Şimdi Ara

PTT Çinden gelen postalardan ücret almaya başlamış !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün aliexpressten aldığım ürünleri getiren ptt çalışanı 5 tane postam için 5x2.30 tl para aldı. nedenini sorduğumda hizmet bedeli dedi, artık kaç dolara almış olursak olalım mesela 1 dolara bir ürün aldık. teslimat sırasında pttye 2.30 tl ödüyormuşuz. eskiden bu yoktu ücret vermeden getiriyorlardı. aynı durum başına gelen var mı ?

edit: makbuzları,faturaları elimde ve PTT'yi arayıp durumu anlattım artık böyle olduğunu söylediler. Gereksiz yere yok seni kandırmışlar,yolmuşlar gibi saçma sapan yorumlar yazmazsanız konuyu kirletmemiş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk29 -- 27 Temmuz 2013; 23:00:21 >

• yokmu aynı sorunu yaşayan ?
  • evin icinde anani diye haykirdim eger oyle bisey varsa bittim ben 2 ayri posta gelecek bugunlerde cepte para 0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginç.

karşılığında makbuz aldınız mı?

kendi cebine atmasın parayı ?
  • hocam makbuzu aldım almaz olurmuyum. kapıda olay çıkardım resmen. gümrük bilmemne vergisi yazıyor kaşeli mühürlü falan kağıtlar. pttden fatura çıkartmışlar her bi ürüne. aldıklarımda 2$-10$ arası şeyler.
  • Bende sipariş vermiştim 4-5 gün önce çinden bakarım makbuza kargo ücreti falan yazmazsa vermem zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLove7

Bende sipariş vermiştim 4-5 gün önce çinden bakarım makbuza kargo ücreti falan yazmazsa vermem zaten

hocam bende vermiyordum 1 saat kapıda tuttum arkadaşı. adamlar profesyonelleştirmiş heralde bu yurtdışı alışverişlerini. bi sözleşme çıkardı 3-4 sayfalık bişey. almıyorsanız sorun değil geri gider diyor. pttyi arayıp sordum ben tekrardan, evet böyle bi durum var dediler gelen her ürüne bi miktar vergi çıkarıyorlarmış. ne gelirse gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçenlerde digiturk faturasını ptt den ödedim. 2.5 tl hizmet bedeli eklemişler. 2 faturadan 5 lira aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk29

quote:

Bende sipariş vermiştim 4-5 gün önce çinden bakarım makbuza kargo ücreti falan yazmazsa vermem zaten

hocam bende vermiyordum 1 saat kapıda tuttum arkadaşı. adamlar profesyonelleştirmiş heralde bu yurtdışı alışverişlerini. bi sözleşme çıkardı 3-4 sayfalık bişey. almıyorsanız sorun değil geri gider diyor. pttyi arayıp sordum ben tekrardan, evet böyle bi durum var dediler gelen her ürüne bi miktar vergi çıkarıyorlarmış. ne gelirse gelsin.

Bisikletime lamba aldım 1.30 $ mı ne öyle civarlarda şimdi 2-2.5 lira ücret mi alacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolalı Ayran -- 27 Temmuz 2013; 17:58:55 >

• Vergi ile ayakta duruyor ülke. Devlet halk için değil,halk devlet için var.

• alla alla 5 gün önce aldım kapıya atıp gitmişler çalsalar gitti kargo neyin hizmet bedeli bu ki
  • Amerika'dan bot geldi geçen 4 tl verdik. Gemiyle geliyor. Gerçi babam alıyor ben anlamam.
  • öyle şey mi olur hem sen kargoları kaybet hemde vergi al? ben vermem buraya yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

Vergi ile ayakta duruyor ülke. Devlet halk için değil,halk devlet için var.

Benzine zam , ekmeğe zam , gümrüğe zam , hizmet bedeline zam ! Hani bize
  • adamların tuzu kuru hiç minnet bile etmiyorlar. ücretlerini vermiyorsanız geri göndermek zorundayız dedi bana.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

Vergi ile ayakta duruyor ülke. Devlet halk için değil,halk devlet için var.

Benzine zam , ekmeğe zam , gümrüğe zam , hizmet bedeline zam ! Hani bize

• Yakinda aldigimiz nefesede vergi keserler

• Soyun iyice halkı soyun bakalım

• Tamda 5 tane kargo siparişi verdim tüh
  • zippo filan alcaktım çok kötü oldu bu adamlar her yerden soymaya çalışıyorlar

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.