Şimdi Ara

Psu yetermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akradaşlar psu alıcam yanlız almak istedihim psu sistemi kaldırırmı onu çok merak ettim ilk önce sistemi yazayım

hd6850 çift fan

Amd fx 6100

1 tb hdd

4gb hyper x kingston ram

almak istediğim psu

Ocz ZS 750W 80+ Bronze Power Supply (OCZ-ZS750W-EU)

sisteme yeterli gelirmi kaldırırmı bide psu hangi tür kasaya uyumludur ATX uyumlumudur cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• Ayni sistemden 2tane taksaniz yine calistirir gayet kaliteli,ama kronik ses gibi sorunlari var mi onu arastirin google da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    hocam gürültülü calısabilir sorunum yok öyle ses olur diye ama rahatsız edici bir ses çıkartmaz demi tiz ve cızırdama sesi gibi.
  • ocz psu kullanmadım ama bir sorun çıkaracağını zannetmem. korkmanıza gerek yok rahatsız edici bir ses yapmazlar genelde.
  • yavuz42 kullanıcısına yanıt
    vallahi yorumlar iyi yönde sürekli 2-3 forumdada takip ediyorum ve aynı psu kullanan cohu kişi memnun çok ses cıkmardıhını söylüyolar içimi rahatlattı yanlız bu psuyu takacahım kasa konusunda kararsız kaldım psu sığarmı sığmazmı diye kafamı çok karıştırdı

EVEREST EAGLE EC337 400W MIDT ATX

kasaya takıcam bir sorun olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metdoes

hocam gürültülü calısabilir sorunum yok öyle ses olur diye ama rahatsız edici bir ses çıkartmaz demi tiz ve cızırdama sesi gibi.

Ben Ocz Fatality 550w kullanıyorum hiç sesi çıkmıyor desem doğrudur
  • evet hocam ocz lerde ses sorunu göremiyorum heleki benim gösterdihim model ile ilgili cok sessiz diyolar benim için aslında ses önemli değil performans önemli sistemi kaldırıp o lanet yetersiz güç olunca cızırtıyan psular ve tiz sesi olmaması benim için yeterlidir :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair 1000W PSU tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    HD3870 için 390watt PSU?
    16 yıl önce açıldı
    850w Psu önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fazla bile 600 W işinizi görecektir
  • quote:

evet hocam ocz lerde ses sorunu göremiyorum heleki benim gösterdihim model ile ilgili cok sessiz diyolar benim için aslında ses önemli değil performans önemli sistemi kaldırıp o lanet yetersiz güç olunca cızırtıyan psular ve tiz sesi olmaması benim için yeterlidir :D

550w işini görür ama ileride sistemi değiştiririm dersen 750w al garanti olsun
  • Boşa para verme al şunu,çok fazla bile.
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/ocz-ocz-zs650w-eu-zs-serisi-80plus-650w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=59915
    Bende 550 watt olanı var,sıfır ses.
    İstersen bunu da alabilirsin. yeter yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

quote:

evet hocam ocz lerde ses sorunu göremiyorum heleki benim gösterdihim model ile ilgili cok sessiz diyolar benim için aslında ses önemli değil performans önemli sistemi kaldırıp o lanet yetersiz güç olunca cızırtıyan psular ve tiz sesi olmaması benim için yeterlidir :D

hocam ilerde sisteme takviye yapıcam nesiller değiştikce sistem yetmedikte takviyelerde bulunucam elimde 7850 de var duruma göre takabilrim işlemci değiştirebilirim bunları göz önüne alarak yüksekbişey almak istiyorum bu arada yüksek psuda sorun çıkartmaz demi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Boşa para verme al şunu,çok fazla bile.
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/ocz-ocz-zs650w-eu-zs-serisi-80plus-650w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=59915

hocam aralarında toplam 15 tl filan fark var :D hem ilerde sisteme takviye yaptıhımda psu yetersizlihi gelmesin almışken fazla olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

quote:

hocam ilerde sisteme takviye yapıcam nesiller değiştikce sistem yetmedikte takviyelerde bulunucam elimde 7850 de var duruma göre takabilrim işlemci değiştirebilirim bunları göz önüne alarak yüksekbişey almak istiyorum bu arada yüksek psuda sorun çıkartmaz demi :D

Yok çıkarmaz

• quote:

quote:

hocam aralarında toplam 15 tl filan fark var :D hem ilerde sisteme takviye yaptıhımda psu yetersizlihi gelmesin almışken fazla olsun

650 OCZ yi al o zaman,bi daha da power konusunu unut.

• quote:

quote:

quote:

650 OCZ yi al o zaman,bi daha da power konusunu unut.

750 lik ocz aldım hocam sipariş verdim büyük ihitmal bayramdan sonraki günlerde gelir teşşekkürler yardım için bu psu beni baya bi idare eder ozaman :D

• Hayirli olsun hocam buyuk olasilikla omurluk olur. Iyi tercih yaptiniz, guvenilir bisey almak onemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.....Yardımınız için.
  • Arkadaşlar imzamdaki sistem için aşağıdaki güç kaynağını aldım. Mevcut güç kaynağından bir kaç konuda şüphelenip değiştirmeye karar verdim. 30 indirimi beklemiştim. Macun olarak da yine aşağıda bulunan adrese karar verdim. Sizce seçimlerim nasıl?

http://www.vatanbilgisayar.com/ocz-ocz-zs650w-eu-zs-serisi-80plus-650w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=59915

http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-cl-00028-tg2-thermal-macun/productdetails.aspx?I_ID=41599

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.