Trollün teki yahu, ciddiye alamaya gerek bile yok. Üstte de genel olarak bu fiyata düşecek zaten yazmış. |
Pttavm Şov Yapıyor Resmen 5 Litre TMO 92.50 (3. sayfa)
-
-
Şuan alınıyor,
Dün aldığım için devam etmedim.
-
Ödeme yap dediğimde taksit yapılması için en az 1 TL ürün olması gerekiyor diyor taksit ilgili bir şey seçmedim ne alaka anlamadım.
-
Tmo marketlerindede aynimidir fiyat bilen varmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kargo bedava almanın yolu varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam aşağıda, o sayfaya geldiğini ama 30 dakikada siparişi bitiremediğini yazmış. :)
-
Var. TMO şubesindeki kuyruğa giriyorsun. :)
-
Kuyruğa gireceksem 50 lira olmalı hocam o Başka ürünler ekledim yine kargo çıktı yağ için demiyorum da bu devirde böyle e ticaret sitesi mi kaldı...
Alınmıyorki ?
Alamadıktan sonra 10 lira fiyat yazsalar ne olacak.
Sepet silinip duruyor
-
bu ekranı geçemedim kart yazınca onaylamıyor
bkm ile 404
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün almasam denerdim ama dün aldım, fazlada almak istemiyorum, yağım kalitesini tam bilmiyorum.
-
asla aldırmıyor
-
paycell.com.trPaycell'le | Paycell Kart ile tek seferde 100 TL ve Üzeri İnternet Harcamasına 10 TL Hediye!https://paycell.com.tr/?page_id=21735
Şundan da faydalanın alırken bari
-
alınmıyor boşuna uğraşmayın
-
Şu anda adresi seçimi yapılamıyor nedir..yediğiniz ekmek haramdır ey PTT avm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok kötü yapısı var sitenin hiç birşey açılmıyor
-
İhtiyacım yok. Almıyorum
Havale seçeneğiyle aldım ama kanser oldum alana kadar.
Koskoca ptt'nin sitesi bir ürün yüzünden patlıyor rezalet gibi rezalet ama kimin umurunda.
Gidip sırada beklesem hava alır, birkaç vatandaşla dertleşir/kavga ederdim en azından.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X