Şimdi Ara

PTT MEKTUP İLE PARA GÖNDERİMİ YASAK MI?? MEKTUBU AÇABİLİRLER Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ptt ile yaklaşık 3 kere başarılı bir şekilde Mektup ile para yolladım , fakat yaklaşık 2.5 hafta önce yine aynı merkezden içinde 20 Doların bulunduğu mektubu yollamak için mektubumu yetkiliye verdim. Fakat aradan uzun süre geçmesine rağmen mektubumun ulaştığı hakkında bir yanıt alamadım. Büyük ihtimalle mektubuma bir şey oldu. Bir yerden posta ile para yollamanın yasak olduğunu duydum , acaba paranın farkına varıp mektubumdan çıkarmış olabilirler mi? Böyle bir yetkileri var mı? Yapabileceğim herhangi bir şey var mı bu durumda.

Not : Postamı her zaman vezneden yolluyordum , fakat bu sefer mesai arasıydı ve Postamı görevli bir kişiye (ptt de masada oturan çalışana) vermek zorunda kaldım acaba bunun ile bir alakası mı var?

Off soruya bakmayın zaten hata arayın siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 31 Ekim 2009; 19:04:25 >

• Up
  • Niye PTT Havale yapmıyorsun da böyle bir yol seçiyorsun.
  • 3 lira icin girdiğin risklere bak
  • 3 lira mı? Ne 3 lira?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rokobatu

3 lira mı? Ne 3 lira?

PTT Havale 3.50 TL.
  • Ya bu havale ne işe yarıyor ki , benim göndereceğim yer için bir not da gerekiyor . Bir oyun için gönderiyorum , sıpariş numarası falan gerekiyor işleme konulabilmesi için , havale ile olmaz yani Hiç mi hakkım yok , gidim sövmem mi gerekiyor illa ki Postanede..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ptt ile yaklaşık 3 kere başarılı bir şekilde Mektup ile para yolladım , fakat yaklaşık 2.5 hafta önce yine aynı merkezden içinde 20 Doların bulunduğu mektubu yollamak için mektubumu yetkiliye verdim. Fakat aradan uzun süre geçmesine rağmen mektubumun ulaştığı hakkında bir yanıt alamadım. Büyük ihtimalle mektubuma bir şey oldu. Bir yerden posta ile mektup yollamanın yasak olduğunu duydum , acaba paranın farkına varıp mektubumdan çıkarmış olabilirler mi? Böyle bir yetkileri var mı? Yapabileceğim herhangi bir şey var mı bu durumda.

Not : Postamı her zaman vezneden yolluyordum , fakat bu sefer mesai arasıydı ve Postamı görevli bir kişiye (ptt de masada oturan çalışana) vermek zorunda kaldım acaba bunun ile bir alakası mı var?

Burada bi yanlış var sanırım.
    Ulan 10 dakkadır düşünüyorum posta ile mektup göndermek neden yasak diye

• quote:

Orijinalden alıntı: :::KR@L:::

quote:

Ptt ile yaklaşık 3 kere başarılı bir şekilde Mektup ile para yolladım , fakat yaklaşık 2.5 hafta önce yine aynı merkezden içinde 20 Doların bulunduğu mektubu yollamak için mektubumu yetkiliye verdim. Fakat aradan uzun süre geçmesine rağmen mektubumun ulaştığı hakkında bir yanıt alamadım. Büyük ihtimalle mektubuma bir şey oldu. Bir yerden posta ile mektup yollamanın yasak olduğunu duydum , acaba paranın farkına varıp mektubumdan çıkarmış olabilirler mi? Böyle bir yetkileri var mı? Yapabileceğim herhangi bir şey var mı bu durumda.

Burada bi yanlış var sanırım.
    Ulan 10 dakkadır düşünüyorum posta ile mektup göndermek neden yasak diye

Brava.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.