Şimdi Ara

psu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel Core 2 Quad işlemci(hangi model karar vermedim)
    ZOTAC nForce 630i-ITX
    4 Gb ddr2 800 Mhz
    40 Gb Sata harddisk
    160 gb Sata harddisk
    samsung 20x Dvd-rw
    vasat bir ekran kartı

yukarıdakilere en fazla ne kadar wattlık psu olabiliir??
    aşağıdakilere " " " " " " " ??

intel Core 2 dual işlemci(hangi model belli değil)
    ZOTAC nForce 630i-ITX
    4 Gb ddr2 800 Mhz
    40 Gb Sata harddisk
    samsung 20x Dvd-rw

yorumunuzu bekliyorum..?!

• Verimlilik değeri yüksek gerçek 300-350 wattlık bir güç kaynağı işinizi görecektir.

Yalnız ITX anakart kullanımı için anakartı yerleştireceğiniz kasa yapısı önemli. Bu tür anakartlarda bazen notebook tipi güç kaynağı kullanımı söz konusu olabiliyor, anakartın 20-24 pin psu girişi mi yoksa adaptör yardımıyla notebook tipi güç kaynağı mı kullandığına emin olun.
  • Arkadaşın da dediği gibi gerçek bir 300-350 watt psu yeter. Marka olarak aopen ve coolermaster önerebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

Arkadaşın da dediği gibi gerçek bir 300-350 watt psu yeter. Marka olarak aopen ve coolermaster önerebilirim.

• AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2,70 GHz
    2x1 GB ram 800mhz
    Cooler Master kasa(3 adet Fan)
    19" Samsung Sync Master 931c
    Zotac Nvidia 9800GT AMP ekran kartı

Bu özelliklere sahip bir masaüstü pc e sahibim. Bu bilgisayarı Tunçmatik LITE 650 ups ile kullanıyorum fakat bulunduğum bölgede voltaj çok gidip geliyor. Sürekli ups devreye girip kendi aküsünden kullanıyor bi süre sonra kendisine geliyor. Ama pc 2,3 saat açık kaldıktan sonra sürekli aşırı yüklenme uyarısı alıyorum pc yi kapatıyorum bi süre sonra ups in uyarı sesi kesiliyor. Biraz bekleyip tekrar açıyorum 15dk sonra yine başlıyor. 1 kere servise gitti onarımı yapılıp geri geldi fakat hala bu sorun devam ediyor. Bi fikriniz varmıı acaba ups te bi sorun mu var yoksa pc i kaldıramıyormu. Bu konuda bi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.