Şimdi Ara

Tetradox Kullanan Varmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    *bol su ile içilmezse bogaza yapisip yara yapiyormus
    *ictikten sonra 1 saat yatmamaniz gerekiyormus

Arkadaslar kullanan varsa deneyimlerini paylasirsa cok iyi olur.tesekkurler simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 gün önce kullanmaya başladım. İçtikten sonra ilk 30 dakika içinde yatarsan ölüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Rebel -- 23 Mart 2018; 22:52:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bredensiz

4 gün önce kullanmaya başladım. İçtikten sonra ilk 30 dakika içinde yatarsan ölüyorsun

Peki faydasini gördunüzmu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mancolog

quote:

4 gün önce kullanmaya başladım. İçtikten sonra ilk 30 dakika içinde yatarsan ölüyorsun

Daha faydasını görmedim doktor 3 ay kullan dedi. Bu kremi de verdi ona bugün başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Rebel -- 23 Mart 2018; 22:56:44 >

• Kullandim. Sivilceleri aninda.kurutuyor fakat karacigere ve bobrege zarar veriyor mumkunde kullanma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mancolog

quote:

Daha faydasını görmedim doktor 3 ay kullan dedi. Bu kremi de verdi ona bugün başladım.

benzamycin ile hiç uğraşmayın derim hocam, hazırlaması bir dert, sürmesi bir dert, beyazlatması bir dert, alkolü bir dert. gidin clindoxyl alın, hem preparat hâlinde geliyor hem de daha güçlü. içinde klindamisin fosfat da var. ayrıca bi öneri vereyim bolca bu ilaçlardan kullanmış birisi olarak, düşmanınızın malıymış gibi kullanın. fazla fazla sürün. bu ilacın ana maddesi benzoil peroksit sivilceleri %95 olarak geçiriyor. size kalan tek şey fazladan su içmek ve ilacı fazla sürmek. clindoxyl önerimi de düşününün derim, benzamycin çok yamuk bi ilaç.

• quote:

Ne guzel ya acisiz ölüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prozac Kullanan Varmı?
    8 yıl önce açıldı
    Paxil antidepresan kullanan varmi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tetradox denilen saçma sapan ilacı aklınız varsa kullanmayın.6-7 yıl önce bundan kullandım sivilceleri 2 haftada temizliyor ama ilacı bıraktığınızdan 3-4 gün sonra eskisi gibi oluyor.Mideinizin karaciğerinizin de anasını ağlatıyor.
  • Yıllar önce kullanmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam gaz yapıyordu, yani öyle direk gaz çıkarma isteği yaratmıyordu da karnınızdan ilginç sesler gelmesine yol açıyordu, devamlı bir hareketlilik oluyordu, derste olması hiç hoş olmamıştı.

Onun dışında ben bir yan etkisini görmedim, uyumadan 15-20 dk önce bol suyla içiyordum hiçbir sıkıntıyla da karşılaşmadım ama kişiden kişiye değişir tabi yan etkileri. İnternette çok ciddi sorunlar yaşayanları okumuştum, o yüzden bol suyla içmeyi ihmal etme.

Ben pek iyi sonuç almadım açıkçası, insandan insana değişir ama çok az bir etkisi olup bıraktığım an da yine ilk halime dönmüştüm.
  • 4 gun kullandim 5. Gun attiktan 1 saat sonra 10 saniyeligine uzandim ve bogazimi yemek borumu mahvetti 1 sene boyunca sıkıntısını cektim.

Bir diger yan etkisi de midemi mahvetti , farkettiyseniz sivilceyi konusmuyorum kafama edeyim bir sivilce icin neler cektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 24 Mart 2018; 10:28:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.