< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PTTCELL [Ana Konu] (517. sayfa)

-
-
Fazla bir cayma bedeli çıkmıyor onu ödeyerek başka operatöre taşıyabilirsin.
TAAHHUT yazarak 5555 sms atarsan çıkacak cayma bedelini öğrenebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taahhudunuz: "Pttcell Cazip 20GB 12AyTah." Baslangic tarihi:29.11.2024 Bitis tarihi:26.11.2025 Faturaniza yansiyacak cayma bedeli bulunmamaktadir. B001
Yaptım gelen mesaj bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne güzel işte cayma bedeli çıkmamış son günlerde bütün operatörlerde çok güzel kampanyalar var onlara başvurabilirsin ama sınırlı süreli yalnız.
Tt mobile gittim 90 kuralı var dedi aynı alt yapı dedi olmaz dedi bende turkcell başvurdum kabul etti benim anlamadığım 90 gün kuralı var ise eee ben pttcell de 6 gün kaldım şimdi turkcell geçiyorum hani 90 gün kuralı vardı ben anlamadım bu işten bir şey
Bizde de durum aynı daha bir hafta önce geçtik pttcelle. En mantıklısı galiba bimcelle geçip sonra yeniden buna başvurmak. Bir engel yok gibi. Hem bimcelle geçmek sancılı değil diye biliyorum diğer operatörler faturasıza geçirmemek için kırk takla atıyorlarmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.hüseyin -- 6 Aralık 2024; 0:16:23 >
90 gün kuralı yeni hat alanlar için geçerli siz taşıma yapmışsınız 1 gün sonra bile taşırsınız Türkcelede taşımışsınız zaten.
Türk telekomun size söylediği Pttcell de Türk telekomun alt yapısını kullanıyor onun için aynı firma sayıldığı için taşımada kampanyalı fiyattan yararlanamazsınız.
40+(2) gb 267 tl olarak güncellenmiş. Taahhüt bitimi yakın olanlar uygulamadan teklifleri kontrol etsinler. Bütün operatörler ucuz ama geçmek istemeyenlere fırsat çıkabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bimcellde turk telekomun. Ben faturasıza geçmedim pttcel 20 gb tarifeden direk vodafone 10 gb 143 tl olana geçiş verdim bekliyorum . Pttcell cayma bedeli 24 tl mesajla öğrendim birde 46 tl fatura ödedim.. tekrar telekoma dönmeyebilirim ben evde çekimi 1-2 diş vodafonda kalıcam gibi..
40 gb damı çıkmış ? yani onun adı ne ?
-
Yeni kampanyaya pttcell faturasızdan geçiliyor mu acaba
Ben de pttcell e kızıp Vodafone a geçtim. Taahhüt vereli 10 gün olmadı cayma bedeli 260 TL çıkıyor. Tekrar pttcell e geçsem mi bilemedim
Edit: bir de şimdi geçiş yapsam hem bu cayma bedelini hem de 1 aylık faturayı mı yansıtır Vodafone?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 6 Aralık 2024; 13:28:45 >
Bu yeni aralık kampanyasında ki fiyatlar internet sitesinde yok.
Bu fiyatlarla hiç taşıma yapan oldumu çünkü ptt memurların dünyadan haberi yok gidip sıra bekleyip sonra bundan haberim yok benim demesinler.
Bu fiyatlara nereden ulaşıldı acaba.
-
herkese açık değil mi _
-
Ptt de içeride fiyatlar camlara asılmış bugün gördüm sanırım internet sitesini güncellememiş. Pttnin en ücra şubesiydi hemde orda bile yeni fiyatlar varsa heryerde vardır bilmemeleri zor..
Herkese açık değil. Geçmiş internet ve dk tüketimlerine göre bir algoritma üzerinden teklif sunuyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
10+ kullanicilarimiz referans atiyor :)
-
Benim gibi yap Ben de ayın 21'inde taşımıştım 46 TL'lik fatura ödedim 24 TL taahhüt cezası çıkıyor Vodafone 191 TL 20 GB tarifesine taşıdım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X