merhaba arkadaşlar elimde eksik bi sistem var buna psu ve hdd ilave edeceğim kasam ramlerim anakart ekran kartı tamam.
ramler : OCZ DDR2 PC2-8500 REAPER HPC EDITION 2x2gb ekran kartı : Radeon HD 4870 işlemciyi pek hatırlayamıyorum ama çok kötü bişi değildi ortalama bişi yani. 2 sene önce toplanmış bi sistemdi. ramde ilave edeceğim sanırım.
bana psu lazım ama tavsiyeleriniz varmıdır ?
Vatan computerda THERMALTAKE LITEPOWER 600W GÜÇ KAYNAĞI 70 dolar falan diyor HIGHPOWER HP-EP600-BR 600W Element 80+ BRONZE Güç kaynağı vardı 150 tlye
birde harddisk alıcam ama fiyatları bu kadar pahalımıydı yahu bunların harddisk ve ram önermeniz mümkünmüdür acaba ?
çok teşekkürler şimdiden.
arkadaşlar yokmu yardımcı olacak birisi. yarın gideceğim almaya ve paramı boşa çöpe atmıyım diyorum yanlış bişi yaparsam. vatanda falan biliyosunuz sırf ürünü satmak için "bu çok iyidir" diyebilirler =)
Corsair PSU'lar Eksen'de indirimde. Çok az bir farkla GS600 öneririm.
Harddisk fiyatları yaklaşık 1 yıldır bu şekilde, fabrikaları sel bastı dediler zam yaptılar. Üretim tekrar rayına oturdu ama hallerinden memnunlar, indirim olmadı... Performans açısından aman aman fark yok aralarında, aradığın kapasitede bütçene uyan bir model seç al.