Şimdi Ara

PTT KARGO %25 İNDİRİM FIRSATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

16-20 Ekim 2017 Tarihleri Arasında Postaya Verilecek Yurt İçi Varışlı Posta Kargosu Ve Aps Kurye Gönderilerinde Yüzde 25 İndirim Uygulanacak....

http://www.bilisimedya.com/2017/10/pttden-yuzde-25-indirim-frsat.html

• yurtdışı da olsaydı
  • %100 zamdan sonra anlamı kalmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

%100 zamdan sonra anlamı kalmamış

Aynen

• 4 gün için hiç yapmasa da olurmuş
  • önce %40 zam yaptı, şimdi %25 indiriyormuş
  • zam yapınca da böyle kuşlu güvercinli bülbüllü afiş yapın, üstüne %100 ZAM yazın samimiyetinize inanalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen gün zorda kalınca yurtiçi kargo ile şube teslim koli gönderdim (İstanbul Antalya) .

Şubeye giderken yurtiçi mobil uygulamasından %30 kod aldım, kargo 13.9 tuttu. Ptt de 15.4 tutmuştu benzer kargo.

Önceden ptt de kargo sırası olurdu artık yarı yarıya boşalmış, zam geri alınmazsa ptt ye bulaşılmaz artık.

Çok nadir şubelerinde kolileme makinası var ptt nin, makine plastik kelepçe filan sıkıyor ptt kolisine.. Belki bunlara gidilir .

• Gittigidiyordan bi ürün aldım ptt kargo ile gelicek yarın 1 hafta olucak nasıl iş anlamadım adamlara bide parayı onay vermem lazım ne yapcam bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartall006

Gittigidiyordan bi ürün aldım ptt kargo ile gelicek yarın 1 hafta olucak nasıl iş anlamadım adamlara bide parayı onay vermem lazım ne yapcam bilmiyorum

ilgili sipariş sayfanızdan ödemeyi ertele diyeceksiniz. yoksa gg ile temasa geçip kargo henüz elime ulaşmadı, ödemeyi ertelemek istiyorum deyin
  • Umarim indirm otomatikman dusuyordur yoksa memurlarin yapmasi gereken arti bir tiklamada olsa onu bilmeyip normal fiyatindan devam eder

• PTT kargoya neden yüzde yüz zam yaptı
  • Kartall006 K kullanıcısına yanıt
    PTT kargo merkezde çalışıyorum barkod kodunuzu verirseniz durumuna bakabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5kg anakart kolisi 1000km'e sube teslim ne kadar tutar?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.