Şimdi Ara

PTT Çinden gelen postalardan ücret almaya başlamış ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boyle sacmalik olabilirmi ya birisi seni arayinca para vermek gibi bisey yada aldigin mesaj icin para vermek gibi bisey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk29

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

ortada bır fatura yoksa kusra bakma yolmuşlar senı

mesajları okumadan gereksiz yere yazmayın komik oluyorsunuz.

1.mesajına yazmayı akıl etseydın bence benımle bırlıkte bu kadar kişi sormazdı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Ben 15$'lık Bir Cüzdan Alacaktım Hatta Alacağıma Dair Taahhüt Bile Verdim.Vay Anasını Ya Şansa Bak.Parayı Neye Göre Alıyorlarmış?Ağırlık Felan Mı Yoksa Ürünün Bedeline Göre Mi?

onu hiç bilmiyorum. bi pakette 4 farklı telefon kabı geldi ondanda 2.30 aldılar. dün gelen tişörttende 2.30 aldılar. sanırım aynı hepsi, paket başına ücret alınıyor diye anladım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk29 -- 27 Temmuz 2013; 23:10:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Ben 15$'lık Bir Cüzdan Alacaktım Hatta Alacağıma Dair Taahhüt Bile Verdim.Vay Anasını Ya Şansa Bak.Parayı Neye Göre Alıyorlarmış?Ağırlık Felan Mı Yoksa Ürünün Bedeline Göre Mi?

onu hiç bilmiyorum. bi pakette 4 farklı telefon kabı geldi ondanda 2.30 aldılar. dün gelen tişörttende 2.30 aldılar. sanırım aynı hepsi, paket başına ücret alınıyor diye anladım ben

Evet Sanırım Öyle Yoksa Fiyat Değişirdi.2,5 TL Bir Şey Değil Veririz Ama Enayi Gibi Paramızı Alıyorlar Resmen.Aldığım Şeyin Zaten Kargo Bedelini Vermiyor Muyum ki Ben?

• Rezillik.Bunun tek amacı dışarıdan ucuza birşeyler almamızı engellemek.5 liralık ürünü 15 liraya buradan almamızı istiyorlar.Yıllar geçtikçe bu ülke dışa kapanıyor.Yurtdışında 10 bin liraya ikinci elini alabileceğin arabayı burada 20 bine zor alıyorsun onun gibi birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

Vergi ile ayakta duruyor ülke. Devlet halk için değil,halk devlet için var.

Sen Türkiye'nin vergilerine bir baksana. Doğudan alamıyorlar bize girdiriyorlar.
  • 2-3 gün önce paketim geldi para almadılar bakalım sonrakinde nolacak,birileri uyandı heralde .

Baktılar alışveriş arttı bundan da sokalım millete ,nasılsa kimse sesini çıkaramaz diye geçmiş olsun
  • Bende yeni sipariş ettim 5 parça ederi zaten 30-35 lira birde 7.5 lira pttye mi yedirecem ? oldu..
  • yaw nasıl olur freeshipping üzerinden kargo bedeli alınmaması lazım zaten satıcı kargo bedelini ödüyor ptt ye alla lla çok kötü oldu bu iş yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigdede -- 28 Temmuz 2013; 1:16:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

yaw nasıl olur freeshipping üzerinden kargo bedeli alınmaması lazım zaten satıcı kargo bedelini ödüyor ptt ye alla lla çok kötü oldu bu iş yaw

kargo ücreti olarak değil hizmet bedeli olarak alıyorlarmış galiba. verdikleri makbuzda 0.90 kuruş falan gümrük kayıt geri kalanı hizmet bedeli yazıyordu bende
  • Hangi ildesiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Hangi ildesiniz hocam

Istanbul

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

yaw nasıl olur freeshipping üzerinden kargo bedeli alınmaması lazım zaten satıcı kargo bedelini ödüyor ptt ye alla lla çok kötü oldu bu iş yaw

kargo ücreti olarak değil hizmet bedeli olarak alıyorlarmış galiba. verdikleri makbuzda 0.90 kuruş falan gümrük kayıt geri kalanı hizmet bedeli yazıyordu bende

dostum kargo zaten bi hizmettir, neyin hizmeti daha ?
    ptt bu gönderilerden gerekli ücreti alıyor zaten, anlaşmalı olduğu uluslar arası yerel posta işletmeleri ile mutabık çalışıyorlar nasıl bi saçma iş bu çözemedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

quote:

quote:

dostum kargo zaten bi hizmettir, neyin hizmeti daha ?
    ptt bu gönderilerden gerekli ücreti alıyor zaten, anlaşmalı olduğu uluslar arası yerel posta işletmeleri ile mutabık çalışıyorlar nasıl bi saçma iş bu çözemedim ben.

Başka bir hizmetmiş demekki. Bende anlam veremiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

görende sanki diğer devletler başka şeyler ayakta duruyor sanacak zihniyete bak
  • Bu vergilere bir dur demek gerek.
    Yakında çinden bir kargom gelecek. Onda para isterseler faturayı alırım. Haber kanallarına atarım. Böyle böyle diye.
    Bakalım belki işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladiotor

quote:

evet başka şeylerle duruyor.
    işletme ve kamu mantığı gereği kâr özelleştirilmez kamulaştırılır. ama bizde tam tersi, zarar özelleştirilir, yandaşlar daha fazla zarar etmesin halka iteleyelim denir ama kâr eden güzide şirketler yandaşlara verilir, devlet kazanmasın onlar kazansın.

dünyada TT kadar kâr elde eden başka bi şirket yoktur, tekel özelleştirmesini zaten saymıyorum bile.

• quote:

quote:

Diğer devletler benzine 3/2 vergi koymuyor. Yurt dışından getirdiğin ürüne hizmet bedeli altında söğüşlemiyor. Telefonundan telsiz ücreti diyerek,hayatında telsizi olmamış adamdan vergi almıyor. Yurt dışından telefon getirene 150 lira kitlemiyor. Kaçak elektrik kullanan adamın elektrik faturasını halka kestirmiyor. Yurt dışında 23 bin euro'ya satılan aracı burda 80 bin tl gibi rakamlara sattırmıyor. İktidarın zihniyeti bozuk benim değil,yakında daha neye vergi koyacak merakla bekliyorum.

• quote:

quote:

quote:

Diğer devletler benzine 3/2 vergi koymuyor. Yurt dışından getirdiğin ürüne hizmet bedeli altında söğüşlemiyor. Telefonundan telsiz ücreti diyerek,hayatında telsizi olmamış adamdan vergi almıyor. Yurt dışından telefon getirene 150 lira kitlemiyor. Kaçak elektrik kullanan adamın elektrik faturasını halka kestirmiyor. Yurt dışında 23 bin euro'ya satılan aracı burda 80 bin tl gibi rakamlara sattırmıyor. İktidarın zihniyeti bozuk benim değil,yakında daha neye vergi koyacak merakla bekliyorum.

sahip olduğun ev için amerikadaki gibi vergi gelmesini istermisin 10 senede o vergiyle kendi evinden bir tane daha satın alırsın hyr bir amerikaya bakın adamlara ait hiçbir kuruluş yok.ayrıca devlet vergi almak zorundadaır yoksa sosyal hizmetlerini devam ettiremez.kimseden vergi alınmayınca nasıl bu yollar binalar,sağlık hizmetleri yapılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiotor -- 28 Temmuz 2013; 13:56:54 >

• quote:

quote:

quote:

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.