|
Bildirim
|
Kardesime kargoyla simkart gonderecektim. Kitapin arasina koyar gonderirim
|
hakikaten bu adamlara verilen maaşlara yazık
|
Niye odemiyorsunuz
|
Hep üçkâğıt hep üçkâğıt.
|
1 kg uzeri kitap gonderimi %50 indirimli
1kg ye kadar olan kitap 3tl |
Eve ulaşmıyor ki, geldik bulamadık diyor sitede yalandan. İşin yoksa git şubeye,al
Zaten ptt gönderili ürün almıyorum, kazara denk gelir ve şubeye çağrılırsam da gitmiyorum, ürün geri gidiyor. 3 lira 5 lira ucuz diye netten al, sonra ptt ara, kuyruğa gir, benzin yak vs, komedi gibi |
Yillarca ptt gişesinde kargo kabul yaptım. Bu kitaplarin arasina koyulan para, cd, sim kart vb gördüm de. En ilginc olani adam kitabin arasina kocaman tisortu sarmis, gozume sokuyor. bu arada hic arasina bakmadan aldigim olmadi. |
Tek tek gonderimlerde tamam indirim yapsinlar ama toplu gonderimlerde meblalar sorun oluyor.
Gecen sene doğuda bir koy okuluna destek amacli kitap kampanyasi yaptik. Dedik ki cocuklara kütüphane olusturalim, onlar da okusun dünya klasiklerini. Kitaplar toplandi, kolilendi. Peki gonderim ucretini kim odeyecek? Okul bununla ilgili bir butcesinin olmadigini soyledi. Yine ogretmenler olarak pamuk eller cebe. Ama feda olsun 👍 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaidAbdullah -- 11 Mayıs 2017; 1:32:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|