Bildirim
psu yetmediğinden dolayı oyun kasar mı ????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kalıp_25
psu yetmediğinden dolayı oyun kasar mı
psu yetmez ise bilgisayar ekranı simsiyah olur ve sistem reset atar buda demektirki psu ekran kartına yetmiyordur oyunun kasmanın sebepleri 1.si gpu ekran kartın oyuna göre azdır 2.si işlemci 3.sü ram -
ekran kartım sapphire hd 6670 2gb ddr3 , ram 2gb , işlemci core 2 dou bana bi öneride bulunursan sevinirim ( bu arada psum 350 w ekran kartım minimum 400 w istiyo ama siyah ekran veye reset atma sorunu yok ) -
quote:
ekran kartım sapphire hd 6670 2gb ddr3 , ram 2gb , işlemci core 2 dou bana bi öneride bulunursan sevinirim ( bu arada psum 350 w ekran kartım minimum 400 w istiyo ama siyah ekran veye reset atma sorunu yok )
ekran kartınızda bulunan driver dan amd overdrive bölümüne gelin orda sözleşme falan çıkar onuda kabul edin çıkan ekranda ekran kartınızın değerleri çıkacak
sadece fan değerini yükseldin örnek:%60-%70 civarı yapın normal olarak fanın sesi kuvvetlenecektir azda olsa oyunda ekran kartın ısısı düşecektir
vede kasma sorunun birazda olsa ortadan kalkar ama senin şuan kullandığın sistemle şimdiki çıakn oyunlarda minimum özellik olarak geçer sistemim oyunlarda akıcı olsun istiyorsan
sistemini yenilemeni öneririm. -
yardımın için teşekkürler kartı yeni aldım sisteme param yetmez -
quote:
yardımın için teşekkürler kartı yeni aldım sisteme param yetmez
rica ederim -
kusura bakma sorun aynen devam ediyor başka bir önerin var mı ? -
grafikleri düşür -
quote:
Orijinalden alıntı: Irou
grafikleri düşür
kardeş biliyoruz bunu herhalde bunun için sormayız -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Irou
grafikleri düşür
kardeş biliyoruz bunu herhalde bunun için sormayız
2gb ram yetersiz. 2gb daha takviye yapmanı öneririm. -
quote:
kusura bakma sorun aynen devam ediyor başka bir önerin var mı ?
psu değiştir ilerde sana skıntı yaratabilir 550 watt iyi bi psu kullanmanı öneririm belkide o yüzden ısınma yapıyodur -
sen onu 550 walt yap en fazla 150 tl tutuyo -
quote:
Orijinalden alıntı: Pinapple
sen onu 550 walt yap en fazla 150 tl tutuyo
en yakın zamanda bir psu edineceğim inşallah sıkıntıyı giderir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X