Bildirim
PSVITA Almak mantıklımıdır ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyun mu oynayacaksin daha cok film izleyip İnternet'e mı gireceksin daha cok
Ona gore bir sey diyecem -
Oyun oynayacağım. -
3DS al bkz:
3DS
Resident Evil Revelations
Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance
Lego City Histories
Good People Die
Metal Gear Solid Snake Eater 3D
Professor Layton VS Ace Attorney
Rayman Origins
Super Smash Bros
Animal Crossing
Kid İcarus:Uprising
Ninja Gaiden
Mario Kart
Super Mario Land 3D
Monster Hunter Tri G
Sonic Generations
Time Travelers
Beyond The Labrinth
Dementium 3D
Ace Combat
Tekken
Clash of Heroes
Tales of Abbsy
Theatrhythm Final Fantasy -
Fiyatı nedir acaba ? -
vita almazsan şu andan itibaren 1 sene olmadan kafanı duvarlara vurmaya başlarsın niye almadım diye. tonla oyun gelecek vitaya üstelik ps3 grafiğini avucunda sunacak. -
Ya Chip dergisinde 300 tl diyor. Baktım internette 700-800 liralara çıkmış kafam karıştı. Ne yazıkki o kadar veremem. -
evet fiyatı 749 lira olacak. o halde 3ds al başka çaren yoksa eğer, ama daha çıkmasına var şimdiden biriktirmeye başlarsan bence alırsın vitayı -
quote:
Orijinalden alıntı: alito
evet fiyatı 749 lira olacak. o halde 3ds al başka çaren yoksa eğer, ama daha çıkmasına var şimdiden biriktirmeye başlarsan bence alırsın vitayı
+1
neden psv konusuna yazmıyorsun?http://forum.donanimhaber.com/m_49813429/mpage_50//tm.htm#52648411
Soruna gelirsek, bu saatten sonra psp alınmaz bence. 750tl gerçekten pahalı, ben de 450tl'ye Amerika'dan alıyorum. Eğer bir şansın varsa Amazon veya shopto'dan söyle. Faturayı az kestirt, geçer belki. Türkiye'den almanı tavsiye etmiyorum, eğer alacaksan.
quote:
Ona gore bir sey diyecem
-
quote:
Orijinalden alıntı: avatar78
quote:
Orijinalden alıntı: alito
evet fiyatı 749 lira olacak. o halde 3ds al başka çaren yoksa eğer, ama daha çıkmasına var şimdiden biriktirmeye başlarsan bence alırsın vitayı
+1
neden psv konusuna yazmıyorsun?http://forum.donanimhaber.com/m_49813429/mpage_50//tm.htm#52648411
Soruna gelirsek, bu saatten sonra psp alınmaz bence. 750tl gerçekten pahalı, ben de 450tl'ye Amerika'dan alıyorum. Eğer bir şansın varsa Amazon veya shopto'dan söyle. Faturayı az kestirt, geçer belki. Türkiye'den almanı tavsiye etmiyorum, eğer alacaksan.
quote:
Ona gore bir sey diyecem
-
Dostum Xbox 360 niye almıyorsun ? Eğer illa taşınacak alet istiyorum dersen ki alınca benim gibi pişman olursun o zaman 3ds al veya psp vita.3ds'i MediaMarktda denemiştim aslında çoğoş ama fazla kalamazsın mind... yapıyor -
Fire Amblem
Monster Hunter 4
Mario Tennis
Dynasty Warriors
Bravely Default
3DS listesine bunlar eklendi
3DS almazsan basını cok taslara vurursun söyleyin
Fiyat 500 internette 400 kesin al madem oyun istiyorsan -
dostum vita o kadar güzel özellikler sundu ki...zamanında pspnin ds e yaptığı gibi...ancak ben kanıp psp aldım ve saysan 20 tane düzgün oyun çıkmaz...bence biraz bekle psvita özelliklerin hakkını verirse vita al ama bence 3ds... -
Ama o kadar para vermek zor geliyor. -
Sen karıştırmışsın arkadaş,ps vita o yeni çıkan ucuz psp değil o ayrı bir şey. -
Ya hocam haklısın ya. Dergi yüzünden epic fail olduk. Yeni çıkacak psp PSP-E1000 imiş. Ama adamlar altına psvita resmini koyunca kafam karıştı.
E peki PSP-E1000 alsammı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Defense Devil
Ya hocam haklısın ya. Dergi yüzünden epic fail olduk. Yeni çıkacak psp PSP-E1000 imiş. Ama adamlar altına psvita resmini koyunca kafam karıştı.
E peki PSP-E1000 alsammı ?
Sanırım o daha kırık değil, kırılması zaman alabilir.
Sen bizi dinle, bu saatten sonra oyun için psp alınmaz. Vitacı yapalım seni. Pahalı gelirse 3ds al, ama Amerika'dan psv getirtmenin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Vita konusuna gelmeyi düşün, bu arada -
Dışardan para getirme şansım malesef yok. O kadar parada veremeyeceğim -
Her konsol için mantıklı olanı çıkışından 1-2 sene sonra alınmasıdır.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Defense Devil
Dışardan para getirme şansım malesef yok. O kadar parada veremeyeceğim
Hocam sen milleti dinleme eğer hiç psp oyunu oynamadıysan benim sana tavsiyem alman yönünde orjinal veya kopya senin tercihin..
Aynı zamanda nintendo ds de tavsiye ederim gerçekten çok güzel oyunları var.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X