ingiltereden 2 günde gelen kargoyu 5 günde getiremedi abi adamlar. arayıp bağırıp çağırmadan getirtemezsin kargonu
quote:
Orijinalden alıntı: hione
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
Ptt kargo hep yavaştır zaten. En erken 2 güne gelir. Benim Ups den 15gün kargo beklediğim oldu.
Hocam çok şanssızmışsın. Upsle çalışıyorum hep Edirneden Ağrıya sony müzik seti yolladım 18,7 kg tuttu koli, 6 günde eve teslim oldu.
Valla kardeş kargo takipden baktım apartmanın kapısı kapalıydı adam ihbar notu bile bırakmadan gitmiş neyse eyvallah dedik sonra cumartesi oldu baktım adam 2 blok ötede arabayı durdurdu evin önüne gelmesini bekliyom gelmedi gitti 2 gönderiden sonra araya birsürü bürokratik işlem girdi 10tl ye yakın kontör harcadım bir siteden alışveriş yapmıştım cidden kötü bişey sinirden sabahları nöbet tutmak mı dersin 5-6 sigarayı peşpeşe yakıp 2 ay feci boğaz ağrısı çekmek mi.. Şubeleri de yokki gidip alasın adamlar kolayını bulmuş tek şube açıyolar rahatlar
3-4 kez kullandım Ptt kargoyu maksimum 3 gün içerisinde karşıdaki kişilere ulaştı.
Hollandadan 3-4 gnde gelen kargo İstanbuldan İzmire bir ayda geldi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme