Şimdi Ara

PTT Kargo Rezaleti. Acil!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce aldığım, 1 ay bekledigim kayıtlı takipli ürün 10.12.2019 da adres yetersiz diye teslim edilmedi. Hemen ertesi gün bi baktım hoop iade edilmiş, çıkmış gitmiş. Bunlara ne desem az. 1 gün bari bekletin de gelip alalım be p.z.v.nkler. Yaziklar olsun sizin gibi kuruma.

Bu arada ürün su an istanbulda. Ben konyadayim. Ordan geri isteme imkanı yok mudur???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemirror84 -- 12 Aralık 2019; 22:40:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• konuyu satıcı ile görüşün hocam. Adres yetersiz ise muhtemelen kargo dağıtım merkezine geri döner 5 iş günü sonrasında iade periyodu başlar da kargo ücretini kimden alacaklar yani o kısmı yine sizinle görüşmeleri gerekmiyor mu neticede bedavaya dönmeyecek bu ürün.
    upim veya ukim ile konuyu görüşün vakit kaybetmeden .
  • Satıcıya ilk anda mesaj atmıştım hocam. "İade başlatılmış, size geri dönebilir. Ben elimden geleni yapıyorum fakat geri dönüşü olmadığını, teslmi almamın imkansız olduğunu, bu yüzden ürününüz size dönecek " diye.
    Onlar da "Parsel bize iade edilmedi. Bir dönüş mesajı alırsak, sizinle konuşacağız ve görüşünüzü isteyeceğiz." şeklinde mesaj atmışlar. Aklıma takılan dediğiniz gibi kargo ücreti. Şimdi aslında ben ürünü doğru adres vererek geri yollayın demek istiyorum çünkü ihtiyacım olan bir ürün. Ancak ekstra kargo ücreti kitlerler mi emin değilim.
    UKİM UPİM kimdir? İstanbul Başakşehirdeki uluslararası dağıtım merkezi mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemirror84

Satıcıya ilk anda mesaj atmıştım hocam. "İade başlatılmış, size geri dönebilir. Ben elimden geleni yapıyorum fakat geri dönüşü olmadığını, teslmi almamın imkansız olduğunu, bu yüzden ürününüz size dönecek " diye.
    Onlar da "Parsel bize iade edilmedi. Bir dönüş mesajı alırsak, sizinle konuşacağız ve görüşünüzü isteyeceğiz." şeklinde mesaj atmışlar. Aklıma takılan dediğiniz gibi kargo ücreti. Şimdi aslında ben ürünü doğru adres vererek geri yollayın demek istiyorum çünkü ihtiyacım olan bir ürün. Ancak ekstra kargo ücreti kitlerler mi emin değilim.
    UKİM UPİM kimdir? İstanbul Başakşehirdeki uluslararası dağıtım merkezi mi hocam?
    hocam Yurtdışından gelen tüm kargolar artık biliyorsun gümrüğe giriyor Uluslararası posta işleme merkezi (UPİM) ve evet dediğin dağıtım merkezi.
    buraya gitmen veya sağlklı bilgi alman gerekiyor.
    Geri dönüş için size veya satıcıya danışmadan kargolama yapamazlar hocam. Zira ortada dönüş için bir maliyet olacak dediğim gibi..
    PTT ye 11.11 ve bf de çok talep oldu buna ydışı da eklenince bazen sallıyorlar.
    info@ptt.gov.tr
    buraya durumunuzu mail atın takip numaranızı belirterek ürünü şehirici kargo ücretini karşılamak kaydıyla ( ihtiyacınız var diye diyorum) gönderimini kabul edin.
    bunu da satıcıya bildirin zira burda bir mağduriyet öyle veya böyle oluşacak. Ürünün geri gitmesi satıcıya daha fazla zarar vereceği için muhtemelen bunu kabul edecektir diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt kargo durumu, Ne diyor bu?
    10 yıl önce açıldı
    Ptt rezaleti
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.