Şimdi Ara

PSVITA Almak mantıklımıdır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ijustine fan

3DS al bkz:
    3DS

Resident Evil Revelations 
    Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance 
    Lego City Histories 
    Good People Die 
    Metal Gear Solid Snake Eater 3D 
    Professor Layton VS Ace Attorney   
    Rayman Origins 
    Super Smash Bros 
    Animal Crossing 
    Kid İcarus:Uprising 
    Ninja Gaiden
    Mario Kart 
    Super Mario Land 3D 
    Monster Hunter Tri G
    Sonic Generations 
    Time Travelers 
    Beyond The Labrinth 
    Dementium 3D
    Ace Combat
    Tekken
    Clash of Heroes
    Tales of Abbsy
    Theatrhythm Final Fantasy

Kırılsada alsak bi 3ds
  • Ya aslında ben herkes gibi böyle özelliklere bakmıyorum. Oyun oyundur benim için. Ama kararsız kaldım.
  • Çok uygun fiyata ikinci el psp ve nintendo ds bulabilirsin yeni versiyon için beklemene gerek yok.
  • Eğer almak istediğin konsolu Sony olarak tercih etmek istiyorsan şu anda psp alman çok makul derim sana çünkü şu anda geniş bir oyun kütüphanesi var. Eğer Nintendo dan kullanmak istiyorsan 3DS alabilirsin çünkü hem 3DS oyunlarını oynayabilirsin hemde DS oyunlarını oynayabilirsin. Ancak 3DS alacaksan tüm oyunları orjinal almak zorundasın. PSP alacaksan kırdırıp korsan oyun oynayabilirsin.
  • psp şuanda çok mantıklı görünüyor
  • tabi psp alacaksan E1000 alma çünkü bu model daha piyasaya sürülmedi ve o yüzdende kırılmadı. PSP 3004 alman en makulu sanırım
  • arkadaşlar, sony nin yaptığı hiç bi şey çıkar çıkmaz alınmamalı. neden derseniz pazarlama stratejisi gereği önce fat model tarzı şeyler üretiyor. 2-3 yıl sonra slimini çıkarıyor. daha da olmadı başka sürümünü yayınlıyor. hem çıkar çıkmaz vita ya uyumlu oyun sayısı çok az olacak. şu anda psp de yüzlerce oyun var. kaliteli oynamaya değer oyun sayısı psp de 250 civarı. bu sayıya psp 5-6 yılda ulaştı. aynı şey vita içinde geçerli olacaktır. bence vita piyasaya çıktıktan en az 1 sene sonra hatta 2. versiyonu yayınlandığında alınmalı. benim düşüncem bu ...
  • 250 mı
    24 oyun vardi adam gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ijustine fan

3DS al bkz:
    3DS

Resident Evil Revelations 
    Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance 
    Lego City Histories 
    Good People Die 
    Metal Gear Solid Snake Eater 3D 
    Professor Layton VS Ace Attorney   
    Rayman Origins 
    Super Smash Bros 
    Animal Crossing 
    Kid İcarus:Uprising 
    Ninja Gaiden
    Mario Kart 
    Super Mario Land 3D 
    Monster Hunter Tri G
    Sonic Generations 
    Time Travelers 
    Beyond The Labrinth 
    Dementium 3D
    Ace Combat
    Tekken
    Clash of Heroes
    Tales of Abbsy
    Theatrhythm Final Fantasy

Adam ds3 mü vita mı diye bir soru sormadı.Ps vita mı yenşi psp 1000'mi diyor..Bilmem anlatabildim mi?

• arkadaşım ben psp 3004 sahibiyim ve oyun yok diyenlere kulak asma pes fifa nba her türlü savaş dövüş spor oyunu mevcut sen rahat ol.
    nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbul bakırköy de khalkedon diye bir yer var ben ordan almıştım psp mi çok ilgililer ahanda ilanı budahttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-tasinabilir-konsol-sifir-psp-3000-ler-burada-khalkedon-57039360/detay/?source=promotion_topl
  • İstanbul'da oturuyorum Bakırköy'e gitmem 1 saat falan o sıfır iyiymiş peki ben nasıl kırdılabilirim bunu ? Ayrıca oyunları nereden alacağım bu tip bilgiler verirseniz.
  • onlar kendileri kırıyor ve yeni versiyonlar çıkarsa onlara gidip tekrar bedavaya kırdırabilirsin uzaktan geldiğini falan söyle orda 3-5 oyun yüklerler zaten olmazsa sen oyun cd si satın alırsın ama sitelerden indirebilirsin tabi. sahiplerini o kadar tanımam sadece psp le ilgili bir forumları vardı onun moderatörlüğünü yapmıştım gerçekten çok iyi insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicnouma -- 15 Eylül 2011; 16:12:12 >
  • http://www.turkcepsp.com/ bu sitede de her türlü şeyi bulabilirsin psp ile ilgili. oyun film dizi tema uygulama vs.
  • Ben almayı düşünüyorum pahalı evet ama hakediyor.
  • ya bu ps vita isterse 100 tl olsun siz cihazdan değilde oyunlardan haber verin bir oyun 150 tl olursa ne anladık biz o işten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

ya bu ps vita isterse 100 tl olsun siz cihazdan değilde oyunlardan haber verin bir oyun 150 tl olursa ne anladık biz o işten

İlla ki bi gün cfw çıkacak
  • ben pspyi cfwler çıktıktan homebreewleri çıktıktan sonra aldım yani makinanın tüm olanakları ortaya çıktığı zaman hemde birazda olsa ucuzlamıştı psone ve korsan oyunlarını oynattığını gördüm, yine öyle yaparım sanırım vita kırılırsa ps2 oyunlarını oynatmak için programlar çıkarsa ve en önemlisi 3g nin ne tür olanaklar vericeğini görmek istiyorum.(Her nekadar playstation yetkilileri telefon olarak kullanılmayacak dediysede, korsan veya ek yazılımlarla telefon benzeri birşeyede dönüşmesini bekliyorum.)Hali hazırda skype var zaten.Ayrıca ps3 e ve diğer konsollara çıkan oyunlar eş zamanlı olarak pspvita ya da çıkacak mı görmek gerek!

Yani ağırdan almak gerek
  • kESİNLİKLE PS3 AL PSP VİTA ALICAN 2 YILA KIRILCAKTA O 2 YIL BOYUNCA OYUNLARINA BÜSSRÜ PARA YATIRCAN GİT PS3 AL KIRDIR OLSUN BİTSİN AYNI FİYAT NASIL OLSA
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockboy222

kESİNLİKLE PS3 AL PSP VİTA ALICAN 2 YILA KIRILCAKTA O 2 YIL BOYUNCA OYUNLARINA BÜSSRÜ PARA YATIRCAN GİT PS3 AL KIRDIR OLSUN BİTSİN AYNI FİYAT NASIL OLSA

hee dimi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.