Şimdi Ara

PTR'da Deathwing kesilmiş. (Vidyolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fight PTR da olduğu için oldukça kolaymış. İnsanlar dps yapıp heal'laya bilsin diye çok kolay yapmışlar. Gerçek 4.3 te böyle olmayacakmış. Ayrıca fight'ın sonunda sinamatik varmış WotLK sonu gibi.
    Yinede fight hakkında bir fikir veriyor video

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=obSFzOop3fs&feature=player_embedded#!]

• Dün twitch.tv de canlı yayın valdı baya güzel olacak gibi duruyor.
  • Thrall son derbeyi çakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelin-uial

Thrall son derbeyi çakıyor.

Ben Alextrazsssadsgj (NASIL YAZILIYO BU YA) dan bekliyordum son darbeyi. Belki sinamatikte gelir
  • Çok güzel fight yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean. -- 6 Kasım 2011; 12:46:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

Orijinalden alıntı: Aelin-uial

Thrall son derbeyi çakıyor.

Ben Alextrazsssadsgj (NASIL YAZILIYO BU YA) dan bekliyordum son darbeyi. Belki sinamatikte gelir

Thrall onlardan güç topluyor gibi görünüyor videoda.
  • thrall ın yardım edecegı zaten belliydi (molten front thrall ı kurtarma görevi felan ) :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben neye karşı savaştığımızı anlayamadım. Ekrana hiç bir zaman tam hali gelmiyor neredeyse. Deathwing den çok daha büyük. Birsürü tencactle si olan bişey.

Sonunda gördüm Deathwing miş o. Vallahi mükemmel olmuş fight. O kadar büyk birşeye karşı savaşmak tarif edilemez olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 5 Kasım 2011; 19:15:14 >
  • Bu haliyle bırakırlarsa gelmiş geçmiş en kötü figth olur. Deathwing i en sonda 10 sn görebildim. 2 tane ejderha tutuyor, bizde ellerine ayaklarına çalışıyoruz. Fight böyle olmuş. Bu kadarcık mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyAK

Bu haliyle bırakırlarsa gelmiş geçmiş en kötü figth olur. Deathwing i en sonda 10 sn görebildim. 2 tane ejderha tutuyor, bizde ellerine ayaklarına çalışıyoruz. Fight böyle olmuş. Bu kadarcık mı?

fight daha uzun diye biliyorum. Çünkü Dw uçarken kanatlarında falan savaşıyoruz.
  • quote:

Bu haliyle bırakırlarsa gelmiş geçmiş en kötü figth olur. Deathwing i en sonda 10 sn görebildim. 2 tane ejderha tutuyor, bizde ellerine ayaklarına çalışıyoruz. Fight böyle olmuş. Bu kadarcık mı?

Tam tersine bence mukemmel olmus. Eger normal bir dragon gibi olsa (bkz: malygos, onyx vb.) beklentileri karsilamazdi. Ama fight boyle tasarlaninca Deathwing'in boyutu gozumuze sokulmus resmen. Ortamin epicligini yansitmakta gayet basarili bence. Ki ilk fazda sirtinda savasacagiz yani.

Not: harfler icin ozur dilerim. IPAD 2 den yaziyorumda oheheheheh
  • quote:

quote:

Tam tersine bence mukemmel olmus. Eger normal bir dragon gibi olsa (bkz: malygos, onyx vb.) beklentileri karsilamazdi. Ama fight boyle tasarlaninca Deathwing'in boyutu gozumuze sokulmus resmen. Ortamin epicligini yansitmakta gayet basarili bence. Ki ilk fazda sirtinda savasacagiz yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

quote:

Aypedle yazdigim ilk mesaj onun otomatik eklendigini bilmiyordum :I

• Normaline takılmayın herkez keser nasıl olsa önemli olan hc'si.
  • Thrall sanırım Demon Soul ile öldürücü vuruşu yapıyor.Diğer dragon aspectleri güçlerini ona devrediyorlar bir kez daha.Olması gereken olmuş.Biz anca toynaklarına vururuz Deathwing'in.
    Bari şu fight için en az 25manlik bir raid olsa.10man'e kurban gidicek yine
  • eger okadar dar bır platformda gecicekse o fight lk gibi mutlak suretle basa bela olucak bi debuff yada durum cıkarcaktır blizz.. bukadar basıt bi fight olması ptrde dahi olması komık olmus..
  • şarkının ismi nedir acep beyler xD
  • Deathwing'in suyunu çıkarmışlar, ejderha olmuş ahtapot :S Tamam corruption varda bir yere kadar. Zaten bir önceki boss olarakta sırtında savaşıyoruz. DW'yi komple raid yapsalarmış. Bacak, kuyruk, kafa derken 7-8 boss çıkar, adam bereketli :)

(Not :Thrall gibi liderim olsun, 50k borcum olsun.)

İmza: Pasif liderinden sıkılan alliance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrfondip -- 17 Kasım 2011; 13:48:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrfondip

Deathwing'in suyunu çıkarmışlar, ejderha olmuş ahtapot :S Tamam corruption varda bir yere kadar. Zaten bir önceki boss olarakta sırtında savaşıyoruz. DW'yi komple raid yapsalarmış. Bacak, kuyruk, kafa derken 7-8 boss çıkar, adam bereketli :)

(Not :Thrall gibi liderim olsun, 50k borcum olsun.)

İmza: Pasif liderinden sıkılan alliance

Alliance lideri gay miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox90 -- 17 Kasım 2011; 15:58:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

quote:

Aypedle yazdigim ilk mesaj onun otomatik eklendigini bilmiyordum :I

Biz de anca mobil takilalim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.