Şimdi Ara

PTTCELL [Ana Konu] (519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
139
Favori
509.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
Giriş

En uygun kampanya mobil uygulamadan geliyor. Bir ay önceden görünmeye başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekomdan PTTCell geçince bankalarda sorun yaratır mı? Operatör zaten aynı olmuyor mu yani aynı altyapi değil mi zaten? Vodafone da 10gb dk sms 143tl vergileri hariç, PTTCell de 10gb dk sms paketli 129tl vergileri haric. Bankalar ugrastirmaz ise PTTCell mantıklı görünüyor.

• pttcell ile maceram 5 gün sürdü. bugün akşam Vodafone'a geçtim. inşallah pişman olmam.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Neden?

• ugur_Akd kullanıcısına yanıt

hocam tam pttcell'e geçtim (20 gb 286 lira), aralıkta yeni kampanyalar çıkmaya başladı. ben de VF 20 GB 191 lira olan tarifeye geçtim.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Anladım hocam ben de bu yeni tarifelerden faydalandınız ve ona rağmen vodafonea geçtiniz sandım

• Bayiden mi yapılıyor geçişler yoksa online mı sim kartı nasıl aliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Sadece PTT şubelerinden yapılıyor oda hepsinden değil simkart oradan veriyorlar.
    Buradan nerelerden işlem yapabileceğinizi sorgulayabilirsiniz.
    pttcell satış noktaları - pttcell
    PTTCell Satış Noktaları - PTTCell
    https://pttcell.com.tr/pttcell-satis-noktalari

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• iki gün önce ptt şubesinden başvurdum numaramı aldı sim kart verdi 2 gün oldu bekliyorum aradım.pttcrl müşteri hizmetlerini başvuru yok yapılmamış tekrar şubeye gidin diyor ..

• uguruu kullanıcısına yanıt
    İlk başvuru yapıldığı anda hemen sms geliyor eğer belgeler eksikse bir gün sonra belge eksik şb gidin diyor eksiklik yoksa yaklaşık 2 gün sonra şu tarihte açılacaktır sms geliyor.

Eğer ilk başvurduğun anda taşıyacağın numaraya sms gelmemişse başvuruyu becerememiştir memur ne yazıkki ptt çalışanları pek beceremiyor bu işi.

• Bende pttcel 10 gb olanı 212 ye geçtim 2. Ay once. Vodafone gecebilirmiyim. Nasıl olacak .ceza ne kadar öderim..

• Arkadaşlar pttcell sınırsız hattını bırakıp vodafone a geçen biri olarak söylüyorum hiçbir sinyal sorunu yaşamadım daha önce geçmediğime de pişman oldum pttcell resmen soymuş beni son faturasını vodafone pay ile ödedim %10 iade alacağım hatta :) Ek faydalarıyla beraber muazzam fiyat performans alırsınız geçerken mutlaka vodafone referans kodu kullanın 3 ay boyunca ek 30 gb veriyor 20 gb 1000dk 250 sms şu an 179 tl pttcell bana fırsat 4 gb olanı 230 tl ye düşebilmişti şaka gibi PTTCELL [Ana Konu] 

• vav1en V kullanıcısına yanıt

benim de vodafone geçince bazı çekincelerim vardı. internet hızı yavaş olabilir diye ama gayet hızlı çoğu yerde 70-80 Mbps hızlar görüyorum. 50 mbps altı hız daha görmedim. vodafone kendisini geliştirmiş. bu şekilde devam ederse TT'yi geçerek 2.liği kapar.

eidt: bunu yazalı bir gün oldu, yine eskiden dediği gibi vodafone pişmanlıktır diyorum. vodafone sim kartı takar takmaz, telefonun bataryası su gibi gitmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 14 Aralık 2024; 19:31:41 >
  • desert@eagle kullanıcısına yanıt

5555 e TAAHHUT yazip gonderince cayma bedelini gosteriyor

• wolkien kullanıcısına yanıt
    15 lira çıktı.vodafona online başvurdum..teşekkürler Wolkien..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert@eagle -- 13 Aralık 2024; 16:49:51 >
  • 
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.