Şimdi Ara

PTTCELL [Ana Konu] (515. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
139
Favori
509.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cazip 5 gb tarifesi 156 tl diye geçiş yaptık fakat şuan aralık 1 oldu hat açılana kadar şuan "söz" yazıp göndersek 225 TL mi olur ücret ?

Faturalı Pttcell Cazip 5 GB Tarifesi’nin aylık ücreti Yeni Aktivasyon, Numara Taşıma yoluyla gelen aboneler için KDV ve ÖİV dahil taahhütlü ücreti ücreti 225TL, taahhütsüz ücreti 345 TL’dir.

• gyradel kullanıcısına yanıt
    Yazıp göndersene mübarek. Bunu sen yazıp öğreneceksin. Burada kimse sonucu bilemez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çarşamba gününden beri PTT'den hattımın taşınmasına ilişkin sms'in gelmesini bekliyorum. arayıp sordum sıkıntı yok dendi ama hala sms gelmedi.

• Stoneiron04 kullanıcısına yanıt

Haklısınız ama 225 tl'den 5 gb'a taahhüt verirsem çok mantıksız olur o yüzden sormak istedim, gelişme olursa forumu bilgilendiririm.

İyi forumlar.

Direk ara müşteri hizmetlerini en net bilgiyi oradan alıp yapabilirsin

• Müşteri hizmetlerinden bana söylenen; "sizin hattınız ayın 29'unda açılmış, taahhüt vererek 156 TL'lik fiyattan faydalanabilirsiniz."

• Bugün öğleye doğru hattım açıldı. 3-4 saat içinde de indirim uygulandı. Artık PTTcell liyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynı problem bende de var. 1 gb lık pakete geçtim ama tahattülü fiyat 180 tl gözüküyor. Söz yazıp 1788 e gönderince sanki ondan yapacakmış gibi anladım ama mecburen gönderdim. Yarın soracağım müşteri hizmetlerine. Fatura 180 tl gözüküyor çünkü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turkcell'den pttcele geçtim. turkcelldeyken aboneliksiz tv plus ile tv seyredebiliyordum. pttcele geçince onu tamamen kapatmışlar. tv bile izletmiyor. bedava tv izlemeye müsade eden eli yüzü düzgün platform var mı

• wolkien kullanıcısına yanıt

Pttcell'e geçince tv plus devam etcek mi zannettin?

🙂

Arkadaşlar siz çok tatlı insanlarsınız yaaa...

🙂

• ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt
    abone değildim ki zaten

• Türkcell den hattımı 13 gün önce pttcel l cazip 5 gb kampanyasına taşıyıp 1 yıllık taahhüd verdim 156 tl ye.
    Şimdi evde iyi çekim olmadığı için Türkcellin Büyük festival 10 gb tarifesine taşımak istiyorum 185 tl.
    Taahhüt yazıp 5555 sms attığımda 23 tl cayma bedeli çıkıyor mh sesli yanıt sistemide aynı rakamı söylüyor.
    Başka sürpriz bir tutar çıkar mı bu rakam doğrumudur emin olamadım.

• wolkien kullanıcısına yanıt
    https://s.vuhuv.com/tvradyo/ bu adresi tarayıcıya yazıp izleyebilirsiniz ücretsizdir

• cemil.sahin C kullanıcısına yanıt

tesekkurler

• Banka SMS leri gelmiyor...

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    nunara taşıyınca her banka için "bloke kaldır" yapmak gerekiyor. pttcell kaynaklı değil bildiğim kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 3 Aralık 2024; 20:37:41 >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Sim kart bloke kaldır yapacaksın bankalardan bende pttcele geçtim banka mesajları geliyor zaten mesaj gelmezse bloken var diye banka sms atıyor..

• Ya arkadaşlar pttcell geçtim bir hafta olmadı şimdi tt mobil güzel uygun tarifler sunmuş geçsem sorun olurmu ?

• PTTCELL [Ana Konu]

1 hafta once 2 hatti ptt cell 20 gb olan tarife yapmistik bu gun turkcell yada turktelekoma tasima icin basvuracaktim ama pttcell bunu yapmis galiba 1 hafta onceki tahhutu bozup buna gecebilirmiyiz

• sarigol45 kullanıcısına yanıt
    Dalga geçiyorlar valla ya :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.