TESLIM DURUMU (DELIVERY INFORMATION) TESLIM ALAN (Signatory) Bu Gönderiye Ait Teslim Bilgisi Bulunamadi ( There is no delivery information for the item)
Barkod No: RR973783816CN
NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office) 0001 21/03/11 06:27 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi) 0002 25/03/11 13:30 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) CHINA (Yurt Disi) 0003 28/03/11 12:33 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI
YURT İÇİ GÖNDERİ SORGULAMASI
CEVAP Barkod No : RR973783816CN Detay : Kabul Yeri : Ücret : 0.00 TL. Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 TL. Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 TL. Ağırlık : null Gr. Ödeme Tipi : Gönderen : Alıcı : Ek Hizmet : SN İŞLEM / YER TARİH 1. Dağıtıcıya Teslim Edildi, İSTANBUL / KADIKÖY DAĞITIM, 34710 - 34752 29/03/2011 14:23:54
Daha önceki yurtdışı alışverişlerimde İstanbula girdikten sonra İzmire sevk edildi ibaresiyle karşılaşıyordum ama şu an kadıköydeki dağıtıcıya teslim edilmiş olarak gözüküyor ama ben izmirdeyim , " Dağıtıcıya teslim edildi " ifadesinden ne anlamam gerekiyor ? , sizce şu aşamada ne yapmalıyım , ilgilenen arkadaşlar için şimdiden teşekkürler...
Yok mu yardımcı olabilecek biri ?
istanbul kadıköyden dagıtım gerçekleşicek demekki bana da aynısı oldu sorun yok rahat ol
quote:
Orijinalden alıntı: Peterez
istanbul kadıköyden dagıtım gerçekleşicek demekki bana da aynısı oldu sorun yok rahat ol
Çok teşekkürler içimi rahatlattın :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme