pttavm instagramdan paylaşmış yine 5 litre tmo 92.50 lira stoklar bitmeden alan alsın edit: link eklemeyi unutmusum :) www.pttavm.com TMO Ayçiçek Yağı 5 lt - PttAVM.com https://www.pttavm.com/toprak-mahsulleri-ofisi-tmo-aycicek-yagi-5-lt-p-107457331< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallerkrali -- 8 Mart 2022; 14:10:5 > |
Pttavm Şov Yapıyor Resmen 5 Litre TMO 92.50
-
-
www.pttavm.comTMO Ayçiçek Yağı 5 lt - PttAVM.comhttps://www.pttavm.com/toprak-mahsulleri-ofisi-tmo-aycicek-yagi-5-lt-p-107457331
-
girdim sistem kıtlendı :D
-
bu yağ nası, yudum'a biryağ'a kıyasla, gideri var mıdır?
-
Alanlar çıksın kasıyor
-
-
sepete eklenmiyor :D
-
hesaba gıremıyorum
-
Bende hesaba giremedim.
-
Yağlayan çıksın kasıyor
-
Kargo ücreti ne çıkıyor?
-
11.5
-
İlanda arkadaşın dediği gibi şov yapıyor sitenin trafiğini 0.001kb yapmışlar sattık ya biz diye şov yaparlar alabilen varmı alabilen. Şu dh camiasından alabilen yoksa normal yurttaş nasıl becerip alsın :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben aldım ama gönderirler mi emin değilim
-
galiba tuik için veri sagladı pttavm... tuik ekran goruntusu alıp cıkmısıtır
tuik geçen ay internet fiyatlarınıda kontrol edecegını acıklamıstı enflasyon rakamları ıcın:)))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bir yağ için koskoca bir server işkence çekiyor. sistem çöküyor. o yağ listelemeden kaldırılmadığı sürece o sunucu düzelmez.
-
Görüyorsun ama alamıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sistenın ıcıne ettiniz yaw saldırmayın aç mısınız nesiniz
-
Çöktü site
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burada paylaşılmadan önce 200k takipcili Instagram sayfasında paylaşıldı, kimse paylasmadan almanız lazım yani yoksa site patlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Mart 2022; 14:51:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
galiba tuik için veri sagladı pttavm... tuik ekran goruntusu alıp cıkmısıtır
tuik geçen ay internet fiyatlarınıda kontrol edecegını acıklamıstı enflasyon rakamları ıcın:))) |
internette bile yağ kuyruğu... 2022 türkiyesi...
|
Bunlar kadar üçkağıtçı alçak bir firma olamaz.
3 gündür bildirim yollayıp duruyorlar. Az önce yine bildirim geldi.gelir gelmez tıkladım yine satışta değil. Adamlar resmen bizimle d.şş.k geçiyorlar Ve bunu yapan firma devlet bünyesinde olan bir firma. Yazıklar olsun. Sikayet kaydı oluşturdum ama klasik sözler Sistemsel hata. Allahtan fetöye bağlamadılar fetö yapıyor bunları diye. |
Maaşlı Omurgasız Ak Troller gelmeye devam ediyor.
Bloklayın Geçin. Algı oyunlarına devam. Allah kimseyi 3 Kuruş para alacağım diye Zamları savunacak duruma düşürmesin.. TÜRKİYE TARİHİNİN EN BÜYÜK EKONOMİK KRİZİNİ YAŞIYOR.. Ak Trollerin derdi ise.. Alacakları Haram maaşlar da.. Haram zıkkım olsun. Çoluğu çocuklarından çıkar İnşallah.. |
RTE göre Türkiye'de tek kuyruk varmış oda Varlık Kuyruğu beyler. Bugün evinizde 5 kiloluk yağınız varsa varlıklı sayılacağınız günlere az kaldı hadi gene iyisiniz |
Doğru, rezillik şovu yapıyor ePttAvm :) |
Yahu arkadaşlar, konuyu belki ürünün stoğu yenilenir de ben de alabilirim diye takibe aldım. İkide bir siyasi mesajlarınızın bildirimlerini alıyorum. Çok rica ediyorum, burası sıcak fırsatlar forumu. Benim gibi stok bekleyen başka insanlar da vardır, lütfen bu tip tartışmalarınızı ilgili forumlarda sürdürün.
|
Yapma yav akpli kardeş, peki 5 litrelik yağın 1 senede 35 liradan 120 liraya yükselmesinin sebebi de muhalefet mi, yoksa cesaretin var mı sorumlunun kim olduğunu söylemeye? |
Bizim millet böyle olduğu sürece çok kazıklanır. Yağ bitecek diye yağmaladınız da ne oldu? Kriz bile olacak olsa komşunda yağ olmadığı ve sende stok olduğu için mutlu mu olacaksın? Ya da senin stoğun da bitmeyecek mi?
|
Benzer içerikler
- qnb maaş kampanyası
- ccleaner pro key
- tcl 65c755 yorum
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- kazanan akbanklı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X