Şimdi Ara

Psunun Ömrü Ne Kadardır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
5.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar xigmatek sliver 80+ psum var. switche basınca switch kenarından bazen küçük cıv çakıyor nedendir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehhalil kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam 750w goldları güzel görünüyor ilerisi için 750w tercih edeceğim. Kaliteli psularla uzun süreli sıkıntısız kullanım insanı rahat ettiriyor cidden.

• kunGFu kullanıcısına yanıt

"Kafam aticak, gidicem mekanlarina" derken nereye gitmekten bahsediyorsun?   Türkiye ofisine mi gideceksin, yoksa yurt dışındaki bir yeri mi kastediyorsun?  Yurt dışında mı yaşıyorsun yoksa?

"Müşteri hizmetleri" çoğu firmada "müşteri eziyetleri" gibi çalışıyor zaten  Profesyonel hizmet veren üç beş firma var...

GX-S serisini Sirtec mi üretmiş?   Ben Cougar'ı HEC'e ait bir marka diye biliyorum (Tıpkı High Power markasının Sirtec'e ait olduğu gibi) Ben yanlış mı biliyorum yoksa GX-S serinde ilginç bir durum mu yaşanmış?

Bu arada sen MSI deyince aklıma geldi, sana sorayım... MSI, PSU işine girmiş ama PSU'ların 80+ raporu bile yok  Sen araştırdın mı bunları?

Evet o yüzden özel mesaj kullanamiyorum, cünkü sistem telefon numarami kabul etmiyor. Ama dedigim gibi gitsem eli bos dönecek olmam ve bir kac saatime yazik etmem ile kalicam :) mail ile yardimci olamayan insanlar! Bak hala daha ikinci maile cevap verilmedi. Yeni ticket ile tekrar sorucam, biksinlar yapacak bisey yok, merak ettik bir kere...

Cougar HEC e mi ait bilmiyorum ama normalde HEC e ürettiriyorlar fakat gx-s de farkli bir durum var, sirfa üretmis, zaten magic switch i direk gözün kesecek eger incelemesine bakarsan. Cool zero ile ayni degiller tam olarak. ana ve ikincil kisimda teapo caps ler mevcuttu ve sleeve bearing fan vardi cougar da...

https://www.techpowerup.com/review/cougar-gx-s550/4.html

Ben asil thermaltake grand da sasirdim.

Msi lari gördüm evet :) ama bi sen eksik kalmistin dedim, sallamistim. Suan aliniyordur sertifikalar, msi bu konuda tasarruf etmez saniyorum. Ama daha detayli bir inceleme yapmamistim, hani soru gelecek ki merak edip bakayim :)

• 14 yıldır OCZ PC Power & Cooling Silencer 750w 80 plus PSU kullanıyorum.Sistemim i7 860 , HD7870 , 8gb DDR3 1600 , P55 anakart.Sanırım artık psu ömrünü doldurmaya başladı.Bazen kendi kendine kapanıyor içini açıp parçaları sök tak yapınca 3-4 ay sorunsuz kullanıyorum.Bazen de usb soketlerine güç, sök tak yapınca geliyor.

Not : Konuyu hortlattım ama psu ömürleri hakkında deneyimimi yazmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzersayz -- 20 Ağustos 2022; 12:31:36 >

Buralarda misin?

asıl sen buralarda mısın hocam yoktun bayadır nerelerdesin?

• Psunun ömrü eceli kadardır, ecel gelmiş cihane kapasitör şişmesi bahane

• StG 44 kullanıcısına yanıt

Bazen buralar cekilmez yer oluyor hocam biliyorsun, yazdiklarimiz siliniyor, yönetim tarafindan kayrilan kendini elit addeden, bilmedigi konularda yorum yapan saygisi egosundan kat kat kücük olan insanlar ve yeni alinan hesaplarla görülmek istenen farkli hesaplar derken,

...bir taraftan cikar olmaksizin insanlara yardim etme istegi ve bunlarla ugrasiyor olmak arasinda karar vermek durumunda kalip, insan niye ugrasayayim ki diyor ve birakiyor.

Görüyorum ki ben birakinca onlarda birakmis yada kendi konularinda takiliyor :) ama forum ölmüs... Donanim falan bakan kalmamis. Eskiden buralar böyle degildi.

Highpower in yeni bir modeli vardi, Ehhalil'e soracaktim o da gördümü inceledi mi diye, maksat muhabbet iste...

https://www.highpower-tech.com/Global/products_main.php?class=20200723162025&id=20230714173437

https://www.highpower-tech.com/Global/file_download.php?type=1&filename=PG-750SM%20EFF%20Test%20Report%C2%A0&file=3_202307201444100.pdf

• 10-15 yıldır çalışan ofis fabrika pcleri biliyorum öyle altın bronze falan değiller. bizim kullandıklarımızın çoğu marka kaliteli. Yani gittiği yere kadar hee günün birinde ses yapar rahatsız eder ozaman değiştirmek isteye bilirsin. Seasonic kullanıyorum gold 5 sene oldu fanı bile dönmüyor normal kullanımda 550 yada 600 w

• Konu eski, biraz daha sohbete kaymış ama tecrübemi bırakayım; iş yerinde hala kullanmakta olduğum Phenom II x4 işlemci ve R7 265 ekran kartı, yanılmıyorsam ''E-Tier'' çöp bir psu olan Thermaltake smart 530 watt ile 10 ncu senesini yaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 1 Aralık 2024; 14:18:1 >
  • Evga 750 B2 kullanıyorum 2017den beri, çok şükür sorun çıkartmadı çünkü bu yıla kadar sistemin çektiği güç maksimum 400 wattı. Şimdi ekran kartı ve işlemci değiştiğim için şimdi şimdi 500 watt tüketmeye başladı o da maksimumu. Allah nasip ederse gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum.

• Impheatus I kullanıcısına yanıt

Bende ekleyim 10. Yılını girmiş olan cooler master vanguard V1000 e sahibim .

Amd phnm x4 955 gtx 275 sonra 295

İntel i5 2500k gtx 460 ti 470

intel i7 2700k gtx 480

intel i7 4790k gtx 1070 sli

Arada hatırlamadığım bir sistem 1080 sli

i9 9900k rtx 2080 - 3080 - 4070ti - 4080

ve şuan aktif olarak 7800x3d Gtx 4080

Bir dönem de iş için 3090 ve 3080 ni birlikte kullanmıştım . Bozulsa bozulurdu herhalde şimdi ye  

• Alkımm kullanıcısına yanıt

Gtx 295 ve Gtx 480 gibi nükleer enerji santralleriyle başa çıktıysa ona karada ölüm yok bence hocam  

Selam... Gecikmeli yanıt için kusura bakma. Bir süre yanıt alamamış olmandan da anlamışsındır zaten; eskisi gibi forumu takip etmiyorum. DH anasayfaya bile nadiren bakıyorum.

*

Devamındaki mesajlara da bakınca gördüm; yeni bir PSU'yu sormak istemişsin ama o PSU ile ilgili bilgim yok. Verdiğin linke tıklayıp göz attım; 135mm fan kullanıyor olduğunu görünce hemen burun kıvırdım 120 ve 140'lık fan dışında fan kullanılan PSU modelleri benim için yok hükmünde  Bir de seçeneksiz olarak düşük yükte fan kapatan modeller...  Bunlar benim PSU'da kırmızı çizgilerim (Belki unutmuşsundur diye tekrar belirtmek istedim)

Yeni çıkan PSU'ları da yakından takip etmiyorum. Bazen aklıma gelirse, yeni modeller gelmiş mi diye cybenetics'e göz atıyorum ama uzunca bir süredir PSU dünyasında beni heyecanlandıracak bir model gözüme ilişmedi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.