Şimdi Ara

Ptt yurtiçi kargo takip ile ilgili bir sorun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YURT DISI GÖNDERI SORGULAMASI (ITEM TRACKING)

TESLIM DURUMU (DELIVERY INFORMATION) TESLIM ALAN (Signatory)
    Bu Gönderiye Ait Teslim Bilgisi Bulunamadi ( There is no delivery information for the item)

Barkod No: RR973783816CN

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    0001 21/03/11 06:27 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
    0002 25/03/11 13:30 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) CHINA (Yurt Disi)
    0003 28/03/11 12:33 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI

YURT İÇİ GÖNDERİ SORGULAMASI

CEVAP
    Barkod No : RR973783816CN Detay :
    Kabul Yeri : Ücret : 0.00 TL.
    Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 TL.
    Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 TL.
    Ağırlık : null Gr. Ödeme Tipi :
    Gönderen : Alıcı :
    Ek Hizmet :
    SN İŞLEM / YER
    TARİH
    1.
    Dağıtıcıya Teslim Edildi, İSTANBUL / KADIKÖY DAĞITIM, 34710 - 34752
    29/03/2011 14:23:54

Daha önceki yurtdışı alışverişlerimde İstanbula girdikten sonra İzmire sevk edildi ibaresiyle karşılaşıyordum ama şu an kadıköydeki dağıtıcıya teslim edilmiş olarak gözüküyor ama ben izmirdeyim , " Dağıtıcıya teslim edildi " ifadesinden ne anlamam gerekiyor ? , sizce şu aşamada ne yapmalıyım , ilgilenen arkadaşlar için şimdiden teşekkürler...

• Yok mu yardımcı olabilecek biri ?
  • istanbul kadıköyden dagıtım gerçekleşicek demekki bana da aynısı oldu sorun yok rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peterez

istanbul kadıköyden dagıtım gerçekleşicek demekki bana da aynısı oldu sorun yok rahat ol

Çok teşekkürler içimi rahatlattın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.