Bildirim
PsVıta Mı PSP 3004 Mü ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
http://www.gold.com.tr/sony-psp-3006-syh-oyun-konsolu_u sıfır düşünürsek bu nasıl olur ? -
Kimse yok mu ya :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası heni oyunları oynamak isterim dersen ben vita dicem zaten pspye oyun çıkmaz artık adam gibi ama guzel oyunlar var
Abi konularda o eski oyunlar 1 2 sene götürür yazıyordu eger öyle olursa 1 2 yila vita ucuzlar filan ama.
Vita tabi ki
quote:
Orijinalden alıntı: furkanbozaci1441
Arkadaşlar çok kararsız kaldım yardım edermisiniz.
bütçe 350 tl max
2. el vitalar 400 den başlıyor :)
psp 300x serisi beni zorlamaz kırdırmak filan yardım edecek arkadaşlar vardır forumda umarım :)
Şimdiden Teşekkürler
vita nın fiyatı sıfır alsan 550 TL civarı.. artı memory kart (vita sadece sony memory kartları destekliyor ve fiyatlar çok pahalı) etti sana 700 TL civarında bir fiyat.. oyunların tanesi 150 TL civarı, 2 oyun alsan 1.000 TL
psp 3004, ekran parlaklığı ve renkler çok iyi.. pro loader atarsın içine yüzlerce oyun arşivinden istediğini seçer oynarsın... sıfırı 380 TL
illa ben grafik isterim diyorsan vita.. oyun zevki, çeşitlilik vs istiyorsan psp
-
Linkte verdiğim ürün nasıl peki yukarıda
ben 380'e aldım.. içinde 16gb sd card.. ağzına kadar oyun dolu (sen seçiyorsun) istersen sonra internettende indirebilirsin zaten
yanında 5 in 1 aksesuar seti, kulaklık, usb kablosu (oyun yükleme için bu şart), plastik koruma kılıfı (ekran hassas olduğu için buda şart)
hepsini beraber aldım.. syd bilgisayardan -
Abi hala varsa syd de link atarmisin
http://www.syd.com.tr/Sony-Psp-3001-16-GB-HAFIZA-5-in-1-KIT-HEDIY,PR-156.html
kadıköy yazıcıoğlundalar ama internet üzerinden de satış yapıyorlar.. ara bir konuş istersen, baya ilgili çocuklar.. ben memnun kaldım -
valla kardeş vita psp'ye fark atar.bende 3004 de var ama zevk vermiyor.satıyorum 3004 almak isteyen pm atsın -
Vita tabi ki, ayrıca psn store'da vita için satılan onlarca PSP oyunu da var. -
1) vita alıp psp oyunlarına para vereceğine psp alır psp oyunlarını bedava oynarsın
2) vita oyunları 150 TL gibi bir fiyattan satılıyor ve 2. elleri zor bulunuyor
3) vitadaki oyun arşivi psp'nin yarısına yetişemez.. çıkan oyunu beğensende beğenmesende oynaman anlamına geliyor bu, çünkü seçim şansın psp'ye göre çok daha düşük
4) aldın oyunu oynadın, sıkıldın satıcan.. kime satıcan.. 2. el oyun vita'da düşük.. satarsın ama kaça gider ne zaman satarsın?
5) Tekken, god of war gibi playstation'ın olmazsa olmaz oyunları vita'ya yapılmamış bile.. bu oyunları oynamak için psp versiyonlarını almalısın.. bununla ilgili madde 1)'de yazdım
yani cihaza oyunlarına o kadar para vereceksin, donanım grafik iyi diye ama sana onun karşılığını verecek mi.. zaten satış rakamlarına bakıp kim haklı oradan da görebilirsiniz.. arada 10 kattan daha fazla bir satış rakamı var.. vita o kadarda yeni bir cihaz değil.. peki niye psp kullanıcıları gidip vita almadı ???
çok paran vardır, baban zengindir veya para harcamaya yer arıyorsundur bilemem.. orası beni ilgilendirmez..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 28 Şubat 2014; 8:33:16 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: WolF-EyE
vita nın fiyatı sıfır alsan 550 TL civarı.. artı memory kart (vita sadece sony memory kartları destekliyor ve fiyatlar çok pahalı) etti sana 700 TL civarında bir fiyat.. oyunların tanesi 150 TL civarı, 2 oyun alsan 1.000 TL
psp 3004, ekran parlaklığı ve renkler çok iyi.. pro loader atarsın içine yüzlerce oyun arşivinden istediğini seçer oynarsın... sıfırı 380 TL
illa ben grafik isterim diyorsan vita.. oyun zevki, çeşitlilik vs istiyorsan psp
Sağolun. Son iki mesajınız yeterli geldi seçimimde.
6 yaş oğlan çocuğu için psp yeterli olacak :) -
rica ederim
küçük çocuklar için nintendo ds modellerine de bakabilirsiniz.. tam onun seveceği tarzda oyunlar var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X