Şimdi Ara

ptt kargoda sorun mu var yine cumadan beri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RB011017903HK takip nolu kargom uyrt dışından yola çıktı. cuma istanbul upim kastamonu merkez sevk diyor bu kargo nerededirr şuan.?cuma günü yazıldı hala 4 gündür yok bilgi ekranında bir şey görünmüyor.nasıl iştir anlamadım

• Aynı şekilde İngiltere'den gelecek olan siparişim hala ulaşmış değil. Eh bunu da PTT çalışanlarının yaz iznine çıkmalarına bağlıyorum. Malum yaz rehaveti.
  • kardeşim ya nasıl olacak şimdi 14.gün bugün kastamonuya bir türlü ulaşamadı mı şimdi bu paket..
  • (212) 465 55 19 yada 21 ara burayı benimde öyleydi aradım şuan dağıtımda sistemde güncellemişler.
  • valla ben 2/3 hafta beklediğim oldu.
    ülkeye girmiş. ama tık yok aradım vs gelecek ediler.
    hafta geçti. takipsiz ABD den 2 haftadan önce geliyor.
    takipli hong kongdan 1 ayda geldi nerdeyse.....

ama bi kere acayip şaşırdım.
    volkan patladıktan 3 hafta sonra idi galiba.
    ABD den 4 günde kayıtsız geldi,
    hong kongdan kayıtsız 3 günde geldi.
    paketler karıştı dedim galiba... ama doğru.
  • ptt kargo kadar berbat olanı var mı acaba???
  • DAHA ÖNCE AÇMIŞ OLDUĞUM KONUNUN DEVAMINA YAZMAK İSTEDİM. YİNE BİR PTT KARGO VAKASI. AMQ PTT Sİ SÖVMEKTEN BİR HAL KALDIM YİNE.ÇİNDEN 2 GÜNDE TR YE GİREN KARGO KASTAMONUYA SEVK EDİLİYO. EVİM PTT YE 500MT UZAKTA 2 GÜNDE GELEMEDİ NE HİKMETSE PAKET ÇOK MU AĞIR YOKSA BİŞEYLER Mİ DÜRTMEMİZ LAZIM BU PTT KARGO GÖREVLİLERİNE ANLAMADIM GİTTİ. DAHA ÖNCEDE ŞİKAYET ÜZERİNE 15 DK YE KADAR KARGO MU GETİRMİŞLERDİ. İLLA ŞİKAYET Mİ EDİCEZ BUNLARI.RESMEN YATIOLAR GÖREVLİLER. BENİM BAŞKA DİYECEK BİŞEYİM YOK. PTT İLE ŞİKAYETİ OLAN İÇİNİ BURAYA DÖKSÜN BEN GİBİ. BAKALIM NE ZAMAN GELİCEK ARAYA CUMARTESİ PAZAR GİRECEK ÜSTELİK.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt kargo durumu, Ne diyor bu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen bende kastamonudayım
    çinden geldi ürünler dün pazartesi gidip elden alacağım artık şubeden
  • mrykt ne alıyosunuz mesela elektronik ürün mü ?merak ettim ...
  • model uçak malzemesi
    elektronik ürünler var içerisinde
    baktım adamların bırakacağı yok bende gittim şubeden 10 sn de aldım imza bile atmadan
  • evet ptt öyledir kaç gün bekletio adamı.kendimiz gidip alırsak bizim kafalar rahat oluyo kızıyosun ama adamlar bi kere meeemur olmuşlar.elden bi şikayet etmek geliyor.
    hayırlı olsun malzemelerin.
  • lanet olsun ptt ye bi kere kapıda ödemeli paket yolladım,2 hafta paramı alamadım.adam teslim almış paketi ödemeyi yapmış,havale yok piyasada.2 hafta ara dur.allah belalarını versin önce kargo sonra para yaparım daha iyi bundan sonra bidaha ptt mi..asla.
  • aynen ptt adamı çıldırtırrr
  • Ben rahatım adamlar artık tanıyor beni eve bırakmıyorlar zaten ben alden alıyorum ptt evime 100 mt zaten
    sizde konuşun adamlarla halledin
  • BEN MEMURUN BİRİYLE SÜRTÜŞTÜM ŞİKAYET ETMİŞTİM.KONUŞMAKTA İSTEMİYORUM işlerini yapmaları lazım aslında sorunsuz bir şekilde.hemen hemen hergün postacı kapıda siparişlerden dolayı.getirsinler kapıma işleri bu .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.