayrıca sattıgın üründen daha bir kac günlük ürün iken.

3 tanesi aynı ürünü forumda satısa cıkardı ikisi bana teklif etti almadım.bende sasırdım daha bir kac gunluk kartları neden satısa cıkarıyorlar diye sebebler hep birbirine yakın yok power kablosu yok yok psu yetmedi yok ihtiyac.
    konu ile yazdıgım msj silmistim hepsini dikkat ederseniz ama gördümki tekrar benden sonra biseyler yazılmıs cvp vermis olayım.

benim forumda 500 den fazla alışverişi olan biriyim evimi işimi forumda cok kisi bilir.3 kurusluk ürün icin ben 3 kurusluk işlere girmezdim ayrıca.

diger arkadasta aracı olabilecegini söylemis yine aynı hesaba geliyor parayı arkadasın hesabına yatırayım o bana versin.madem arkasına iyilik yapacaktın söyle bisey deseydin ikimizde ist yız ürünü veririm sende bana parasını verirsin.

kaldıki bu dedigim seyler bu satmaya calısanları görmeden önce idi.yeni aldıgı kartı 1 degil 2 degil 3 kisi görünce bu kartı asla almazdım.

alanada satanada hayırlı olsun baska bisey yazmıyorum.

• XantoM arkadassınız zaten parayı onun hesabına gönderebirlisin demistin.o refaransı olan biri anlamında diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuq35

quote:

quote:

Konuyu takip ediyorum, sanıyorum 'milyondabir' nickli arkadaştan bahsediyorsunuz.

Satıcı olarak tabiki istediğiniz şekilde satış yapmakta özgürsünüz, fakat bahsettiğiniz abimiz foruma ikinizin toplamından defalarca önce kayıt olmuş, ikinizden de defalarda fazla referansa sahip, benim de alışveriş yaptığım değerli birisi. Düşündüğünüz gibi sıkıntılı birisi değildir.

Sadece yazmak istedim. Satıcının işi beni alakadar etmez, istediği şekilde ürününü sunabilir. Yazılan yorumlara cevap yazmadan geçemedim.

İyi satışlar.

hocam lakin bilmediğiniz şeyler var. 1. si ben foruma eski bir üyeyim bunu milyondabir abinize anlattım zaten. konu şu ki 2008 üyesi olan ve 62tane referansı olan üyeliğim saçma sapan bir yorum yüzünden banlanmıştır. ayrıca sözü geçen yazı şikayetim üzerine haklı olduğum için kaldırılmıştır. lakin ne hikmetse beni haklı görüp yorumu kaldırıyorlar fakat banımı açmıyorlar. yani sizin milyondabir abinizkin kaç alışveriş yaptığını ben bilemem ama referanslarına bakarak konuşuyorum benim referansım zaten fazla iki.

bunuda geçtim ben yalancı olabilirim benim eski bir üye olduğuma ikna olmayabilir. gayet doğal ve haklı birisi.

bende ona şu öneriyi getirdim. benim eski üyeliğime şayet inanmıyorsunuz; yeni olmamda size sıkıntı yaratıyor. xantom benim arkadaşım 95 tane refaransı var ki yine kendisinden çok bir referans ediyor bu. ona açtırayım ordan alın dedim.

bunu da kabul etmedi. forumda 6 tane kart satıldı hiç biri babamın oğlu değil bana iyi şeyler yazmak zorunda da değiller ya da bunun için kimseye prim de vermedim rica dahi etmedim. hepsi sağolsunlar kendi gönüllerinden geçenleri yazmışlar.

ama buda yeterli gelmedi.

ee şimdi arkadaşım adama sorarlar ozaman;
    referans yok yenisin diyor, eski üyeyim 62 referanslı üyeliğim banlı diyorum.
    hadi ona inanmıyor xantom benim arkadaşım ordan ilan açtırayım 95 tane referansı var diyorum; ben çok referans bile olsa yinede elden almak taraftarı olacaktım diye kıvırıyor.
    ürün satılyor alan arkadaşlara sor diyorum, referanssız üyelerin yazdığı yorumların nesine güveneyim diyor.
    sanalpazardan ilan açayım diyorum, fazla para gideceği için işine gelmiyor.
    ankarada bir tanıdığınıza elden aldırın diyorum, tanıdığım yok diyor.

ozaman sorarlar adama BEN NE YAPABİLİRİM? sevdiğiniz bir abiniz olabilir ama konunun başını ve özelden+msn den konuştuklarımızı bilmeden de yorumlamak doğru değil.

satıcı hiç bir yolu kabul etmesin benim sunduğum çözümleri beğenmesin peki ben ne yapayım? ben 50 tane çözüm üretecem o beğenmeyecek de ben satıcının illa istediği bir yolu mu kabul edecem. SATMIYORUM gitsin kimden alırsa alsın. bende milyondabir isimli arkadaşa satılacak bir ürün YOK. AÇIK VE NETTİR.

tüm açılamalarıma rağmen dünkü üye muamelesi yapıyor da dolandıracak olsam sanalpazar dan nasıl satış yapayım. demekki adamın derdi güven değil. Huylu biri. ille eline alıp gözüyle görüp öyle ödeyecek. bende 600 tane kağıt üzerinde göremediğim satışı beni bağlamaz diyorum. huylu insanlarla alışverişlerde sorun illa çıkar. başım ağrımasını da istemiyorum. satmıyorum bu kadar basit.

arkadaşın kendisi ilanım altına yazana kadar ben kimseyle ilgili özelimde konuştuğumu buraya taşımadım çünkü kimseyi ilgilendirmeyen bir konu. ha şunuda belirteyim ürünleri bir firmadan temin ettiğimi parasını almadan poşetini bile açamadığımı kendisine defalarca izah ettim. bir firma benden rica etti satılması için. yani firmadan parası olmadan poşetini bile açmamak kaydıyla aldığım ürünleri nasıl eden teslim yollayım?

illa buraya herşeyi döküp pazara mı çıkartmak lazım özelde konuşulanı.

kimse aramızda geçeni bilmeden yorumlamasın bence olayı. bana onca kişi kartı aldım ya da alacam ilgili biri desin o bana güvenmeyecek; ben onu burda seven biri çıktı diye kart mı yollayacam eline 2 tane. çok bekler.

• quote:

quote:

quote:

HEMEN BU KONUNA DA AÇIKLIK GETİREYİM. KARTI ALAN ARKADAŞLARLA ÖZELDE ZATEN DURUM KONUŞULMUŞTUR. BEN KARTLARIN NERDEN GELDİĞİNİ KİMSEYE AÇIKLAMAK ZORUNDA DEĞİLİM AMA YİNEDE ALANLARIN İÇİ RAHAT ETMESİ İÇİN SÖYLEMİŞTİM NERDEN GELDİKLERİNİ.

MADEM BURAYA Bİ YORUM YAZDINIZ İNSANLARIN KAFASI KARIŞMAMASI İÇİN SÖYLEYİM.

KARTLAR NVIDIA NIN 1. SINIF ÜRETİMİ OLUP BİZZAT NVIDIA TARAFINDAN AMERİKA'DA BİR KONU ÜZERİNE ORTAK ÇALIŞMA İÇİN ORAYA İŞTİRAK ETMİŞ TÜRK HEYETİNE HEDİYE EDİLMİŞ KARTLARDIR. BU YÜZDEN KARTLAR ORDAN GELDİĞİNDEN ÖTÜRÜ FATURALI VS YOKTUR.

YANİ KARTLAR ÇAKMA-SAHTE-ADİ-KALİTESİZ ÜRETİM VS DEĞİLDİR. KARTLAR NVIDIA NIN KENDİSİNDEN HEDİYE EDİLMİŞ 1. SINIF MALLARDIR. ÜRÜNLER HEDİYE YOLUYLA GELMİŞ FAKAT KULLANMAK YERİNE SATMAYI TERCİK ETMİŞTİR ALAN KİŞİLER.

HALİYLE KARTLAR BU YÜZDEN KELEPİRDİR.

BENDE BURDA HERKES FAYDALANSIN HEMDE SATMAK İSTEYENLERİN İŞİ GÖRÜLSÜN DİYEREK SATIŞA SUNMUŞ BULUNMAKTAYIM KARTLARI.

YANİ CEVAPLIYORUM: ONUNLA BİR İLGİSİ YOKTUR. MERAK EDEN ALIP KENDİSİ DE GÖREBİLİR.

DİĞER ARKADAŞLARINDA KAFASINDA BİR SORU İŞARETİ KALMASIN....

• quote:

quote:

quote:

AYRICA ORDA YETKİLİ OLMAYAN SATICILAR DİYE VURGULANAN FİRMALARIN ADLARI YER ALMAKTADIR. BUNLARIN YANINDA YETKİLİ OLAN FİRMALARIN İSİMLERİ DE VERİLMİŞTİR.

YALNIZ GÖZÜNÜZDEN KAÇAN ŞEY ŞU Kİ BU AÇIKLAMA TÜRKİYE YEREL PİYASASI İÇİNDEKİ MARKALARLA İLİGİLİDİR. BENİM SATTIĞIM ÜRÜN ZATEN AMERİKADAN GELMİŞ OLUP, MARKASI NVIDIA NIN KENDİSİDİR VE NVIDIA MARKASI ZATEN TÜRKİYEDE SATILMAYAN BİR MARKADIR.

HALİYLE HEM TÜRKİYE YEREL PAZARINDA NVIDIA MARKASI YOKTUR, HEMDE NVIDIA MARKA OLUP NASIL BİR YETKİSİZ ÜRETİCİ OLUNACAĞI DA AYRI BİR SAÇMA YANILGIDIR.

NVIDIA AMERİKADA KENDİSİ EKRAN KARTI ÜRETMEKTE FAKAT BU KARTLARI GENELLİKLE AMERİKA PAZARI DIŞINA SUNMAMAKTADIR. BİLGİNİZ YOK İSE ARAŞTIRIP BİLGİ EDİNEBİLİRSİNİZ. HİÇ DEĞİLSE BÖYLE YANILGILARA DÜŞMEMİŞ OLURSUNUZ. HEM NVIDIA KENDİ ÜRETİMİ OLUP HEMDE YETKİSİZ SATICI MALI NASIL OLACAĞI VE YEREL PAZAR İLE BAHSİ GEÇEN BİR KONUYU AMERİKADAN GELEN BİR ÜRÜN İLE İLİŞKİLENDİREREK YANILGIYA DÜŞMEK GİBİ.

• 1- Konuyla ilgisi olabilir mi acaba? derken, sonunda soru işareti var zaten. Diğer arkadaşın yazdığı bilgiyi görünce böyle bir konudandan haberdar olunmasını istedim sadece. Fason marka kart alırsın yıllarca sorunsuz kullanırsın, markalı alırsın bozulur; veya sizin sattığınız kartların bunlarla hiç alakası yoktur, benim bilemeyeceğim şeyler; ben sadece alıcı arkadaşların konu hakkında haberdar olmalarını istedim.. 'Sizin getirdiğiniz kartlar 3 ay sonra patlayacak!' şeklinde bir ithamda bulunmadım kısaca.

2- Milyondabir ile ne konuştuğunuzu tabi ki bilmiyorum. Özellikle yazdım, satıcı olarak ne şekilde satacağınıza kimse karışamaz diye.... Fakat kendisi sıkıntılı-huylu veya düzenbaz birisi değildir, aranızdaki alışverişin türünden çok, ithamınızı yadırgadığımdan birşeyler yazma gereği hissettim.

İyi forumlar..

• quote:

1- Konuyla ilgisi olabilir mi acaba? derken, sonunda soru işareti var zaten. Diğer arkadaşın yazdığı bilgiyi görünce böyle bir konudandan haberdar olunmasını istedim sadece. Fason marka kart alırsın yıllarca sorunsuz kullanırsın, markalı alırsın bozulur; veya sizin sattığınız kartların bunlarla hiç alakası yoktur, benim bilemeyeceğim şeyler; ben sadece alıcı arkadaşların konu hakkında haberdar olmalarını istedim.. 'Sizin getirdiğiniz kartlar 3 ay sonra patlayacak!' şeklinde bir ithamda bulunmadım kısaca.

2- Milyondabir ile ne konuştuğunuzu tabi ki bilmiyorum. Özellikle yazdım, satıcı olarak ne şekilde satacağınıza kimse karışamaz diye.... Fakat kendisi sıkıntılı-huylu veya düzenbaz birisi değildir, aranızdaki alışverişin türünden çok, ithamınızı yadırgadığımdan birşeyler yazma gereği hissettim.

İyi forumlar..

bende kendisine düzenbaz demedim asla. sıkıntılı ve huylu olduğunu söyledim ki öyle. bununda nedenini açıklamak için yazdım tüm bunları. yoksa ben kimseye sataşmak derdinde değilim. tutupda buraya insanlar için sıkıntılı yazmam yani. aynı şeyleri defalarca açıklamama rağmen hala aynı şeyleri konuşuyorsak konu dönüp dolaşıp aynı yere geliyorsa, firmaya ait ürünleri ödemesi olmaksızın gönderemeyeceğimi belirtmeme ve bunca sunduğum çözüme karşın ne bana ne alana ne de bana kefil olana güvenilmedikten sonra ayrıca sanalpazar üzerinden bile alışverişi kabul etmiyorsa o insan sıkıntılıdır. ben onun keyfi üzerine insanları ayağına yollayıp kart denettiremem kusura bakmasın yani.

kendisinde bir problem yoksa burda kartı alan ve kalbinden geçen iyi şeyleri yazan onca insanlarda mı bir problem var yani? bu ona geliyor. herkes milyondabir isimli arkadaşın tam aksi fikirde ve düşüncede. hem yorumları olarak hemde benimle alışveriş yapmış olmaları ya da yapacak olmaları itibariyle. demekki bunca insanda bir sıkıntı yoksa milyondabir isimli arkadaşta bir sıkıntı var.

bende de sıkıntılı insana kart yok ne yazıkki. durduk yere başımı ağrıtamam. kendisinin bilmediği çok şey var. benim bu işlerle ilgili satışım ne 62tane referans ne de 500tane satışla sınırlıdır. herşeyi burda açıklamıyor oluşum benim vasıfsız biri olduğum anlamına gelmiyor. hem ticaret erbabı olarak bilgisayar firmamız var hemde hobi olarak bu işlerle uğraşıyorum. yani kendisi 500 tane burda alışveriş yaptıysa benim bugüne kadarki toplam iş hacmim kendisini 10 a katlar. ben yinede bunları bahsetmiyorum. kendisi kuyumcu olduğunu ısrarla söylüyor. ne olmuş yani kuyumcu olunca onu anlamıyorum.

neyse ben kimin nasıl alıcı olduğunu iyi anlarım. kendisine kartı alabileceği değişik yollar sunmama rağmen kendisi fantezi peşinde. gönderemeyeceğim bir kartı eline alıp gözüyle görmek istiyor. madem öyle bende de kart yok satılık. bu kadar basit yani.

• quote:

1- Konuyla ilgisi olabilir mi acaba? derken, sonunda soru işareti var zaten. Diğer arkadaşın yazdığı bilgiyi görünce böyle bir konudandan haberdar olunmasını istedim sadece. Fason marka kart alırsın yıllarca sorunsuz kullanırsın, markalı alırsın bozulur; veya sizin sattığınız kartların bunlarla hiç alakası yoktur, benim bilemeyeceğim şeyler; ben sadece alıcı arkadaşların konu hakkında haberdar olmalarını istedim.. 'Sizin getirdiğiniz kartlar 3 ay sonra patlayacak!' şeklinde bir ithamda bulunmadım kısaca.

İyi forumlar..

AYRICA ÖYLE DEDİĞİNİZİ İDDİA ETMEDİM. SORU İŞARETİ KOYDUĞUNUZUN DA BİLİNCİNDEYİM. ÖYLEMİ DEĞİLMİ ŞEKLİNDE KUŞKUDA KALDIĞINIZ İÇİN ORAYA BUNU EKLEMİŞİNİZ BENDE BÖYLE BİR YANILGIYA DÜŞECEK DURUM OLMADIĞINI AÇIKLADIM. HEPSİ BU. SİZE KARŞI BİR TAVRIM YOK YANİ. SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN.

• Anladım, bütün bunlar satıcı olarak sizin kararınız tabiki, bizlere saygı duymaktan başka birşey düşmez zaten. Ben kendisiyle az biraz muhabbetim olduğu için ve pek huylu birisi olmadığını aksine son derece rahat biri olduğunu vurgulamak için yazmıştım. Tabi satışın gerçekleşmesi sadece alıcı satıcıyı ilgilendirir.

Daha önce de yazmıştım bu ilana, fiyatlar çok iyi, kartlar da açıklığa kavuştuğuna göre alan arkadaşlar güle güle kullansınlar o halde.

Hayırlı satışlar.
  • quote:

Anladım, bütün bunlar satıcı olarak sizin kararınız tabiki, bizlere saygı duymaktan başka birşey düşmez zaten. Ben kendisiyle az biraz muhabbetim olduğu için ve pek huylu birisi olmadığını aksine son derece rahat biri olduğunu vurgulamak için yazmıştım. Tabi satışın gerçekleşmesi sadece alıcı satıcıyı ilgilendirir.

Daha önce de yazmıştım bu ilana, fiyatlar çok iyi, kartlar da açıklığa kavuştuğuna göre alan arkadaşlar güle güle kullansınlar o halde.

Hayırlı satışlar.

teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Anladım, bütün bunlar satıcı olarak sizin kararınız tabiki, bizlere saygı duymaktan başka birşey düşmez zaten. Ben kendisiyle az biraz muhabbetim olduğu için ve pek huylu birisi olmadığını aksine son derece rahat biri olduğunu vurgulamak için yazmıştım. Tabi satışın gerçekleşmesi sadece alıcı satıcıyı ilgilendirir.

Hayırlı satışlar.

teşekkür ederim

Merhaba ,

Sanalpazar.com uzerinden satin aldigimizda komisyon sizin tarafinizdan mi karsilaniyor? Ayrica elinizde stok var mi? Tesekkur ederim. Hayirli satislar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.