Şimdi Ara

((((((((((PSU TESTİ EKLENDİ!! SIFIR NVIDIA GTX480 14ADET SATTIK SON KARTLAR KALDI! ))))))))) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
7.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: milyondabir

ben kartı almak istedim 2 kart icin söyledigim miktar ilk basta 900 tl idi istersen tek tek gönder biri gelince al paranı anında dedim kabul etmedi.

900 tl ben daha dün uye olmus kisiye ben nasıl güveniyimki o bana güvenmedikten sonra.

ayrıca referansız insanların burda konuya yazarak rutbe kazanmıs insanların.ürün satmaya calısır gibi yorum yapan insanlar beni ilgilendirmiyor.

zaten konuya yorum yapan bir cok referansız insan var

ayrıca sattıgın üründen daha bir kac günlük ürün iken.

3 tanesi aynı ürünü forumda satısa cıkardı ikisi bana teklif etti almadım.bende sasırdım daha bir kac gunluk kartları neden satısa cıkarıyorlar diye sebebler hep birbirine yakın yok power kablosu yok yok psu yetmedi yok ihtiyac.
    konu ile yazdıgım msj silmistim hepsini dikkat ederseniz ama gördümki tekrar benden sonra biseyler yazılmıs cvp vermis olayım.

benim forumda 500 den fazla alışverişi olan biriyim evimi işimi forumda cok kisi bilir.3 kurusluk ürün icin ben 3 kurusluk işlere girmezdim ayrıca.

diger arkadasta aracı olabilecegini söylemis yine aynı hesaba geliyor parayı arkadasın hesabına yatırayım o bana versin.madem arkasına iyilik yapacaktın söyle bisey deseydin ikimizde ist yız ürünü veririm sende bana parasını verirsin.

kaldıki bu dedigim seyler bu satmaya calısanları görmeden önce idi.yeni aldıgı kartı 1 degil 2 degil 3 kisi görünce bu kartı asla almazdım.

alanada satanada hayırlı olsun baska bisey yazmıyorum.

tekide bendim ve iyiki satmayıp psu almışım çok memnunum iyiki satmamışım

• Almak için pm
  • yorumları bende okudum ve serdar bey den kart alanlardan biride benim. elden teslim aldım kartı ve jelatinleri dahi üstündeydi. karta gelince yine bu ilanda yazdım kartın ısınma problemi bios update ile cok basit gideriliyor ve video verdiğim linkte var. hiç bilmeyen biri ible hemen yapabilir. bios update sonrası kart performansına gelelim. cok oyun oynayan biri olmama rağmen kart performansını denemek için oyunlar kurdum. bf 3 , crysis 2, dirt 3 , rage gibi oyunları ultra ayarlarda oynatan bi kart. performansta hiç bir sıkıntı yok artı benchmark lardaki fps lerle karşılaştırdım ordada sıkıntı yok. tek eksisi biraz fazla güç çekiyor ve oyunlarda ultra ayarlarda ekran kartının fan sesi biraz fazla gibi bişeyle kıyaslamıyorum sadece kulağıma göre söylüyorum :D içiniz rahat bi şekilde alabilirsiniz arkadaşlar.... hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

ben kartı almak istedim 2 kart icin söyledigim miktar ilk basta 900 tl idi istersen tek tek gönder biri gelince al paranı anında dedim kabul etmedi.

900 tl ben daha dün uye olmus kisiye ben nasıl güveniyimki o bana güvenmedikten sonra.

ayrıca referansız insanların burda konuya yazarak rutbe kazanmıs insanların.ürün satmaya calısır gibi yorum yapan insanlar beni ilgilendirmiyor.

zaten konuya yorum yapan bir cok referansız insan var

ayrıca sattıgın üründen daha bir kac günlük ürün iken.

3 tanesi aynı ürünü forumda satısa cıkardı ikisi bana teklif etti almadım.bende sasırdım daha bir kac gunluk kartları neden satısa cıkarıyorlar diye sebebler hep birbirine yakın yok power kablosu yok yok psu yetmedi yok ihtiyac.
    konu ile yazdıgım msj silmistim hepsini dikkat ederseniz ama gördümki tekrar benden sonra biseyler yazılmıs cvp vermis olayım.

benim forumda 500 den fazla alışverişi olan biriyim evimi işimi forumda cok kisi bilir.3 kurusluk ürün icin ben 3 kurusluk işlere girmezdim ayrıca.

diger arkadasta aracı olabilecegini söylemis yine aynı hesaba geliyor parayı arkadasın hesabına yatırayım o bana versin.madem arkasına iyilik yapacaktın söyle bisey deseydin ikimizde ist yız ürünü veririm sende bana parasını verirsin.

kaldıki bu dedigim seyler bu satmaya calısanları görmeden önce idi.yeni aldıgı kartı 1 degil 2 degil 3 kisi görünce bu kartı asla almazdım.

alanada satanada hayırlı olsun baska bisey yazmıyorum.

tekide bendim ve iyiki satmayıp psu almışım çok memnunum iyiki satmamışım

işte bu birşeyleri açıklıyor sanırım. arkadaşın elindeki psu yetersiz gelmiş bir an heycan yapıp daha denemeden bile satmaya karar vermiş. bu onun kararı sonuçta. burdan nasıl olup da kartı alan satıyor memnun değiller demekki sonucuna ulaştığınızı anlamadım?

kedi erişemediği ciğere mundar dermiş. bunun başka da bi açıklaması yok. insanları kandırmayalım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: colakal61

yorumları bende okudum ve serdar bey den kart alanlardan biride benim. elden teslim aldım kartı ve jelatinleri dahi üstündeydi. karta gelince yine bu ilanda yazdım kartın ısınma problemi bios update ile cok basit gideriliyor ve video verdiğim linkte var. hiç bilmeyen biri ible hemen yapabilir. bios update sonrası kart performansına gelelim. cok oyun oynayan biri olmama rağmen kart performansını denemek için oyunlar kurdum. bf 3 , crysis 2, dirt 3 , rage gibi oyunları ultra ayarlarda oynatan bi kart. performansta hiç bir sıkıntı yok artı benchmark lardaki fps lerle karşılaştırdım ordada sıkıntı yok. tek eksisi biraz fazla güç çekiyor ve oyunlarda ultra ayarlarda ekran kartının fan sesi biraz fazla gibi bişeyle kıyaslamıyorum sadece kulağıma göre söylüyorum :D içiniz rahat bi şekilde alabilirsiniz arkadaşlar.... hayırlı satışlar

yorumlarınız için teşekkür ederim hocam. tereddütü olan arkadaşlara öncülük eder.
    hoş bazı arkadaşlara bakarsanız 1-2 referansı olan arkadaşlar hakkımda tabiri caiz ise KART SATTIRMAK için bu yorumları yapıyormuş. sizin bu olayda ne türlü bir çıkarınız var, hanginiz ile aramda kan bağı var acaba onuda anlamadım:)

• kart süper kart BF3 için kart alacak varsa gözü kapalı alsın
  • Bu Gtx 480 lere 3ds max te çok iyi diyorlar.

Bir bilgisi olan varmı?
  • Takipteyim. Yenileri gelsin babam uygun görürse alıyorum ;)
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tubos97

Takipteyim. Yenileri gelsin babam uygun görürse alıyorum ;)

kartların yenileri şu anda mevcut zaten. kartlar bir firmadan en geç 1 iş günü içinde temin edilmekte. yani kartların yurt dışından gelmesi gibi beklenecek bir süre yoktur. alacak arkadaşların beklemesini gerektirecek bişey yok ödemeyi yapan herkese en geç bir gün içinde kart temin ediyorum.

"edacsac" isimli arkadaşımız öğlene doğru ödemesini yaptı aynı gün kendisine kartını kargoladım. şu saatlerde kart yolda sabah erkenden kart eline ulaşmış olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosanostra

pm

cevaplandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandemic

Bu Gtx 480 lere 3ds max te çok iyi diyorlar.

Bir bilgisi olan varmı?

valla benim bu konuda bir bilgim yok ama kartı almayı düşünüyorsanız sizin için araştırabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdardiego

quote:

kartların yenileri şu anda mevcut zaten. kartlar bir firmadan en geç 1 iş günü içinde temin edilmekte. yani kartların yurt dışından gelmesi gibi beklenecek bir süre yoktur. alacak arkadaşların beklemesini gerektirecek bişey yok ödemeyi yapan herkese en geç bir gün içinde kart temin ediyorum.

"edacsac" isimli arkadaşımız öğlene doğru ödemesini yaptı aynı gün kendisine kartını kargoladım. şu saatlerde kart yolda sabah erkenden kart eline ulaşmış olacaktır

Büyük ihtimalle ben de alacağım; yarına kadar bir tane kart alabilme şansım çok yüksek; bu arada elden alırım büyük ihtimal ben de Ankara'dayım :)

• takip.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesci

takip.......

takibe gerek yok hocam buyrun size de verelim bir kart gelin çekinmeyin
  • bir adet de ben alacağım sanırım hadi hayırlısı diyelim:)
  • Ben 1 adet aldım, kart güzel, performansıda epey iyi, Bf 3 içinde gayet yeterli bir kart, tavsiye ederim niyeti olan arkadaşlara Alışveriş içinde teşekkür ederim Serdar arkadaşa, hayırlı satışlar...
  • quote:

quote:

quote:

Büyük ihtimalle ben de alacağım; yarına kadar bir tane kart alabilme şansım çok yüksek; bu arada elden alırım büyük ihtimal ben de Ankara'dayım :)

Tuğberk PSU mu aldın læ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

quote:

quote:

Tuğberk PSU mu aldın læ?

Yok læ sonra alcam PSUyu para salı elime geçecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 27 Kasım 2011; 15:31:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

quote:

quote:

Tuğberk PSU mu aldın læ?

Yok læ sonra alcam PSUyu para salı elime geçecek

Para mı? Bu arada hiç konuşabileceğimiz bir şey felan yok mu lan? Adamın ilanını kirletmeyelim. Bir de neden GTX 480? 425 liraya 0 6950 satan da var mesela.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.