Şimdi Ara

Ptt Bandrolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar , 3 hafta once bir sansa clip ankara adlı konuda ankarada sansa arayışımı ve bulamamışımı dile getirmiştim. En son ebay'den sipariş verdim. Daha once alışveriş yapan biri olarak oradan sorun cıkmaz dedim :)

Fakat mp3 ' lerde radyo olduğunda sanırım bir ptt bandorlu sıkıntısı yuzunden gumrukte kalıyormuş. Daha once ebay'den radyolu mp3 getiren yada bu sıkıntıyı yaşayan / aşan biri olduysa tecrubelerini bizle paylaşabilir mi ?

siparişi ayın 8 ' inde verdim. Ne gelen var ne giden.

• O dediğin ptt değil TRT bandrolü oluyor. Sanırım gümrükte kaldığı zaman onu ödemek zorunda kalıyormuşsun, özel olarak onu ödetmek için gümrükte tutacaklarını sanmıyorum. Kaldı ki aldığın mal da 90 lira, gümrüğe takılması çok zor. Bu arada benim aldığım clip de radyolu.
  • ptt yazmışım valla dalgımlığıma gelmiş. Senin ki geldimi peki usta ? Ya bizim burası türkiye ya insan her şeyi bekliyor adamlar bir kulp bulur ürüne el koymak için yer arıyor gibi geliyor bana

insh takılmaz ya.
  • Benimki 8 güne geldi yaa
  • Hacı gelmezse ben o parayı nasıl geri alacağımı biliyorum da problem gelmemesi ya mp3 player lazım bana. Neyse bekleyelim 1 hafta daha gelmedi dispute çakarım takır takır alırım parayı.
  • Abi 11 gün emin olun az bir süre. Bu süreyi uzatacak bir sürü etken var birinden geçse öbüründen dolayı gecikebilir yani biraz sabırlı olmanızda fayda var.
  • aradaşa pm ile de söyledim. benimki en sonunda geldi radyolu versiyonu zaten. o kadar küçük bi kutusu varki zaten fiyatıda belli gümrüğün bakmaya tenezzül edecegini sanmıyorum sende sabret kozmo gelir 1-2 güne.

@enginco06 yalnız içinden harici bir şarz aleti çıkmadı. sadece bilgisayara baglayp şarz edebiliyorum . bu tüm modellerde böylemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 19 Nisan 2011; 22:29:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ebay kargo ücreti?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

aradaşa pm ile de söyledim. benimki en sonunda geldi radyolu versiyonu zaten. o kadar küçük bi kutusu varki zaten fiyatıda belli gümrüğün bakmaya tenezzül edecegini sanmıyorum sende sabret kozmo gelir 1-2 güne.

@enginco06 yalnız içinden harici bir şarz aleti çıkmadı. sadece bilgisayara baglayp şarz edebiliyorum . bu tüm modellerde böylemi?

Dostum ana konuda paylaştım fikirlerimi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.