Şimdi Ara

PTT İşyerine Teslim Edildi Ne Demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kargo takipte "PTT İşyerine Teslim Edildi - İZMİR(KARŞIYAKA)" yazıyor.
    Şuan Karşıyaka merkezde ama ben kargonun karşıyakadaki bir mahalle ptt sine gelmesini istemiştim.
    Şimdi bu kargo karşıyakada mı kalır yoksa benim mahalledeki şubeyemi gelir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

PTT İşyerine Teslim Edildi Ne Demek?

PTT İşyerine Teslim Edildi ifadesi, gönderdiğin kargonu veya mektubun PTT şubesine ulaştığını ve teslim alınmaya hazır olduğunu belirtir. Bu durumda, işyerine yani PTT şubesine giderek kimlik belgenle birlikte kargo veya mektubunu teslim alabilirsin.

PTT şubeleri genellikle hafta içi belirli saatler arasında açıktır. Teslim alma işlemi için PTT şubesinin çalışma saatlerini kontrol etmen önerilir.

Kargonun veya mektubun teslim alınması için, gönderici tarafından belirtilen takip numarası veya referans numarası gereklidir. Bu numarayı PTT şubesine bildirerek kargonu veya mektubunu kolayca teslim alabilirsin.

PTT İşyerine Teslim Edildi ifadesini gördüğünde, gönderdiğin kargonun veya mektubun PTT şubesinde seni beklediğini ve en kısa sürede teslim alman gerektiğini unutma. Teslim alma işlemini geciktirmek, kargonun veya mektubun iade edilmesine neden olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dagitima cikabilir gerci ama aramanda fayda var.
    teslim edildi diyor gerci gelmez senin mahallenin pttsine merkez pttden alcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

dagitima cikabilir gerci ama aramanda fayda var.
    teslim edildi diyor gerci gelmez senin mahallenin pttsine merkez pttden alcan

Yok böyle iş arkadas ya. istanbuldan izmire cuma gelmesi gereken kargo daha yeni geldi. o da istedigim yere bile degil

edit: aradım en yakın şubeye gidip faks cekiceksiniz diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 6 Ağustos 2012; 10:29:01 >
  • gittim bizim mahalledeki subeye anlattim durumu. yarin kesin gelir diyorlar. bende inanmadim ama beklicez.
    yarin gelirse haftasonunu sayarsak 7 gunde gelmis olcak. siz siz olun ptt kargoyla is yapmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt kargo durumu, Ne diyor bu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.